Pókember már megvan, PEZ-film, tényleg lesz Prometheus 2, Dungeons és Dragons is, Gibson rendez, és még rengeteg apróság

Hollywood megőrült: animációs PEZ-filmet csinálnak. Igen, a cukorkást. Hát a Minecraft és az Emoji nem elég?

Vége a jogi vitáknak, a Warner csinálhat Dungeons & Dragons filmet! Vagyis gondolom filmeket, hiszen kb. kurvasokat csinálhatnak, ha jó a kezdő rész. Sajnos a Warth of the Titans producere, de reméljük jó tehetségeket szerződtetnek, nem akarják elbaszni.

Mel Gibson újra filmet forgat: Hacksaw Ridge. 45 millióból készül, második világháborús. A főbb szerepekben Andrew Garfield, Sam Worthington és Vince Vaughn eddig. Reméljük jól sül el, hiszen eddig többek között a Braveheartot és az Apocalyptot köszönhetjük a rasszista sztárnak.

Már leforgatták a Civil Warba szánt Peter Parker adagot, nem lesz nagy szerep, hiszen mint tudjuk a képregénytől eltérve Black Panther karakterére húzták a fő sztorit, míg a füzetekben Parker volt nagyon fontos.

Remek cikk a National Lampoon felemelkedéséről, és bukásáról: náluk készült anno az eredeti Vacation, aztán…

Jövő janurában forgatják majd a Prometheus 2. részét. Ridley Scott és Blomkamp elég sokat egyeztet, hogy az Alien 5 és a Prometheus 2. között ne legyenek végletes logikátlanságok. (Vagy majd bevetik a fekete “plotdevice” folyadékot legfeljebb. – a szerk.)

Frank Grillo baromi jó volt a Purge második részében? Szerencsére visszatér a harmadikra is, ami úgy tűnt, hogy már a rendszer elleni harcról fog szólni. Szabadsáááág. 2016 nyarán a mozikban.

Ha még nincs tele a padlás X-Men Apocalypse forgatási képekkel, akkor itt a legújabb.

11356005_103147506703780_1929738465_n

És ha már X-Men, elvileg Michael Fassbender és James McAvoy is aláírt pár filmre még, amik az Apocalypse után készülnek majd. Ez lesz a FOX harmadik felvonása? Legalábbis az Apocalypse elég nagy falatnak tűnik, előtte meg a fiatal gárda feltűnése nyitotta meg a terepet.

Sajnálom, de ez vicc: Ronda Rousey lesz a róló szóló életrajzi film főszereplője. A Hoff The Record nem lőtt mellé? Na jó, ez eléggé rossz poén volt, mert senki nem látta a sorozatot, de abban azzal poénkodtak, hogy Hasselhoff magát akarja alakítani a róla szóló életrajzi filmben. Bírom Rouseyt, nem is volt olyan brozasztó a filmekben, de ez eléggé wtf húzás lenne.

Gil Kenan(City of Ember, Poltergeist) rendezi a Five Nights at Freddie’s filmet. A játék elég fosatós, reméljük sikerül jól vászonra adaptálni, de a rendező alapján egyelőre nem reménykednék.

Ali Later szerepelni fog a legeslegutolsó Resident Evil filmben. A forgatást még augusztusban elkezdik, jövőre nézhetjük majd a “final chapter”-t.

36 hozzászólás a “Pókember már megvan, PEZ-film, tényleg lesz Prometheus 2, Dungeons és Dragons is, Gibson rendez, és még rengeteg apróság” bejegyzéshez

  1. én az alien filmekben már nem tudok reménykedni.. ez a Chappie is annyira egy átlag semmi volt, kb nulla eredeti ötlettel…. ha mondjuk olyan lett volna a film, mint za utolsó 5 perce a kukoricagránáttal meg robotharcokkal, na az vagány lehetett volna ( ja és a szinkronban le se fordították, nem értettem miért, aszondja nesztek egy kis cluster ???? nehéz lett volna kukoricagránátot mondani vagy akármi más magyaros elnevezést ? )

    dungeons meg dragons meg rég hiány, de hogy a mai töketlen rendezők és stúdiók összehoznának egy király fantasyt ? eléggé esélytelen

    resident evil utolsó ?:)) na persze…. amúgy ahhoz se mindenféle kretén sztorikat kéne kitalálni, én szívesen megnézném a 2. játék sztoriját filmen, ahogy a kisvárosban kitör a járvány és beszorulnak a rendőrségre

    a Poltergeist remake rendezője pffff, na ilyen emberek teszik tönkre a horror műfaját ( tényleg látott egyáltalán valaki jó horrorfilmet idén vagy teljesen kihalt már ? )

