Rémlik még a Tatumos Ghostbusters?

Az amiben Channing Tatum és más férfi főszereplők vadászhatnak a szellemekre? Úgy tűnik megvalósul Anthony & Joe Russo (Captain America: The Winter Soldier) rendezésben, méghozzá a női felhozatal után. Drew Pearce (Iron Man, Mission Impossible 5) készíti a forgatókönyvet, és bár Tatum még nem írt alá, de tárgyalnak vele.

Természetesen hosszabb távon a terv egy Ghostbusters univerzum, ami nem csak vásznon van jelen. Most őszintén, ha ekkora terveim lennének a Szellemirtókkal, akkor nem Paul Feigre bíznám az alapozó reboot-folytatás megalkotását. Meddig él még a rendező a Bridesmaids érthetetlen sikeréből? Szegény Hangover rendező Todd Phillips egy darab esélyt kapott, amit el puskázott anno.

Ivan Reitman ezt mondta az egész univerzum témáról:

We want to expand the Ghostbusters universe in ways that will include different films, TV shows, merchandise, all things that are part of modern filmed entertainment. This is a branded entertainment, a scary supernatural premise mixed with comedy. Paul Feig’s film will be the first version of that, shooting in June to come out in July, 2016. He’s got four of the funniest women in the world, and there will be other surprises to come. The second film has a wonderful idea that builds on that. Drew will start writing and the hope is to be ready for the Russo Brothers’ next window next summer to shoot, with the movie coming out the following hear. It’s just the beginning of what I hope will be a lot of wonderful movies.

Röviden: élteti a női szakaszt, ami elindítja majd a minden jelenlegi médiumra kiterjedő franchiset. A második film már ennek megfelelően fog kapcsolódni az elsőhöz és a folytatásokhoz.

11 hozzászólás a “Rémlik még a Tatumos Ghostbusters?” bejegyzéshez

  1. “We want to expand the Ghostbusters universe in ways that will include different films, TV shows, merchandise, all things that are part of modern filmed entertainment.”

    Hát a számba hányok komolyan, nyilván ez a cél hogy pénpénzpénz de ilyen pofátlanul kimondani és erre alapozni.Remélem elég szar lesz hogy az első film után még aki nosztalgia alapon is ülne be soha többé nem teszi.

  2. Az eredeti hangulatát biztos nem adja vissza, ha tippelnem kéne, biztos csak egy transformers szintű ökörség lesz belőle.

  3. szánalmas ez az “univerzum” mánia. értem, hogy ebben van a pénz, de ez így csak egy pénzéhes, minden kreativitást nélkülöző kapkodás.

  4. Nem hittem volna, hogy filmrajongóként valaha annak fogok szurkolni, hogy egy film bukjon meg. Pláne nem ha Ghostbusters a címe. ezt is megértük.

  5. Furcsa az öreg szájából ez a nyáltenger, de biztos van az a pénz (most legalább IRL is előadja amit a Lost in Translation-ban hozott).

  6. Még most sem értem, hogy ki látott ekkor potenciált ebben a franchise-ban. Én régen se értettem, mitől volt ekkora felhajtás a filmek körül. Akkor is, csak egy erős közepes alkotás volt, mai szemmel pedig még lentebb sorlnám -bár régen láttam-.

    És ha már reboot mért kell rögtön univerzumban gondolkozni?
    És ha már univerzumben is gondolkozunk, miért kell ezt rögtön bejelenteni, mikor 1-2 homályos elképzelésen kívül még semmi nincs a fimből?
    Szerintem, maximum úgy működhetne ez a dolog, ha komolyabbra vennék, de az már nem lenne Ghostbusters és egyébként se úgy néz ki az eddigi hírek alapján.

    Nem csak ebben az esetben, de értelmetlen pl. szörny-univerzumról is beszélni, mikor egy normális vámpír, vagy Frankenstein filmet nem tudnak letenni az asztalra.

  7. Én se értem mit kell itt univerzumozni? Ebben szerintem nincs annyi potenciál meg mégis hogy lesz ez? Az első film lesz a csajokkal utána lesz egy a faszikkal és a 3. filmben meg összeeresztik őket? Ez lesz a nagy univerzum?

  8. Már el van baszva az egész ott, hogy Harold Ramis meghalt sajnos, Murray meg leszarja az egészet, szóval az öregek nélkül, még cameo erejéig is, de nincs igazi Szellemirtó hangulat, a színészek miatt (is) volt jó az eredeti kettő. Nélkülük nem érdekel az egész úgy ahogy van, az meg hogy univerzum, ugyan már… bullshit!

  9. Hatalmas bukas lesz.
    Senkit nem erdekel es amikor valamit a hajanal fogva rangatunk elö a penz miatt es eröszakkal eröltetünk ra valamire valamit nem pedig kreativ folyamatok vegtermekekent kerül ki egy film a moziba, akkor az mar egy halva született dolog.

    Egyedül talan a 21 Jump Streetnek sikerült valamelyest, de az nem is volt akkora kult, mint egy Ghostbusters, igy sokan (en is) eleg semlegesen alltak hozza.

    Egy Ghostbustersnel ilyen nem lehetseges, ahogy egy Mad Maxnel sem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.