A következő Alien kisfilm: Ore

Az a helyzet, hogy mostanra már végképp nem érzem a koncepciót a 40 éves évfordulóra készült rövidfilmadag mögött. Az eddigi legrosszabb a Night Shift volt, de ezek a filmek igazából csak azt ismételgetik, amit már láttunk.

Konkrétan a Specimen kivételével mind olyan, mintha egy Zs-mozis Alien-film kezdete lenne. Ez az Ore is. Már megint kikelt egy Alien, ennyi. Persze érdekes, hogy mindenfelé miképp élhetik meg az átlagemberek ezt az univerzumban, szóval akár elsülhetne jól némelyik, hozhatnak egy AvP 1 szintet, de a kivitelezésen végképp elhasalnak.

Na nézzük az Ore-t, hátha ti erről másképp vélekedtek.


20 hozzászólás a “A következő Alien kisfilm: Ore” bejegyzéshez

  1. Ez nagyon gáz.
    Pedig annyira szeretném hogy végre magára találja az Alien univerzum, de először a Covenant most meg ezek a szarok….

  2. ZS kategóriás? Lehet. De akkor az Alien – Covenant milyen kategóriába tartozik?

    Én inkább ezt nézném meg ezeket a rövid filmeket 100x, mint a Covenant-et. Bár elismerem, hogy a Night Shift rész gyenge lett, de ez annál sokkal jobb volt.

  3. Mivel ezek rövid filmek, eleve nem lehet a hosszúakkal összehasonlítani. Amolyan szódával elmegy kategória, de ez még mindig kevés, hogy meghozzák a kedvemet egy jó Alien filmhez. Blomkamp koncepciója nagyon tetszett, kár hogy Scott szabotálta az egészet. Meg így hogy most a dizni kezében van ez is, kábé annyira mennek majd vele mint a Star Wars-al. Azt a messzi-messzi galaxis történetet meg már ismerjük.

  4. Nekem pozitív hogy bányában vannak, nem mindig a fémfalú űrhajóban vagy telephelyen. olllyan nagyon szivesen látnám erdőben az alieneket.

  5. az elsőt megnéztem, vázlatnak is kevés és fantáziátlan. a másodikat félig láttam, elég volt. a többi nem érdekel. ez méltatlan az első film évfordulójához.

  6. love death robots első epizódot tessék megnézni, na az a tökéletes Alien kisfilm.

  7. A Specimen vége jópofa volt, ennek a bányásnak meg az alapfelütése jó volt (a Berserker a kedvenc regényem…), de aztán megint átcsapott abba, amit már láttunk 83x.
    Fájóan gyenge az összes sajnos, és a tény, hogy 500 beküldöttből ez a 4 volt a legerősebb teszi még fájóbbá az egészet.

  8. Nem is tudom… nagyon nehéz lenne klisék nélküli Alien mozit csinálni, nemhogy 10 perces rövidfilmet. Túl sok értelmét nem látom ellőni századszorra is ugyanazokat az elemeket. Amúgy kíváncsi vagyok mit kezd majd a Disney az Alien univerzummal.

  9. legörgettem youtubeon kommenteknél, de csak nem találtam negatív véleményt. mindig érdekes ezt látni, hogy mekkora a kontraszt

  10. herceg: ha top kommenten hagyod, akkor nyilván ez lesz, kivéve ha valami nagyon nagyon szar :D

    a newest között simán találni “what a turd. i have seen a large number of better student films that were not endorsed by a major film studio. please dont waste your time.”, “Not the best so far but certainly better than the last. I hope we get a decent set of films with an Alien/Aliens vibe.” (én is ezt írom, h a night shift, a múltkori a legrosszabb, és egy korábbi a legjobb :), “The problem with these shorts is that they have nothing new to offer. I want a new Ridley movie. They are way better than these” “hmm … the alien/effects are looking quite well but the actoring and story is a mess …”.

    Bár úgy látom már bebetonoztad magadban a bezzeg a “magyarok” vagy a “filmbuzi” olvasók elképzelést, és csak arra kerestél bizonyítékot gyorsan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.