Aquaman, Avengers, Star Wars, Joy, Jobs, Godzilla és hasonló apróságok

Natalie Portman passzolta a Steve Jobs-filmet, amiben ő alakította volna Jobs lányát. Michael Fassbender és Seth Rogen maradt Danny Boyle rendezésével. Tavasszal forgatják, szóval van még idejük ilyesmikre anélkül, hogy csúszna a film. Már az eddiginél többet.

Egy klasszik forgatási kép az első Jurassic Park készítéséről.

George Lucas még nem látta az új Star Wars előzetesét! Úristen, remélem valaki írt ebből is egy 3000 karakteres sokkoló hírt. A lényeg, hogy az öreg nem annyira kíváncsi arra, hogy mit művelt Abrams, de azért moziban majd megnézni. Nem túlzottan szereti a trailereket.

Aquaman will be a bad-ass, otherwise, they wouldn’t cast me for the role.” – Jason Momoa. Kiderült, hogy 4 filmre írt alá, és szeretné ha Snyder rendezné az elsőt.

David O. Russell új filmje, a Joy a “csodálatos felmosó” feltalálójáról, Joy Manganoról szól majd, akit Jennifer Lawrence alakít. Robert De Niro lesz a faterja és Edgar Ramirez pedig a feltaláló férje, akitől a nő idővel elvál. Nem meglepő a szereplőgárda a rendezőt ismerve.

A stúdió tolja a legjobb film jelölés felé a… Transformers 4. részét.

Csak érdekességkép a Fehér Isten amerikai előzetese. Kicsit máshogy árulja a filmet, mint a hazai.

Japánban is dolgoznak egy Godzilla filmen, megmutatják a hanyatló nyugatnak, hogy milyen egy igazi Gojira-mozi. A Toho készíti.

Gina Carano (Haywire) is csatlakozott a Kickboxer remakehez, amiben ugye Van Damme lesz az öreg mester. A rendező továbbra is John Stockwell.

A Syfy tévécsatornára érkezik majd a Krypton című sorozat, ami nem meglepő módon Superman szülőbolygóját helyezi a középpontjába.

A végére egy videó az Avengers: Age of Ultron forgatásáról, láthatjuk, hogy nem minden lesz CGI. Ja meg a film hivatalos oldala is elindult, ha valaki néz ilyesmit annak itt van a link.

6 hozzászólás a “Aquaman, Avengers, Star Wars, Joy, Jobs, Godzilla és hasonló apróságok” bejegyzéshez

  1. Transformers 4, mint az idei év feleslegesen hosszú, legunalmasabb filmje, Michael Bay : nem tudtunk mit kezdeni a Transformersekkel, akine nem tetszik elmehet a fracba igen, erre a címre talán van esélye

  2. Ez most komoly T4?! :D :D

    Amúgy lesz jövőre Tini Titánok sorozat is! :P Jó lesz a felhozatal…

  3. Kíváncsi lennék az új JP forgatásáról miért nem lőttek ilyen képeket, mint ez a fenti……

  4. Matt89: Ez a fotó is a készítése után 20 évvel került ki a nyilvánosság elé. Majd 2034 környékén térjünk vissza erre :D

  5. Erre a Jurassic Parkos kepre a facebookon valaki beirta anno, hogy mekkora szemetlada banda a stab, hogy egy halott allat mellett vigyorogva fenykepeszkednek :DDDD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.