Marvel a jövőben

Azzal kezdeném, hyyg tévedtem, a mostani nyilatkozatok alapján tényleg terveznek egy Blade rebootot, ha már visszakerült hozzájuk a név. Azt ne feledjük, hogy a Punisher War Zone bemutatója körül kijelentették: vége az R besorolású filmjeiknek. Meglátjuk.

A másik, hogy Downeyval tárgyalnak az Avengers 2-3-ról. Ebből elvileg az az egyik hír, hogy lesz harmadik rész, bár ez senkit nem lepett meg; másrészt pedig az Iron Man 4-ről nincs szó.

Ezen kívül még az alábbi projektek várhatóak ténylegesen (a már futó franchiseok mellé), de nincs konkrét dátum rájuk, szóval a ködös jövőben: Ms. Marvel, Doctor Strange, Iron Fist, Black Panther és a The Runaways.

Még az van, hogy sem a Flacon (Captain America 2) sem pedig War Machine (Iron Man 2-3) nem kap külön filmet.

A bulvár rész pedig az, hogy a Marvel teljesen fukarba váltott, és Downey harcol a többiek pénzéért is. Konkrétan a Marvel a hatalmas sikerek után is “lófaszt” akart fizetni a “kisebb” sztároknak: Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Jeremy Renner és Samuel L. Jackson zsozsójáért is kardoskodik Downey, akivel kénytelenek tárgyalni, hiszen ő Iron Man, és kb. róla hiszik el, hogy tényleg kell a filmekbe a közönségnek, nem lecserélhető. A többieket újracastinggal fenyegették. De ez csak az én tippem. Szóval Downey a bevételből is részesedik, és így az Avengers-szel 50 milliót keresett, és most elvileg az lenne a lényeg, hogy a többiek is kapjanak a bevételekből, előre pedig 5 milliót vághassanak zsebre.

Igazából érdekes helyzet, hiszen a Marvel ugye eleinte kockáztatott a kis sztárokkal és a még nem olyan erős univerzumával, de az már látszik, hogy jelenleg minden amiben Iron Man is benne van, az nyomtatja a pénzt, így tényleg adhatnának a színészeknek többet. A Marvel viszont kicsit úgy viselkedik, hogy szerintük nem a karakterekbe életet lehelő színészek miatt ekkora a siker — ugyanezt eljátszották a képregény íróikkal. Ami itt poén adat, hogy ha minden követelését teljesítik a színészeknek és gondolom Whedon elképzelt akciójeleneteinek, akkor az Avengers 2-nek 1,1 milliárdot kell hozni, hogy profit legyen rajta.

49 hozzászólás a “Marvel a jövőben” bejegyzéshez

  1. A wikipédián a budgetbe benne van minden költség? Mert az els rész pl “csak” 220 millió volt, akkor gondolom ez se lenne több 350-400-nál, nem?

  2. werdafckawi: de hát pont ez a lényeg, ha előre kifizetnek 350 milliót, akkor máris 700-at kell hozni a filmnek, ha viszont a bevételekből is kapnak a sztárok, akkor pedig mégtöbbet, hiszen úgy még kisebb rész a stúdióé.

  3. human: így már világos, köszi.

    Egyébként félek a Blade reboottól, tipikusan olyan karakter, mint Punisher. Ha nem R, akkor lényegét veszti az egész. Ha mégis rated R lenne, akkor jöhetne utána egy normális Punisher, mert a War zone már kezdte megközelíteni azt, és a Dirty Laundry kisfilm meg eszméletlen jó volt.
    Doctor Strangenek viszont nagyon örülök :)

  4. Sajnálni nem fogom ezeket a színészeket, mert a legtöbb átlag emberhez képest még így is jól keresnek. Viszont az azért elég vicces, hogy némelyik sitcom szereplő pár rész alatt többet keres, mint ők egy blockbuster film főszereplőjeként. Egy sitcom pedig akár 24 részes is lehet egy évadban.

    Kicsit keresgéltem, és azt olvastam, hogy Chris Evans $300,000-t kapott a Captain America: The First Avenger filmért. Lehet hogy valamit nagyon félre néztem, de elég durva, ha ez tényleg igaz.

