Fantastic Four 2, RP1, Man of Steel(s), Captain Marvel, Planet Hulk?, Sicario folytatás, Han Solo, Division, és új Jason Voorhees

Simon Kinberg, az új Fantastic Four írója kitart amellett, hogy a FOX a múltkori színészekkel tervez folytatást. Emelett beismeri, hogy a darkos hangulat nem illett igazán ezekhez a hősökhöz, szerinte ez volt a legnagyobb baj az “első” résszel. Ami igaz is, mármint a Fantastic Four többnyire optimista gondolatokkal van tele a képregényben.

T.J. Miller is csatlakozik a Ready Player 1 stábjához. Ő lesz az online troll i-R0k. A címkén ott van a többi casting, lassan már mindenki megvan Spielberg filmjébe.

Russell Crowe egy interjúban azt ejtette el, hogy eleinte több Superman filmet is terveztek még a Man of Steel és a Batman v Superman közé. Ezt onnan tudja, hogy azokban még neki is lett volna szerepe.

blcm

Az a pletyka járja, hogy Brie Larson a legesélyesebb Captain Marvel szerepére. Hogy a Marvel miért nem Black Widownak csinál már egy saját filmet inkább, ha már női szuperhőst akarnak… A DC amúgy nagyot húzhat azzal, hogy jövőre jön a Wonder Woman, így tényleg beelőzik a Marvelt a női szuperhősökben.

És ha már Marvel: elvileg Ayesha lesz a Guardians of the Galaxy 2 főgonosza, amivel lehet azt alapozzák, hogy Starlord faterja Adam Warlock. A Thor: Ragnarök road movie része pedig elvileg egy fegyver kereséséről szól majd, amivel megállítható a világvége. Plusz előkerült, hogy a Planet Hulkból is lesznek részletek, láthatjuk majd a Hulkot a klasszikus páncélban.

A Sicario második részét Stefano Sollima (Gomorra) rendezi majd. Benicio Del Toro és Josh Brolin visszatér, a címe pedig Soldado lesz. Emily Blunt nem szerepel, viszont a két előbb említett azon fog dolgozni, hogy a drogcsempészésre létrehozott utakon ne juthassanak terroristák Amerikába.

A Killing Joke animációs film elkészülésének története. Jó sokáig nem csinálhatták meg, mert mindig közbejött valami. Na meg az is fennakadást okozott, hogy az egyik legsötétebb történet Batmannel és Jokerrel.

Lawrence Kasdan, a Star Wars Story: Han Solo írója azt mondta, hogy 2018 márciusában kerül majd moziba a film. Mármint ez azért érdekes elszólás, mert a nyári blockbuster szezon májustól augusztusig tart többnyire.

Jake Gyllenhaal lesz a The Division főszereplője. A játék nem tudom mennyire alapszik Tom Clancy művén, de az Ubisoft megpróbálk egy filmet is tető aláhozni. Nem tudom miképp keltik majd életre az órákon át tartó farmolást.

Random videónak meg a Liar Liar elrontott jeleneteit ajánlom.

-6137990b60940e20

Ja majdnem lemaradt a másik humoros dolog: A Friday the 13th legújabb rebootjában új eredettörténetet írnak Jasonnek. RIP.

21 hozzászólás a “Fantastic Four 2, RP1, Man of Steel(s), Captain Marvel, Planet Hulk?, Sicario folytatás, Han Solo, Division, és új Jason Voorhees” bejegyzéshez

 1. Division leginkább csak nevében Tom Clancy, ahogy a többi játék is már….

 2. A Sicario folytatásának eddig nem sok jót jósoltam, Stefano Sollima beemelésével viszont nálam a projekt átfordult várakozásba (végső döntés az előzetes alapján). A kérdés az, hogy mennyi teret hagy neki a stúdió; nehogy úgy járjon, mint José Padilha a Robotzsaruval.

 3. Van egy képregény, amelyben egy duci csaj a szuperhős. Szívesen megnézném filmen is, és jó lenne ha Melissa McCarthy játszaná.

  :D

 4. En moziban lattam minden Marvelt mióta beindult a szekér de őszintén nem tudom ki ülne be egy Black Widow szóló filmre. Szerintem en nem.

 5. Én csak akkor ülnék be Black Widowra, ha kapnánk egy tuti kémfilmet és Natasha mellett ott lenne wingmannak Hulk. Bár Hulk és a kémfilm szavak nem tudom, hogyan férnének meg egymás mellett :D

 6. Russel Crowe későbbi Superman filmekben is szerepelt volna…csávókám nagy szerepe a filmben az volt, hogy közlekedési táblákat helyettesített, hogy merre fordulj a meneküléshez.

 7. A Killing Joke-nak készül a szinkronja, csak még azt nem tudni hogy fogják adni. Elvileg tévé, és nem mozi

 8. lehetne direct to DVD és jól felcímkézve, hogy erőszakos, véres, rémálmokat okozó – és akkor az veszi meg, aki vállalja.

  A következő akkor egy Freddy reboot új eredettörténettel? Wes Craven forogna a sírjában…

 9. Nemis baj, hogy nem kell kacsaszaju Blunt picsogasat hallgatni a Sicario folytatasban.

  Lassan neki kell allnom ennek a Ready player one-nak is. Az Armada nagyon bejott.

 10. Igen, Brie! :)

  Ez a Liar Liar bloopers feldobta a napomat :)

  Az Ubisoft már Divison filmet akar? :O Ennyire bíznak az AC sikerében, hogy már a többi játékukat is meg akarják filmesíteni? Mármint tudom, hogy ez alapból elvileg egy adaptáció, és arra talán lehetne építeni, de hogy magából a játékból hogy lehetne filmet, azt nem tudom.
  Mindenesetre azt érzem, hogy elindult náluk valami olyan dolog, hogy az elkészült játékaikból minden áron filmet akarnak csinálni

 11. Jesszus nemár…..mi a baj Jason eredettörténetével? Nem elég darkos? Túl darkos? Átkeresztelik Joshu-nak? Jason úgy jó ahogy van. Csak egy nem túl buta story kell, legyakható szereplők és véreső…..

 12. Larson túl jó színésznő, hogy a pedigrét marvellel rombolja:/ Brolint meg gyenge láncszemnek éreztem a Sicarioban és nálam Blunt meg Del Toro vitte a filmet, erre a Emily nem tér vissza:(

 13. VanillaSky: jövőre lesz King Kongban is, vagyis Skull Islandon, szóval úgy tűnik a blockbusterek felé lép tényleg.

 14. Simán el tudok képzelni a divisionből egy középszar egyszernézős összeesküvős – vírusos – “posztapokaliptikus” akció filmet.

  A játék single player részének története is ilyen.

 15. “A Friday the 13th legújabb rebootjában új eredettörténetet írnak Jasonnek. RIP.”

  hát ba’meg, tényleg rip

 16. Black Widow lenne az első mcu film, amit eszembe nem jutna megnézni moziban

 17. Bírom T.J. Millert, de i-R0k egy 18 éves nagyszájú idióta.

  Tökéletes lesz rá a szerep XD

 18. @Alex: Én.
  Bármi, amiben Scarlett Johansson szerepel, jöhet.

  Kár, hogy a Captain America XXX Parodyban be kell érnünk Peta Jensennel…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.