Kecsap: Boss Level, Mátrix, Vulture Club, Mrs. Keller, King Lear, Grudge reboot, The King, Think Like a Dog, Spice Girls, The Woman in the Window, Captain Marvel, Jungle Cruise

Joe Carnahan (The Grey, The A-Team) új filmje a Boss Level lesz, amiben elvileg Mel Gibson (Mad Max) and Frank Grillo) főszerepel. Most épp Naomi Watts-szal tárgyalnak, hogy csatlakozzon melléjük. A film elvileg egy Groundhog Day-felépítésű akció-thriller, csak a főszereplő a halálát kell megakadályozza benne, újra meg újra, amíg sikerrel nem jár.

Elvileg Zak Penn (Ready Player One, X-Men: The Last Stand) még mindig dolgozik a Matrix folytatásán, és folyamatosan próbálja a Warnert rávenni a dologra. Más konkrétum nincs jelenleg.

A Youtube Red nem csak a siralmas sorozatokat szállítja (talán 1-2 nézhető volt onnan, de a többség szar), hanem a filmeket is. Azért került most elő ez, mert befejezték az oda készült Vulture Club folytatását ami egész korrekt szereplőgárdával bír: Susan Sarandon, Edie Falco (Nurse Jackie), Matt Bomer (In Time). A történetben egy anya megpróbálja a teroristák által fogvatartott fiát megmenteni, na nem fegyvert ragadva.

Két poszter a hatalmas állatos, The Rockos Rampage-nek.

Összefújja a szél a színészeket a Grudge rebootba: John Cho mellé Lin Shaye (Insidious), Demian Bichir és Andrea Riseborough érkezett már. Az egészet Nicolas Pesce rendezi majd meg.

Pierre Morel (Taken, The Gunman) egy szexi sci-fit rendez majd The New Mrs. Keller címmel. A közeljövőben egy sebészt a tökéletes Vera Keller csabdába csal, miközben keveri számára a valóságot a VR-vel.

A Lear király legújabb, tv-filmes adaptációja a jelenben játszódik majd, és Anthony Hopkins lesz a főszereplője.

Közben pedig Joel Edgerton újra “tv-filmezni” megy, mivel a Netflixre érkező The Kingbe ugrik be Timothee Chalamet mellé. Ez is egy modern Shakespeare feldolgozás lesz, a rendezője David Michod (Animal Kingdom). A történet a fiatal hercegről szól, akiből V. Henrik király lesz. Mondjuk ezt nem tudom miképp teszik majd jelenkorba, mivel az uralkodó a hadjáratairól híres.

A Transformers színészei újra közös filmben! Think Like a Dog lesz a családi komédia címe, és Josh Duhamel + Megan Fox ropja majd benne. Egy 12 éves zseni gyerek szüleit alakítják majd. A bonyodalom akörül lesz, hogy a srác egy balul elsült kísérlet után képes megérteni a kutyáját.

Izé, a Spice Girls énekeslányait megörökítik egy animált szuperhős filmben is, ahol a hősök hangját a lányok adják- Sőt, a képességeik is a régi tulajdonságaikból jönnek majd, mint például ijesztő Spice, meg baba Spice meg Sportos Spice…

A Farhenheit 451 május 19-én debutál majd az HBO-n. Itt volt a könyvégetés előzetese.

Michael Showalter (The Big Sick) egy karácsonyi komédiát szállít majd legközelebb, méghozzá Jessica Chastain és Octavia Spencer főszereplésével.

Egy hangulatos előzetessel jött ki a Far Cry 5.

Aki olvasta a The Woman in the Window című könyvet az örülhet, mert nagyon kompetens rendezőre bízták a feldolgozását: Joe Wright (Darkest Hour). A történet főszereplője egy nő, aki napközben iszik, klasszikus filmeket néz és a szomszédait figyeli. Így tesz egy frissen beköltöző házaspárra is, és megváltozik az élete, aminek szemtanúja lesz ennek kapcsán…

Jack Whitehall ugrik be a Rock mellé a Jungile Cruise filmes változatában. Ez is egy élményparkos vonatozásból lesz, mint a Karib Tenger Kalózai, szóval még jól is elsülhet? Haha. A rendező amúgy Jaume Collet-Serra (Non-Stop, Run All Night).

Hivatalosan is elkezdődött a Captain Marvel forgatása, hogy a 2019 márciusi bemutatóra készen legyenek vele.

A végére egy Infinity War tv-spot van, méghozzá Baby Groottal.

14 hozzászólás a “Kecsap: Boss Level, Mátrix, Vulture Club, Mrs. Keller, King Lear, Grudge reboot, The King, Think Like a Dog, Spice Girls, The Woman in the Window, Captain Marvel, Jungle Cruise” bejegyzéshez

  1. “Közben pedig Joel Edgerton is “tv-filmezni” megy, mivel a Netflixre érkező The Kingbe ugrik be”

    Bright says “hi”!

  2. beleírom az újrát, ha ennyire akarod, mivel igazad van. a kontextus az volt, hogy nem mozifilmekről van szó.

  3. Rampage plakátok nekem kellenek

    Spice Girls hír nagy öröm, tényleg…nem szarkasztikusan

  4. A Boss Level érdekel Mel Gibson miatt. Egyébként ez lesz az új trend hálliwódban? Mindig ismétlődik a napod, míg meg nem oldod a problémád? Mondjuk a Boldog halálnapot is egész szórakoztató volt, szóval hajrá.

  5. a mátrix tipikusan az a széria, amit csak soft rebootolni lehet… kicsit lekésték a trendet.

  6. The woman in the window-t elengedtem. 2020-ra tették és újraforgatás is lesz amit a Di$ney intéz. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.