  5. Remélem a sztárok és a nézők jól megszopatják a marvelt, aki nem kicsit kapott vérszemet a bevételektől.

    Penge reboot?!
    Még mit nem, szépen folytassák az öregedő Snipes-al onnan, ahol abbahagyták, természetesen R besorolással.

    Punisherként meg csakis Jane!

  6. War Zone nagyon közel hozta a filmet a képregényhez, gyakorlatilag Punishert nullázná egy pg13.

    Egyre több helyen beszélik sajtósok/filmesek, már az a réteg akikkel én találkozom, hogy a Disney lesz Hollywood veszte, egy gigabirodalom épül és szép lassan megfojt mindent, ha így folytatja. Nagyon sokan nem nézik jó szemmel amit csinál és nem az irígység miatt.

  7. Már alá is írta? Tegnap még csak arról írtak, hogy neki kezdtek tárgyalni.

    Ez a 50 millió durván hangzik, de ahhoz képest, hogy anno Jack Nicholson ha jól emlékszem 40 vagy 60 milliót kaszált a Batmanen nem sok.

    A többieken viszont durván spórol a Marvel. Saját filmes adatokat nem találtam, de az Avengers kapcsán több helyen azt írják, hogy Chris Hemsworth, Chris Evans, Jeremy Renner, Mark Ruffalo 2-3 M között kapott, Samuel L. Jackson és Scarlett Johansson pedig ennek a dupláját. Ugyan akkor ezekre a bérekre a Marvel a hírek szerint nem nagyon akart emelni.

    Kíváncsi leszek mi lesz belőle. Ez az újra castingolás olyan mellékszereplők esetén, mint WM még simán belefér és nem is mehetett nehezen, na de bejáratott, több filmes főszereplőkkel már nehezebb eljátszani. Főleg RDJ-al. A nézők ezt nehezebben veszik be, mint a képregény olvasók a szerző váltást.

  8. Good Guy Tony! :D
    Ha az Avengers 2 is hozni fogja az első rész szintjét, akkor nem olyan elérhetetlen az az 1,1 milliárdos bevétel. Elvégre minél régebb óta jelen van a filmes univerzum, annál jobban terjed a híre is. Vagy tévedek? Vagy az első részt csak az újdonság varázsa röpítette az egekbe?

  9. Penge, akkor Snipes :D

    Viszont a Punishert én (kábeles) sorozatként jobban eltudnám képzelni, mint film. Jobb karakter kidolgozás, szövevényesebb történet (Kingpinnel jól ellehet lenni). És kábelen ugye azért többet is meglehet engedni, mint szimpla nyomózosdi…

  10. “Egyre több helyen beszélik sajtósok/filmesek, már az a réteg akikkel én találkozom, hogy a Disney lesz Hollywood veszte, egy gigabirodalom épül és szép lassan megfojt mindent, ha így folytatja. Nagyon sokan nem nézik jó szemmel amit csinál és nem az irígység miatt.”

    ez mind igaz, azert a Disney-nek is sikerul minden evben egy hatalmas buktat termelni (John Carter, Mars Needs Moms…)

    Downey-tol nem kell sajnalni a zoldhasut , megerdemli (amikor regi multba azt olvastam hogy o fogja jatszani az Iron Man hat nagyon szkeptikus voltam hogy egy “ripacs” eleg lesz erre a szerepre – hatalmas tevedes reszemrol)

  11. Szerintem már az is pofátlanság, h valaki 3-400000 dollárt keres két vagy három hét “megfeszített” munkával, amíg mások becsületesen nem keresnek életükben keresnek annyit… Nonszensz az egész. Jól ellátták a feladatukat,de semmi xtra. Jól teszi a disney, ha nem enged nekik, mivel RBJ-on és Scarleten kívűl senki nem volt kiemelkedő szvsz.Csak úgy ott voltak. Sokkal több múlik a rendezőn. Viszont kíváncsi lennék, h olyanok akik a szuperhősös melókat is komolyan vették, mint pl C Bale mennyit kaszált.

