A Disney variál a dátumokkal

A legszomorúbb, hogy ugye a Fox hozzájuk kerülésével a Kingsman is erre a sorsa jutott. Nosza, el is tolták a a legújabb Kingsman bemutatóját 7 hónappal! Igen, Ford v Ferrari előtt én is láttam pedig a trailert. Mondjuk itt lehet, hogy nem a film minősége a kérdés, hanem a Midway és az 1917 után nem akartak rögtön februárban ott lenni még egy világháborús filmmel. Főleg, hogy az 1917 akkor még talán mozikban lesz. Szóval:

  • The King’s Man: 2020 szeptember 18.
  • Ron’s Gone Wrong: 2020 novemberéről áttolták 2021 februárra.
  • Deep Water: 2020 november 13. Ez egy Ben Affleck – Ana De Armas thriller, amiben nyitott, szerelem nélküli házasságban élnek a főszereplők, de a nő szeretői valahogy eltűnnek.
  • The Last Duel: Ben Affleck és Matt Damon írta is ezt a filmet a főszereplés mellett (valami Good Will Hunting fűződik hasonló módon a nevükhöz), itt a többi infó, és 2020 december 25., avagy Oscar bácsi is?
  • Nimona: 2021 márciusáról 2022 januárja, rip.

Másrészt kitűzték 5 Marvel-film időpontját. Külön posztot semmiképp sem ér, hiszen nincs róluk más konkrét infó, de:

  • 2022 október 7.
  • 2023 február 17.
  • 2023 május 5.
  • 2023 július 28.
  • 2023 november 3.
human
írta
2019. 11. 17. 03:25
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “A Disney variál a dátumokkal” bejegyzéshez

  1. Nem szoktam kommentelni, de komolyan kérdem, ez miért jó a Disney-nek, hogy eltolnak fél évvel egy filmet (The King’s Man) aminek a Comic Con óta megy a valszeg jó drága marketingje? Ezzel csak saját magukkal csesznek ki. Az ilyen tologatások kb olyanok mint a New Mutants, hogy a végén az ember elfelejti, hogy egyáltalán jön ki ilyen film.

  2. Mivel az első két részt se moziba láttam így engem nem érint ennyire érzékenyen. Elég jó indok az 1917 a halasztásra. Inkább a marketingen, mint a közönségen bukjanak elv. Amúgy is tele a február nagyobb tömegeket megmozgató jelöltekkel: Birds of Prey, Sonic, Bloodshot. Én arra se fogadnék hogy az összes januári premier beleáll a földbe. Szeptember 18-ra meg a Without Remorse van radaron, ha jók az előzetesek akkor az marad priorban.

  3. “Mivel a Hollywood-i nagy stúdiók kb. évi 100-150 filmet tolnak ki”

    nem igazán annyit, de igen, azért lesz bőven más, már ha mernek kockáztatni MCU film ellen komolyabb dolgot, szóval aki pl nem bírja az mcu-t annak sokszor lesz olyan, hogy 3 hétig nincs semmi.

  4. “aki pl nem bírja az mcu-t annak sokszor lesz olyan, hogy 3 hétig nincs semmi”
    Szuper kilátások:D de ha optimistán állok hozzá, legalább lesz idő korábban kimaradt filmekre is, lényegében felizzik az #elhanyagoltnovember:D

  5. Human: Természetesen benne van a pakliban hogy hatalmas bukta lesz a Bloodshot. Én teljesen kiszámíthatatlannak érzem meddig megy. Ha jól emlékszem a Sonic is csak idekeveredett a re-design miatt. És nem ismerem a statisztikákat, meg azt sem hogy egyáltalán kimutatható-e a közönség inkább szeptemberben ül moziba mint februárban.

  6. “nem igazán annyit” – de annyit https://www.boxofficemojo.com/year/2018/,
    ha megnézed ki kinek a child site-ja, simán megvan 100+ forgalmazás. Az egy másik kérdés hogy ebből nem mind kerül bemutatásra MO-n. Viszont van helyettük sok “jó franszia” film… :)

    Szóval komolyra fordítva, tök mindegy hogy 100 vagy sem, de nem 4 MCU film teszi tönkre az éves kínálatot…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.