  2. Még a végén tényleg összejön a Chio Chips film is (2011-ben jósoltad egy postban).

  3. Mel rendezésének örülök a legjobban! És azért a Passiót nem megemlíteni a rendezési között egyenesen halálos bűn!
    Alien filmek meg szerintem jók lesznek. Nekem a Prometheus is tetszett a hibái ellenére… remélem a következő részben már nem lesznek ekkora bakik és még jobb lesz!
    D&D meg szerintem színvonaltalan lesz, bár örülnék egy jó fantasy-nek. Drizzt-tel meg külön film kellene inkább :)

  4. pl ha létezne nálunk filmgyártás ugye, és nem csak a kibaszottul elvont depressziós művészfilmek, a prolivígjátékok, meg a szingliromantika, szóval ha tényleg tehetséges emberek dolgoznának nálunk akiknek van agya és pl létezne filmszakma is, meg pénzt is adnának rá, akkor rengeteg szórakoztató film készülhetne fantasy témában is, pl a jó öreg Skandar Graun, mert aki Magyarországon olvasott fantasyt az szinte tuti, hogy ismeri, és meg is néznék annyian, mint a többi szar magyar filmet.. tele van jó szörnyekkel, poénokkal, a sztorija fordulatos, nem kellene más csak elhatározás, hogy megfilmesítsék..

  5. Pouzo
    …és pénz. Sok, sok pénz! Ami ugye nincs. Ezen kívül hiány van még nagy filmes tapasztalatokból minden téren. Tudod, világbajnokok is lehetnénk fociban, ha lennének jó játékosaink, jó edzőink, jó csapataink, profi vezetés, profi körülmények és egy csomó pénzünk… :)

  6. Az nem teljesen világos, hogy a Black Panther szálnak miképp lesz súlya úgy, hogy a karakter semmiféle bevezetést nem kapott egyik korábbi filmben sem. Az, hogy Pókember maszktalanításának volt súlya a képregényben, az annak köszönhető, hogy ismerjük a karakter életét és tudjuk mekkora dolog ez. De egy “vadidegen” figuránál képtelenség ennek az eseménynek érzelmi töltetet adni. Szerintem.

  7. Bejött a fingers crossed, már előre imádom a Purge 3-at! Love you, Frank Grillo <3

  8. Miért olyan fontos odaszúrni Melhez, hogy rasszista? Csak más véleményen van, mint a hollywoodi átlag. Vagyunk még páran. Az, hogy újra rendez, külön öröm, mert nagy tehetségnek tartom a kamera túl oldalán is.

  9. A Blomkamp és a Grillo hírnek örülök.
    De ezt a PEZ faszságot nem bírom feldolgozni, az ember azt hinné a Pixeles baromságnál nincs lejjebb, de mégis…Remélem a PEZ movieban is Sandler lesz és utána elfelejtik Hollywoodban örökre :-P

  10. Én sem értem a Pókember kapcsán, hogy ha nem Peter Parkeren a hangsúly akkor minek kellett megegyezni a Sonyval?

  11. Én nem gondolom,hogy a pénz itt a legnagyobb gond. A magyar filmgyártás tényleg beállt ezekre a filmekre. Meg őszintén szólva unalmas már az a 10 színész, akik minden filmben feltűnnek. De valahogy nem is működnek ők filmen. Színház/szinkron. Ennyi.

  12. Pouzo: lol, egy pillanatig azt hittem hogy komolyan gondolod ezeket, aztán rájöttem, hogy csak egy troll vagy, mert ekkora gyökér idióta nem létezik :D

  13. @shatterleg: Szerintem elsore jobb lenne egy altalanosabb tema es utana a kozelgo Star Wars mintajara johetnenek a spin-off-ok. Drizzt kihagyasa amugy mindenkepp hiba lenne hiszen kvazi a legnepszerubb karakteruk (eleg csak a majdnem 30 konyvre plusz egyeb sztorikra, tablas jatekra gondolni). De ha az Otthon-nal kezdik, en akkor sem dolok a kardomba, csak ne szurjak el! :)

  14. hájas lou : nem bazdmeg képzeld nem trollkodom, csak nem nagyon készült olyan magyar film az elmúlt 10 évben amit képes lennék megnézni, bocs…..

  15. Pouzo: Saul fia sem viccből nyert Cannes-ban. Azért mert nem készült számodra értékelhető magyar film 10 éve, az nem egyenlő azzal, hogy szar a magyar filmgyártás.

  16. Most tényleg nem kap pókember olyan nagy szerepet a civil warban? Akkor mi a fszért hozták át a sonytól? Egy civil war pókpáncél nélkül??!! MI VAN EZEKKEL?!

