Kecsap: Dűne, Elvis, Kis dolgok, Jó filmek, Tarantino Trek, Red Notice, Hans Zimmer, Euróvízió, After Exile, Synchronic

A  Denis Villeneuve (Blade Runner 2049, Sicario) által rendezett Dune-adaptáció jövő év novembere helyett december 18-án érkezik.

A Baz Luhrmann (The Great Gatsby) keze alatt készülő Elvisről szóló életrajzi filmet 2021 október 1-én küldik majd moziba. A főszereplője Austin Butler lesz. A történet a híres énekes és a managere (Tom Hanks alakítja) közötti komplikált munkakapcsolatra épül.

Jared Leto lehet a The Little Things című film sorozatgyilkosa. További szereplők az Oscar díjasok: Denzel Washington és Rami Malek. Utóbbiak vadásznak majd Leto karakterére, és az apróságok segítségével jutnak majd egyre közelebb hozzá.

Az Indiewire szerint ezek a mostani évtized (2010-zel kezdve) legjobb filmjei.

Anthony Mackie és Jamie Dornan a Synchronic-ban, amiben mentősként szembesülnek egy új designer drog hatásaival – a saját életükben is.

A Once Upon a Time in Hollywood reklámozása közben Tarantino tényleg minden régi filmjéről beszélt, ugye szóba hozott egy Kill Bill folytatást meg ilyesmi. Egyikből sem lesz semmi. De basszus, a Star Trekjéről is egy csomót beszél, immáron évek óta, nemrég épp azt ejtette el, hogy “Ponyvaregény az űrben” a koncepciója.

If I do it, that’s exactly what it’ll be. It’ll be Pulp Fiction in space. 

Quentin Tarantino

Na ez tényleg catchup: van ez a Red Notice című film, aminek a főszereplője a Rock, de mellette feltűnik Ryan Reynolds és Gal Gadot is. Na most ezt az Universal szerezte meg egy licitháborúban, és most végül mégis a Netflixnél köt majd ki. Jövőre forog, szóval nem legyártott “szart” passzolt le a stúdió.Egy Interpol ügynök azt a feladatot kapja, hogy kapja el a világ legkörözöttebb műkincstolvaját. Szóval rablós film, sztárok, és mégis Netflix.

Hans Zimmer megosztott egy adag zenét a Dark Phoenixhez készültek közül, olyanokat amik nem kerültek bele a filmbe.

Az Eurovisionről csinál komédiát a Netflix, méghozzá Pierce Brosnan, Will Farrell és Rachel McAdams főszereplésével.

Robert De Niro és Shia LaBeouf lesz az After Exile két főszereplője. A főszereplője a börtönből szabadulva a szintén ex-rab apjával kell a drog és a bűnözés szorításából megmentse az öccsét.

9 hozzászólás a “Kecsap: Dűne, Elvis, Kis dolgok, Jó filmek, Tarantino Trek, Red Notice, Hans Zimmer, Euróvízió, After Exile, Synchronic” bejegyzéshez

  1. Ugyan Daniel, bármennyire is jó film a Last Jedi előrébb azért én sem raknám, túl sok jó film készült az évtizedben….

  2. The Little Things: Ó pedig bíztam benne hogy Denzel vagy Rami gonoszkodik egy kiadósat. Ha Leto lesz sem vészes csak egy kérdésem maradt: mikor nézhetem már? ^^

    Ez a Red Notice hír új? Mintha már nyár közepén is olvastam volna. Újabb nagy költségvetésű filmmel próbálkozik a netflix? Csak aztán jó is legyen! A fasza heist filmekből hiány van.

    Dune: van valami oscar vagy más oka a csúszásnak? Vagy csak ekkor csak mert csak alapon?

  3. Én semmit nem tudok az Elvis filmről, de Tom Hanks borítékolta, hogy családi film lesz, ami nagy tömegeknek szól majd. Tehát semmi komoly vagy mély, drogos téma, vagy esetleg a propaganda kérdésre nem számítok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.