Rambo. Véresen. Pénteken?

Brutally satisfying.

A héten érkezik az új Rambo film, ami egy eléggé R besorolású tv-spotot kapott ennek kapcsán, egy végső emlékeztetőt. Amúgy a nyár után felüdülés most ez a hétvége az Ad Astra + Rambo V kombóval.

10 hozzászólás a “Rambo. Véresen. Pénteken?” bejegyzéshez

  1. Én valahogy nem érzem, még az is elképzelhető hogy nem nézem meg moziban. A reszkessetek betörők fíling nagyon erősen visszatart :(. Inkabb ADASTRA!

  2. Egy (talány hülye) kérdés. A film ugye R besorolású, itthon 18. Nálunk a Kultik mozi van, ahol a plakáton 16-os karika van, a leírásban 18. Cinema city plakáton 18. Lehetséges olyan, hogy a magyarországi besorolás 18 de a Kultik mozi úgy veszi meg, hogy 16-os lesz belőle?? A Brightburn-nél volt az, hogy a Kultikba kivágták azt a jelenetet amikor a pincérnő kiszedi a szeméből az üvegszilánkot holott még a sima trailerben is benne volt…

  3. kadika11: Az biztos szaggatott 16-os karika a plakáton, ami csak egy előzetes korhatárbesorolás volt, a végleges 18+. Ami pedig a Brightburn-t illeti, az üvegszilánkos jelenet az egész világon hiányzott a kész filmből.

  4. Nyert jeggyel tegnap este 8kor. :D

    SPOILER

    Nagyon véres , és mégis volt olyan részes a filmnek ahol éreztem hogy Sly még mindig igazi színész. Az autós jelenetet többen meg is könnyezték. Sokan bántják majd a filmet. De mégis úgy érzem hogy kellet ez a Rambo életúthoz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.