Final Score-előzetes: Bautista vs. terroristák

Bautista a Liam Neeson által kitaposott ösvényre lép? A Final Score előzetese alapján elsőre a Commuter ugrott be. Meg a Die Hard? A főszereplő lányát, meg egy stadionnyi embert túszul ejt egy csapat terrorista. Ebben a helyzetben arra kérik hősünket, hogy egy focimeccs vége előtt találjon meg valakit a nézők között.

Egy kicsit amúgy nem értem Bautistát. Mármint oké, lehet jobb színész, mint a Rock, és a Guardians + Blade Runner kombóval jól választott filmeket, de közben ugye becsúszott az Escape Plan 2 (meg a három is, amit már leforgattak), és most ez. Lehet fogyasztható lesz a film, de így ránézésre semmi extra.

21 hozzászólás a “Final Score-előzetes: Bautista vs. terroristák” bejegyzéshez

  1. Egynek biztosan jó lesz. Amúgy Bautista-tól volt egy Kickboxer remake, azt hova sorolnád? Igaz ott is csak mellék szereplő volt. Meg ugye a Spectre.

  2. Dávid bácsi csak jól választott. És nem is tudna egy A filmet elvinni a hátán főszerepben. Ez is csak egy rettegés arénája és hirtelen halál utóízű valami.

  3. Hirtelen halál remake :D, már ott tartunk, hogy JCVD filmeket dolgoznak fel? Bár azt gyerekkoromban szerettem.
    Ahogy azt a fegyvert fogja… sírok…..

  4. Bautista kezd nagyon jó színész lenni de mellék szerepekben nagyon jó. Voltak és lesznek is még ilyen színészek Hollywoodban akik tipikus mellékszereplők de azt nagyon jól csinálják(pl Bill Paxton, Willem Dafoe …stb). Sajnos egyedül nehéz lesz bármilyen filmet is elvinnie.

  5. Bautista jobb színész mint a Rock? Melyik alternatív univerzumban? Mármint nem melyikben jobb, hanem melyikben színész és nem fadarab a vásznon?

  6. nem értem azokat akik Bautistát próbálják jó szinésznek eladni. becsúszott jó filmekbe igen, de egyikbe se szinészi játék miatt volt jó (szerintem)

  7. Egynek haverokkal még jó is lehet, a főgenya műakcentusa viszont tényleg iszonyatos.

  8. Mióta jó színész Bautista? Szerintem pont Rockkal egy színvonal. Konkrétan ha Rock lenne a Galaxis őrzőiben helyette, semmi különbség nem lenne. Poénos karakter Drax, de azért nem mondanám, hogy színészileg egy Othelló eljátszani.

  9. Inkább Rockot próbálja utánozni,de hiába az nem fog menni…
    Giggsy
    Na azért ne keverd a kettőt Rockal szórakoztatóbb lett volna,de Drax túl buta karakter azért nem vállalta volna el amúgy meg a legjobban kereső színész olyan filmet választ amit akar…

  10. Nekem szimpi a pasi, Riddicknél is szimpi volt, és rosszul esett mikor kiderült, hogy “gonosz”.
    Nem látom rosszabbnak ezt a trailert mint pl Tatum White House Down filmjét, ha hozza azt amit itt sugall, akkor egy kellemes vasárnap délutáni mozizás lesz.

  11. Ez a ficko honnan jott amugy? Tudom, o volt a nagy melak az uj Blade Runnerben akit kb. az elso 5 percben kinyirnak. Ez akkora sikert hozott neki hogy most o foszerepel ilyen B filmekben?

  12. imdb? de még a posztban is említem a leghíresebb szerepét. amúgy onnan jött, ahonnan a Rock, WWE-ből.

  13. Autista Dávid… Tik Tok! Kelet európaiak jellegzetes orosz akcentussal. Háát… érdekes lesz

  14. Bautista és a szinészet egy mondatban kicsit erős human.Drax szerepét én is eljátszom akár ha a számba rágnak két egysorost.csúnyán meg én is tudok nézni.Rock se egy Anthony Hopkins de ő le tett már egy Pain and Gaint.

  15. Ez totál a Hirtelen Halál újrája! :/ Már sajnos nincsenek eredeti ötletek!

  16. Azért ha Beállna a Wast Ham kapujába védeni, mint Vad Damme a hoki meccsen az azért menő lenne :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.