  12. The Runaways film! Már régen is volt hír róla, aztán jó ideig semmi. Imádtam a képregényt, remélem valami jót fognak kihozni belőle. De a többi nevet is várom. örülök, hogy rámennek a kevésbé ismert, de erős karakterekre, nem csak a folytatások gyártása a cél…

  13. qpak
    Mi ebben a pofátlanság? Tudod, kereslet kínálat. Ha ennyit is megadnak neki/k, akkor miért ne kérhetné/k el?
    Plusz amíg pékből nagyon sok van, szuper agysebészből már jóval kevesebb, addig RDJ-ből s a többiekből egy. Az arcuk pedig szépen összenő a szereppel ezt meg kell fizetni.

    “olyanok akik a szuperhősös melókat is komolyan vették”
    Azért ennyire ne legyél már értetlen. Ott az volt a szerep. Azt játsszák amit kérnek tőlük, nem ők írják a figurát.

  14. Ms. Marvel és Dr. Strange jöhet, bár utóbbiból jobban képben vagyok így ott egy eredettörténet untatna, a másik karakterről vannak foltjaim még :D
    A Disney pedig tényleg egy féreg ha ez így van, ugyanakkor persze az 1,1M-os bevétel egy Avengers 2 esetében nagyon is reálisnak tűnik.

    A Blade viszont részemről kihagyósnak tűnik, a régieket sem kedveltem annyira.

  15. qpak: szerintem nem a szinészeken múlott az alakításuk, csak rosszul voltak megírva. Avengersben például mindenki jobb volt mint a külön filmekben.

  16. Jöjjön csak az Iron Fist film. Remélem nem pont ezt fogják majd elszúrni vagy idő előtt elkaszálni.

  17. Azért ez jó volt olvasni, hogy “színészekkel” Kis is?! Johansson, vagy Jack?! Inkább max a karakter!

  18. A Runawaysnek nagyon kell ám örülni (egyelőre szurkolni), a bevezető sztorilájnuk szerintem talán az utóbbi 10-5 év egyik legszórakoztatóbb szuperhős-képregényfolyama, mindenkinek ajánlom!
    Doctor Strange nagyon alap Avengers-tag, róla illenék filmet csinálni. Lehetőleg jót.
    Flacon, human, az nem Falcon? Vagy van ilyen Palackman? Vagy ez vicc, mert akkor bocsi, hogy rosszat feltételeztem. :)
    Blade PG-13… Hát, Buffy. Ami király sorozat, de nem Blade, ami véres, mocskos. “Vicces” lesz.

  19. Eleve nevetséges, hogy a menő színészek mennyi pénzt kapnak egy-egy szerepért.
    Gondolom itt sem a többiek vannak alulfizetve, hanem Downey van túl.
    Bár a stúdió sem panaszkodhat, amennyi pénzt bezsebel velük.
    És még panaszkodnak az illegális letöltések ellen.

  20. Akármennyire is nevetséges, hogy mennyi pénzt kapnak a színészek, ennyit kapnak, és ennyit is fognak elvárni, és kész :D És ha nem adják meg nekik, akkor sajnos megmondhatják, hogy “Bocsi, nem kérünk belőle…”, és akkor nem lesz Avengers, nem lesz Cinematic Universe… Nagyon drágul ez a móka a Marvel/Disney-nek…

    Egyébként az egy hatalmas baromság, hogy a Disney lesz Hollywood veszte, hányszor lehetett ezt már hallani, akkor is sajtósok, kritikusok, vagy akár filmesek szájából. Spielberg megöli a mozit a látványsz*rjaival a Cápa idején, a TV megöli a mozit az ötvenes években, a hangosfilm megöli a mozit a negyvenes években, a VHS megöli a mozit a 80-as években, a 3D megöli a mozit a 2000-es években, most meg a Disney fogja megölni. Szerintem ez marhaság, a mozit nem lehet megölni.

