Date with the night: Voltron, Gangster Squad, TR, Die Hard 5, Expendables 2, Zoo, RIPD, Pacific Rim

Élőszereplős film készül a Voltron: Defender of the Universe-ből. A forgatókönyvet Thomas Dean Donnelly (Conan the Barbarian) és Joshua Oppenheimer (Sahara) írja, rendező még nincs.

Robert “T-1000” Patrick is szerepelni fog a Gangster Squadban. Egyike lesz azoknak a zsaruknak, akik összefognak hogy kiűzzék a hírhedt Micky Cohen-t a városukból. Mindezt az 1940-es években.

Így néz ki a Federal Police a Total Recallban.

Mivel a Die Hard 5 rendezői székébe kinézett Noam Murro inkább a 300 folytatását vállalta el, így új ember kellett keresni a McClane-kalandhoz. Most lehet kezdeni rettegni, jelenleg John Moore (Max Payne, Behind Enemy Lines) a lehetséges jelölt.

Ki hiányzik az Expendables 2-ből? Úgy néz ki Chuck Norris, John Travolta és JCVD is érkezhet. Konkrétan a Bulgáriai forgatás kapcsán egy ottani filmkészítő cég vezetője az “amerikai filmek amik nálunk is készülnek”-interjúban ejtette el a neveket. Még nem fogadnék 100%-ra, de elég normális forrásúnak tűnik ez a platyka. Swarci és Willis feltűnését is megerősítette.

Jónsi készíti a We Bought a Zoo című Cameron Crowe film zenéjét.

Úgy néz ki Rob Kazinsky és Willem Dafoe is csatlakozik a Pacific Rim szereplőgárdájához. Ez Guillermo del Toro sci-fi-je.

Végül pedig itt van az a hír is, hogy Kevin Bacon lehet a rosszfiú a R.I.P.D.-ben. A RED rendezője fogja szembe küldeni Ryan Reynolds és Jeff Bridges párosával.

11 hozzászólás a “Date with the night: Voltron, Gangster Squad, TR, Die Hard 5, Expendables 2, Zoo, RIPD, Pacific Rim” bejegyzéshez

  1. hát mit is mondjak, Exp 2. ha igaz ilyen szereplőgárdával kur*ára várós, főleg Norris miatt :-)

  2. Hát a Die Hard nekem a 3al végett ért…A 4.rész iszonyat gyenge lett,illetve Willis utobbi filmjei is.Nem várom,de ha esetleg hozza majd 3.rész szintjét dvd-n megnézem.
    A Texas Ranger,meg JCVD nekem nem igazán passzol a többiekhez,de ettöl még én is várom a folytatást.

  3. Norris papa miatt város az Exp. 2. :D
    Szeresük a régi öregeket, de JCVD nem hiányzik a gárdából… -_-‘
    Valahofy mindig röhelltem a tagot, számomra egy nézhető filmje van, az időzsaru, a többit még egészségügyi pőapírnak sem használnám.
    A Die Hard 5 pedig már akkor várós volt, amikor a 4-et láttam és Willis bejelentette, hogy, akkor 5. … :D
    És örülnék, hogyha Willis meg swarci kicsit hosszabb szerepre térne vissza… :)

  4. Aszondom, legyen Sly a DH5 rendezője, ha már senki normális nincs, aki elvállalná. :)

  5. Nekem meg John McTiernan feküdne igazán. Tudom, elnőttük már a ’90-es éveket de hiányzik az akkori akció. Nem kell az akkorinál is jobban elszállni már a jelenetekkel.

  6. Stallone- Van Damme a két legnagyobb király ebben a filmben, már régóta vártam hogy egy filmben legyenek. Nálam egyértelműen Van Damme dob rajta nagyon sokat, ez miatt extra várós, egyébként csak meg fogom nézni asszem – kategoria lenne. Sokkal jobb csapat, kevesebb töltelékember, több nyerő szinész. Travolta szintén pro.

  7. bolgár, nem Bulgáriai. Amúgy kiváncsi vagyok tényleg benne lesznek jcvd-ék érdekes lenne… :D

  8. Die Hard 5 ?
    Nekem ha már Bruce papa tolszékben ülne és egy öregek otthonában dobna be pár kemény beszólást már azzal is megvenne, mivel DH 1-2 nőttem fel meg konvojon meg még pár igazi kult filmen.

    Expendables 2-ből?
    Ultimate Chuck Norris, meg JCVD szerintem totál nem illenek bele a képbe, Travolta ő befér főleg a Szeretettel Párizs őta, de akik igazán kellenek az: Swarci és Willis de akcióban, ez a Swarci Sly csipkelődés meg utalások meg totál dobta az előzőben tolhatnák itt is :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.