  17. Az Uratok: Mert akkor még nem volt megállapodás, mikor a Civil War előkészületei zajlottak. Ne hidd, hogy a forgatás megkezdése előtt 1 hónappal ilyen drasztikusan átírják a forgatókönyvet. Lesz önálló Pókember mozi az MCU-ban, és gondolom a többi felvonásban is része lesz ilyen-olyan módon. Nem hülyék dolgoznak a Marvel-nél egyáltalán, pontosan tudják, hogy mit csinálnak.

  18. Pouzo: nem csak a Káosz, hanem az Éj trilógia is megérne egy misét…..a Cherubion alkonya-ról már nem is beszélve.

    A Káosz-ból lehetne egy 5 részes filmet forgatni, az első 5 regényből.
    Az Éj trilógiája adja magát, 3 részre szépen fel lehetne bontani.
    Az Cherubion alkonya meg már 4 kötetnél tart és zseniális….

    Van itt alapanyag, még az sem kellene, hogy itthoniak filmesítsék meg.
    Én már annak is örülnék, ha ezek valamelyikéből külföldön csinálnának filmet, olyan minőségben, mint a LoTR.
    Nem mondhatja senki, hogy ezek a felsorolt könyvek nem annyira jók-legalább- mint pár fos, amit az utóbbi években megfilmesítettek.
    Most hála istennek a Witcher-ből filmet forgatnak, mivel jó kezekben van, rátehetnék azokat a “mi” regényeinkre is.

  19. Liza a rókatündért az 5. percben kapcsoltam ki, komolyan ez az erőltetett retro még vicces 2015-ben? az összes gagyi magyar filmben ez van…. annyira önismétlő az egész…. Saul fia meg nem érdekel bocs, nekem totál elegem van a szánalmas világháborús filmekből, amin sajnálkoznom kell, undorító volt az az egész történelmi korszak és már egyik oldal sirámai se tudnak meghatni, pont az ilyen filmek miatt nem lehet elfelejteni végre az egészet

    szerintem se a humortalan retro vígjáték se a világháború nem mondható eredeti ötletnek, de nagyon nem…. kb 5millió ezer készült már mindkettőből

  20. Venefius: hát igen, meg eleve a fantasy, scifi műfaj annyi jó könyvet kitermelt, hogy csak válogatni kéne, az itt említett Drizttől kezdve, Dragonlance krónikák, kaland játék kockázat könyvek… pl én a Vértenger kalózait filmesíteném meg, annak az a sztorija, hogy pár kalóz fogadást köt, ki tud bizonyos idő alatt, talán 1 év, több aranyat összeharácsolni, és így keverednek jobbnál jobb kalandokba.. de a Halállabirintusból is komoly film lehetne..

    talán a Solomon Kane tetszett pár éve… de alig készül fantasy.. még ezt a hetedik fiút is megnéztem év elején, de nem volt több mint népmesei sztoriba csomagolt számítógépes jelenetek halmaza, a szörnyek nem néztek ki rosszul, de egyszerűen semmi sztorija nem volt a szegény fiú beleszeret a boszorkánylányba közhelyen kívül

  21. Leo_Stotch: mert amiatt nem kap sok munkát odakinn, én leszarom, hogy emberileg milyen.

  22. D&D Warnertől jöhetne minden mennyiségben. De ez azt jelenti, hogy az összes világot megvették, vagy csak az alapjáték D&D-t? mert ha forgotten realms jogok nincsenek, vagy legalább egy dragonlance, akkor kb kukázhatják is az egészet. az alap d&d-ből filmet csinálásnak kb annyi értelme van, mint a torpedóból, vagy a pez-ből. jó pár éve próbálkoztak, és buktak is egy nagyot. nekem mondjuk tetszett (lehet csak a főszereplő csaj miatt :D), de egy peterjacksonos Lotr-tól nagyon messze volt.

  23. @Sugabubus: Abban a cikkben amit tegnap este olvastam a Forgotten Realms is meg volt emlitve.

  24. spike0007: max harccal, szerintem az a pletyka lesz igaz amit meg is írtam pár hónapja, hogy Iron Mannel fog bunyózni.

  25. Drizzt film elso resze igazi low budget lenne….masfel oran keresztul tok fekete kep alatta a narrator hangja meg a pengek suhogasa..masssziv feszulteg…majd a vegen feltunik egy barlang szaja ahonnan hatulrol mutatva elomaszik az elf meg a macskaja es csapo ☺

  26. milyen durván nézne ki Menzoberannzan a gombák és a sötét mágikus pengék ragyogásában, ahol a sötét elfek laknak és a Pókkirálynő uralkodik

  27. NBZ: kösz az infot, akkor legalább lehet reménykedni. én már egy wrathofthetitans szintű FR filmre is beűlnék gondolkodás nélkül :D

  28. ja és Troy Dennings-nek is vannak jó könyvei, Elminster, Cormyr.
    Dragonlance-ben meg megint rengeteg jó történet. Worldofwarcraft se rossz, de inkább nézném ezeket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.