Abrams tisztázta a dolgokat

A tegnapi Paramount prezentációban JJ Abrams is előkerült, hogy elmondja a Bad Robot mi a fenén dolgozik mostanában.

Azzal kezdte, hogy az Overlord, a második világháborús természetfelettis film az mégsem a következő Cloverfield lesz (eddig annak gondoltuk), hanem a stúdiójának az első R besorolású próbálkozása. A szakmabeliknek vetített anyag elvileg nagyon durva, olyanok vannak benne, hogy valakinek a szájában robban egy gránát, és egy gerincestől kitépett fej tovább beszél. A történet ugye a partraszállás napján játszódna, amikor egy szövetségi szakasz kiugrik a frontvonalak közé egy titkos küldetésre.

Hogy az előbbi, miszerint az Overlord az nem Cloverfield-film, az majd eldől. Azért Abrams szeret ködösíteni a franchise körül. Ellenben azt is elejtette, hogy egy igazi Cloverfield-folytatás tényleg készül. Semmi mást. Nem is vártunk többet.

Ezen kívül megtudhattuk, hogy két Star Trek projekt is él a stúdiónál jelenleg. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindkettő leforog majd. Az egyik ugye a Tarantino által megálmodott.

8 hozzászólás a “Abrams tisztázta a dolgokat” bejegyzéshez

  1. Star Treknek igazán nekieshetnének már így 2 évvel a Beyond után. Legyen olcsóbb ahol lehet, az se érdekel, csak legyen.

  2. Nácik, természetfeletti, R rating, ezek mindenképpen szimpatikus hívószavak, aztán reméljük a végeredmény is megfelelő lesz. :)

  3. magyarul erőltetett Cloverfield utalásokat akartak a filmbe szúrni de a Paradox bukása után meggondolták magukat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.