Cinema: Star Trek 2, Ghostbusters, Django, Neighborhood, Company You Keep, Nyomorultak, Offworld, Cloud Atlas, One Shot, Apocaly

Úgy néz ki nem sietik el a Star Trek 2 forgatókönyvét, de J.J. Abrams rendezésével végre télen forgatnak is majd. Ebből könnyen lehet 2013 is, mármint a bemutatót tekintve. Addig nézhetünk GI Joe-t.

Úgy néz ki, hogy “világszerte a mozikban” Halloweenkor lesz Ghostbusters (az első rész) vetítés. Remélem Mo-n is.

Gerald McRaney és Samuel L. Jackson is fel fog tűnni a Django Unchainedben. Eddig se semmi csapat volt ott, de ennek a bővülésnek mindenképp örülünk. Úgy néz ki Jackson a rossz oldalon lesz méghozzá, a kegyetlen földesúr keze alá dolgozik majd.

Richard Ayoade (It Crowd) is szerepelni fog a Neighborhood Watchban.

Stanley Tucci és Chris Cooper is csaltlakozik a The Company You Keephez, amit Robert Redford rendez.

A nyomorultak friss feldolgozása 3D-ben készül majd. Főszerepekben Russell Crowe, Helena Bonham Carter és Hugh Jackman eddig. A rendező Tom Hooper. 2012 telén meglátjuk hogy sikerül.

Jónak hangzik az Offworld, amiben egy idegen bolygón lezajló safarit követhetünk majd végig. Persze lesz benne fordulat, elvileg a Naked Preyre fog hasonlítani, csak ugye nem épp a megszokott környezetben.

Hugh Grant is csatlakozott a Cloud Atlas szereplőgárdájához. Annyi nagy név van már a Wachowski tesók új filmjében, hogy tele a padlás.

David Oyelowo is csatlakozott Tom Cruise mellé a One Shotba.

Seth Rogen azt mondja, hogy a hülyülésnek készült The Apocalypse trailerből film lesz. Vagyis ez már nem hír, voszont megerősítette, hogy co-director lesz Evan Goldberg mellett.

Persze Skrillex Remix.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.