  21. Llew: Kereslet, kínálat? Hallottad, h majdnem lehúzta a rolót a pi élete miatt oscardíjassá lett vfxes cég? Hogy mi köze a marvel filmekhez? Az, a szuperhősfilmeket a bukástól csak ők menthetnek meg (kereslet az agyhalott látványfilmekre!) ha nem tudnak megcsípni egy olyan rendezőt mint Whedon aki tudja mit akar (vagy tudja mi csinál, mint Nolan és nem kell neki csillilvilli cgi). Nem egy Chris Evanson vagy egy Mark Ruffalon van itt a hangsúly. (RDJ kivétel lehet ahogy írtam is)
    Pl thorról mi maradt meg egy random nézőnek? Leginkább a kosztüm. Semmit nem tudtunk meg róla 1,5 film alatt, csak annyit h van egy gonosz öccse.Az h felmondja a fél családfáját meg elmeséli az addig történteket ne vegyük azért már jellemnek. Nem hiszem h ez volt a faszikám szerepe. Láthatóan nem egy színészóriás. De a másik oldalról ott van Henry Cavill,akitól szintén nem vár senki világmegváltást(höhö:).Röviden: ormótlan túlzás ennyi pénzt bezsebelni ennyi munkáért, amit egy ilyen blokkbászterben kapnak a színészek, mikor akár más filmben esetleg teljesíteni is kellene 10-ed annyiért. Nem értetlenkedek(max naiv vagyok), nagyon is vágom hogy van ez a valóságban,csak azt mondom h ez így nincs jól.

  22. qpak al értek egyet teljesen. Szegény Samuel L Jackson szemét kiszúrták holmi 6 millió dodóval? Ó jajj. Majd átutalok neki egy ezrest!
    Forintban az tényleg nem hangzik valami eget rengető összegnek de szorozzátok be a napi USD középárfolyammal… Na meg arról sem kell megfeledkezni, hogy Jackson papa nem két filmben játszott eddig élete során. A bőre alatt is pénz van kb szerintem olyan gazdag lehet. Nem sajnálom tőle. Ő az egyik kedvenc szinészem. De nehogymár sajnálni kezdjük, hogy csak 6 millát kapott szegényke. Álljon már meg a menet.

  23. De jó… Most akkor elkezdik azt, hogy nem egyesével, hanem csapatostul mutogatják be a hősöket? Mert a Bosszuállókat felépítették. De most akkor meugrik még egy csapat, a Galaxis akármicsodái, és akkor hopp ott van még egy, a Runaways. De akkor már ott van az X-men is. Bolygó kapitánya nem lesz? Abban is már alap a 6 karakter… :/

  24. Hát, Iron Man folytatások nem kellenek már szerintem, csak a Bosszúállókhoz jöjjön vissza.
    Blade az jó volt, ahogy volt. Reboot meg minek? hisz a Disney nem képes R besorolásút készíteni. Ezzel Punisher, esetleg DareDevil is kilőve.
    A sztárok lóvéja meg rendben van, hisz nem akkora húzó nevek. Csak Downey hozza a népeket, azért kell őt kifizetni.

  25. Én bírom Downey-t de emberek!

    Amikor Samuel már tolta a bizniszt 20 éve Robert még csak csecset szopott!

  26. Anthony711 – nem arról van szó, hogy effektíve a mozit öli meg. Amúgy az általad felsorolt hatásokra a mozi kőkeményen válaszolt, kénytelen volt, a tv-re a széles vászon, stereo hatások, a nyolcvanas években a vhs-re a 3D stb…

    Itt a mögöttes dolgokkal van a gond. Trösz/kartellesedés amit ugye tilt a szakma, nagyon komolyan akarják befolyásolni a szakszervezetet is, ami rengeteg érdeket sért, nagyon sok helyre beépítik az embereiket, forgatókönyveket vásárolnak fel látatlanul, elszipkázva mások lekötött íróit, kifizetve utánuk a bánatpénzt, ami nem éppen jogellenes, de messze nem etikus. A disney környékén elindult egy nagyon rossz folyamat, amely negatív hatással van a szakma egyes szereplőire.

