30 hozzászólás a “Rambo: Last Blood előzetes rendes minőségben” bejegyzéshez

  1. Jónak tűnik csak tegnap néztem meg a Creed 2-t,és abban kimentek a sivatagba edzeni,és itt ha jól tudom Mexikóban fog játszódni,adott a sivatagos környezetben Sly barátunk.Jó jó furán jött ki az én hibám de nagyon fura Stallone-t sivatagban látni(már megint).
    Jónak ígérkezik,nagyon várós,egészen az előzetesig nem igazán érdekelt,most viszont nagyon-nagyon várós lett!

  2. Van benne egy kis Hard Target vibe. Érdekes lett volna, ha még Woo is rendezi.

    Egyébként Sly 72 éves. Igaz, arcmimikája már nincs, de akkor is. Damn, boy!

    Remélem jó lesz.

  3. Azt leszámítva , hogy ki van írva mit is látunk,én ebben az előzetesben valahogy nem látok /érzek semmilyen Rambot.
    Nem is tudom ,mintha egy független Stallone bosszú film izelitője lenne.

  4. Én várom, jó lesz ez. Csak legyen rated R és 21+, mint az előző Rambo film.

  5. Ha jól tudom Rated R lesz.Nem emlékszem melyik
    hírportál hozta le és, hogy mi a valóságalapja.

  6. Jól néz ki. De az előzetes alapján inkább érződik a film egy modern westernnek, mint egy Rambo filmnek.

  7. á, tiszta őrület, hogy 2019 van és Rambo még most is elkeni a száját a sok tetűnek. franc hitte, mikor még kis szarosként néztük a másolt, alábeszélős VHS-en a Rambóhármat, hogy harminc év múlva is arat majd az öreg. egy jó kis Logan féle lezárásra beneveznék, akkor lehet, hogy még az előzőt is megnézném később, mert azt kihagytam. de ez valahogy adja most.

  8. Malachi

    Pótold mielőbb! Nagyon jó és brutális a negyedik rész. Ezt várom minimum az ötödik résztől is. Ha elég tökösek Rambo meghal a végén és így még ütősebb lenne a dráma, valamint tényleg lezárulna egy korszak.

  9. Jövök az ellentáborba. “Rambo? Az egy buzi!” Nekem eddig ez így harmatgyenge, mozit nem érő. A nyílvesszős dzsip robbantós vágásnál jót röhögtem. Nah jól van nem kötekszem. Otthon nyilván kötelező mert lezárja Rambo történetét, de csodálkoznék ha az előző rész szintjét megütné vérmennyiségben, brutalitásban. Ha a vége átbillen drámába az még akár elsülhet jól is. Akár.

  10. Az a mondat a 4. részből …. “Live for nothing or die for something!” És ami utána jött ….azóta is várok egy hasonló élményre, nekem az 1. és a 4. rész messze kiemelkedő!

  11. Fuck yeah! Nem hiszem, hogy lesz annyira király mint a negyedik rész de az tuti, hogy az öreg Sly megmutatja, hogy is kellene kinézzen egy badass akciómozi. A sok pizsamás hős magzatban pózba kuporodva sírna a sarokban ha csak meglátnák az öreget a késével. :D

  12. Én nem értem értem ezeket a mexikói kartell arcokat, nem látták az előző négy részt, hogy nem érdemes belekötni az öregbe? Aztán erre jönnek a felkütyüzött gépkarabéllyal és ledöfetik magukat egy vasvillával.

  13. Ilyen tech fejlettség mellétt elég lett vna egy drónt elküldeni azt kalap kabát …

    De akkor túl gyorsan véget ért vna a film :D

  14. Rambo-bá ismét itt van. És megint magának készíti a bowie-t —- Gil Hibben most sem ért rá :D ( szerencsére megvan még, amit a Rambo 25. évfordulójára készítettek replica tőr az első részben látott …… 3062 -es sorszámú – még 10 év és háromszor annyit ér, mint amennyiért vettem ha a Rambo sztorit méltón lezárják)
    Én meg mentem is a moziba, amint itt a premier! Adios

  15. már megnéztem háromszor az előzetest, de nem látom még mindig, hogy ebben mi “rambós”, pedig a legutóbbi film is tetszett. stallone még mindig kemény, mint a bika szara és lehet, hogy ez a film ütni fog, de ez az előzetes alapján minden stallone filmre ráfoghatnánk, hogy rambo film.

  16. Látva Stallone arcát, lehetett volna a címe Last Botox is.
    Eddig sem vártam a filmet, de egy ilyen semmilyen előzetes után, meg aztán pláne nem.

  17. Stallone arcaba belekotni kb. olyan, mint Schwarzenegger akcentusaba. Mi ertelme?
    A film meg szerintem jo lesz. Az elozo resz is irgalmatlan jo volt, ebben is bizom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.