  27. A Runaways qrvajól működhetne filmben, és azt meg lehetne oldani jóval kevesebb pénzből, elvégre Kalifornia, fiatal szereplők (jó casting kell, nem nagy nevek), meg az egész alapból nem a természetfeletti gyakást helyezi középpontba. Az lehetne a Marvel univerzum indie-film szerű, földhözragadtabb blokkja, random cameózó nagy nevekkel esetleg. Ráadásul simán rá lehet ereszteni a forgatókönyvre a képregény íróját, hiszen van gyakorlata abban is. Istenemanyám, hogy várom…:)
    (amúgy a runaways tag a joan jettes filmre mutat)

  28. Szerintem meg kapkodja be szépen a Disney.
    Ennyi pénzt tényleg 1-1 részért kapnak a sorozat sztárok.

    Viszont amit RDJ mond az is kicsit túlzás. Ne kapjon már mindenki 5 misit+ bevételből. Mert akkor az is előfordulhat, hogy az HULK is keres 25-30 milliót aki kb. 15 percet szerepel nem CGI formában.

    Le kell szépen osztani szerepek szerint a dolgot.

    RDJ: 50-80M
    Thor: 25-30M
    C. Amerika: 25-30M
    Hulk: 5-10M
    Samu: 5-10M
    Scarlett: 10-15M
    Renner: 5M

    És így tovább, egyre kevesebb számokkal.
    És ezeket a számokat akár egybe is kifizethetik nekik, így elmegy erre max. 200M hozzá dobnak még 200-250M a CGI és egyéb dolgokra, egy 500M és megvan a film. Költenek még reklámra meg miegymásra( 150M). A bevétel jól kalkulálható minimum 1,5 milliárd. Mindenki jól járt csak legyen jó a film, és kész is vagyunk! :)

  29. Azért látjátok is amit irtok? 200-250 millió dollár csak a szinészekre? Na ne már. Ennyire nem hülye a Marvel. Szerintem azt ők sem várták, hogy az Avengers 1 milliárdot hoz majd. És a másodiknál sincs előre boritékolva. Egy esetleges bukás magával rántaná több projektjüket is. Máskülönbben Hemsworth, Downey, Evans sehol nem lennének a Marvel szerepjeik nélkül. Miért lepődtök meg azon, hogy Evans 300 000et kapott? Mi volt előtte nagy siker, amiben ő szerepelt. A Fantastic Fourban is inkább csak mellékszereplő volt. Akit tudnak megtartanak, a többieket meg majd pótolják új karakterekkel. Jön majd Ant-Man, Scarlet Witch, Quicksilver, Falcon és a többiek.

  30. Szakértő: Félre ne érts, énis nagyon bírom Sam bácsit, de egyszerre kezdték az ipart nagyjából. Samuelt eléggé későn fedezték fel ahhoz képest, hogy milyen idős vt. Mindkettő megérdemmli a pénzt, de azért rdj jobban húzónév, mint jackson. Mikor volt olyan film, amit csak az ő neve adott el? Nagyon jó színész (sunset limited is isteni volt), meg sok filmben játszott, de azért mint huzonév..

  31. zsocso: RDJ már az Iron Man előtt is szerepelt nagyobb filmekben (NAtural Born Killers, Zodiac, a Trópusi Vihar egy évben jött ki vele, és a Sherlockot sem amiatt kapta meg szerintem, ha azt nézzük, hogy rákövetkező évben jött ki, ergo a szerepre már rég kiválasztották, mire az Iron Man bemutatásra került)

  32. akik a színészek gázsiján háborognak – nem az összeg számít, hanem az arányok. ha egy film termel mondjuk a stúdiónak 6-7-800 milliót, az milyen arányban van egy-egy főszereplő 3-6 milliós gázsijával? és amikor egy 100 milliós költségvetésű filmnél csak a sztárok gázsija elvisz 30-40 milliót? erről van itt szó, nem másról, nem azon kell fennakadni, hogy hű, hatmillió dollár egy hónapnyi munkával… demagógia, felesleges, értelmetlen.

  33. werdafckawi: a Chaplint miért nem említed, amiért Oscar-jelölést kapott??? De akkor is, RDJ-nek az Iron Man azt jelentette, amit Rourke-nak A pankrátor, és 100%, hogy nélküle nem lett volna Sherlock, se semmi, még mindig a béka s*gge alatt lenne, ahol (saját bevallása szerint is) mindig is volt…

    kameraman: ez igaz, mindig volt válasz ezekre a “fenyegetésekre” (mondjuk a Spielberg-paranoiára nem), DE mindig volt válasz a trösztösödésre is, és ezek a fenyegetések, mint később kiderült, nem hogy tönkretették, hanem fellendítették a mozit, MINDEN esetben… Nem kell szerintem vészmadárkodni, ki kell várni a végét mindennek, és nem kell aggódni, ha tröszt/kratell szerveződik, akkor a háttérben már ott az ellencsapás is…

  34. anthony: valamennyire az Iron Man volt a blockbuster belépője, de igazából a drogozása miatt ugye elég nehezen kapaszkodott vissza (filmek biztosítása), és a Singing Detective – Gothica – Kiss Kiss Bang Bang vonalon látszik ahogy feltört, és utóbbi az ami tényleg visszahelyezte a térképre. Főleg ha megnézzük utána miket alakított. És a Blockbusterek között is az iron Man & Tropic Thunder egyszerre ütött, nem az egyik a másik következménye.

  35. werdafckawi: Nem jó vagy rossz filmekről van szó, hanem blockbusterekről. A Zodiac bukás volt.A Chaplin kis költségvetésü. Natural Born Killers szintén bukott, mint ahogy a Kiss Kiss Bang Bang is. A Gothika a dupláját hozta vissza, de ott inkább Hale Berry volt a főszereplő. Akárhogy is nézzük az Iron Man-el tört be a jól kereső szinészek közé.

  36. Nekem az Avengers egyáltalán nem jött be ennyire. Jó volt, de ennyire azért nem volt jó. Azt a rakás pénzt biztos nem tőlem fogják összeszedni… :P

  37. Azért vannak előrelátó színészek, ha jól emlékszem dicaprio %ért vállalta az inceptiont, és végül elég szép gázsit tett el.

  38. Szakértő says: “Amikor Samuel már tolta a bizniszt 20 éve Robert még csak csecset szopott!”

    Szerintem cseréld le a nickedet!:D Mindketten a hetvenes évek végén kezdték a pályát, nagyjából egyszerre. Ráadásul RDJ színész diszatiában nőtt fel, abból a csecsből is színészetet szopott!

    kuktin says: “…(amikor regi multba azt olvastam hogy o fogja jatszani az Iron Man hat nagyon szkeptikus voltam hogy egy “ripacs” eleg lesz erre a szerepre – hatalmas tevedes reszemrol)”

    Ja, meg persze előtte ennek a “ripacsnak” azért volt két oscar jelölése is… :DDD

  39. Most olvastam amúgy a hírt, hogy Chris Hemsworth és Scarlett Johannson ki akar táncolni az Avengers 2-ből, sőt, Chris már a Thor 2-t is visszavonta volna, a szerződés ellenére.

    Amúgy human, igen, tudom, hogy voltak neki erős próbálkozásai, meg a drog miatt tudott nehezen visszamászni, de az igazán ütős sikert mégiscsak az IM hozta, ezek után tudott kisebb filmekbe is menni, pl. The Soloist.

  40. anthony: az még ugyanaz a hír, nincs fejlemény, de Chris tuti nem lépett ki, hiszen már kész a Thor 2 és forog a Capt Amcsi, ezért harcol értük Downey

  41. Akkor még mindig nincs fejlemény :\ Már tényleg kíváncsi vagyok, mi lesz ezek után, drágul az Avengers-móka :D

  42. Iron Fist, én erre kíváncsi vagyok. De ezzel együtt jöhetne egy Luke Cage film is, ők ketten ugyanis, ha jól tudom, nagyon szorosan kapcsolódnak egymáshoz (Power Man és Iron Fist) szóval Luke Cage jó lenne ha jönne. Meg amúgy is, óriási potenciál lehenne benne IF mellett.

    Egyébként ez a pénzes dolog sajnos most nem jött jókor. a Marvel/Disney duónak nagyon nem kéne ezt csinálnia, hisz pont, hogy jól castingoltak, és a színészek jól hozzák a szerepeiket. Azért ha most az (Ultiamte) Fury-t lecserélnék a fehér valójára…azért az érdekes lenne

  43. Engem jellemez, de az összes Marvel film közül nekem az első Punisher jött be leginkább az utóbbi 14 évben (az első X-men óta). Mondjuk azért is, mert amikor kijött, akkoriban nulla azaz 0 db, ilyen 80-as évekre hajazó akciófilm jött (akkoriban a Mátrix meg a folytatásai totál hazavágták a műfajt).

    Ja, meg az első Iron Man is jó volt.

  44. Menjenek már a fenébe!!!
    2-3, max 6 hónapot dolgoznak egy filmen, aminek nem is szerepelnek minden percében, jó esetben is max a 65%-ban, így nem is dolgoznak minden nap azokban a hónapokban. Lehet, hogy azokon a napokon több mint 8 órát, de akkor is. (Én 5×10 órát egy héten, nem fair módon, és senki sem vág hozzám nem hogy eszméletlen, de még alig jó pénzt is.) Ezeknek meg hogy sír a szájuk ha 1 milla alatt kapnak. Még amcsiban is, ki keres akár egy év alatt 1 millát, mert hogy az átlag munkás nem az biztos. És ne jöjjön azzal senki, hogy reklámozni, utazni kell, mert nem valószínű, hogy a marketing dolgaikat nem fizetik nekik. Utaznak, fotózkodnak, nyilatkoznak… stb… Valaki igazán rántsa már vissza ezeket a “színészeket” a földre. Inkább menjen a pénz a filmre magára, hogy a lehető legjobban nézzen ki, a 200 millás budgetből nehogy már 50 dóvnira menjen, mikor a Bosszúállókban is volt pár TV szintű VFX, CGI, akármi…

  45. Aki szerint túl vannak fizetve a szinészek az nézzen kicsit utána hogy hogyan is működik egy film leforgatása. Egy átlagos szinész (a nagyok is) napi 12-16 órát dolgozik, sokszor 6-7! napot egy héten, ami így már nem is tűnik annyira könnyűnek. Az átlag emberhez képest tényleg sok a fizetésük, de én ezeket tudva nem sajnálom tőlük. A Marvel/Disney meg kicsit közelíthetné a kevésbé híres szinészek fizetését a nagy sztárokéhoz, mert a bevétel nagy része még így is a kiadóké.

  46. A Marvel háza táján is sok sz@rság megy úgy látom. De remélem ez nem fogja a filmek vesztét okozni, remélem nem fognak színészeket le cserélni mert azzal elkég nagyot ártanának a sorozatnak (Avegngers, Iron Man). Amikor Nortont is le válltották engem az is zavart pedig szerintem illet hozzá a szerep. Mark Ruffalo sem játszott rosszul, szimplán nekem Norton szimpatikusabb volt és kész.
    Ami a Penge reboot-ot illeti, szerintem felesleges lenne, Snipes tökéletes volt a szerepre, és ban egy olyan érzésem hogy nem lenne annyira ütős mint az első három rész.
    A felsorolt közelgő filmekből én egy Ms Marvel filmet néznék meg nagyon szívesen. Remek karakter a Marvel univerzumban, jó lenne ha őt is ki emelnék.

  47. Slade csak nem színészkedik amerikában?
    Akikről itt szó van, azok nem hogy túl vannak fizetve, hanem túlon túl. Még ha Chris Evans tényleg “csak” 300 000 dolcsit kapott a CapAm-ért, akkor is többszörösét kereste pár hét alatt egy átlag munkás éves fizujának, és akkor még valószínüleg nem is csak ebből volt bevétele. Azzal meg ne etessük a népet, hogy ha 12+ órát is dolgozik egy forgatás alatt a színész, akkor az a forgatás 3-6 hónapjából minden napra / egymás utáni napra / hétre ugyan úgy igaz. És akkor mi van a rendezővel, operatőrrel stb? Ők nincsenek ott amikor az a színész + ha az a színész nincs ott de egy másikkal kell dolgozni… ?

  48. de amikor a kedvenc zenekarod keres ennyit az jó? Tömegeket szórakoztatnak, nagyon kevés színész keres vele tényleg jól, a stúdiónak kibaszott sok pénzt hoznak, megérdemlik ezért a munkáért. Ahogy a rendező sem 2 forintot kap ám.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.