Kecsap: facebook, Scorsese, Netflix filmek, Bond, 1917, Knives Out 2, Going Electric, Peter Pan, Mission Impossible, The Howling, Flash, Eternals, Uncharted

Az oldal facebook oldalát követitek? Apróságokat, hülyeségeket oda posztolok. Az itteni kódból kivettem, ne kövessenek minden olvasót pár like gomb miatt.

Jelenleg Ruben Fleischer (Zombieland) esélyes az Uncharted film rendezésére. Ugye nemrég dobbantott a sokadik ember, akit a Sony szeretett volna…

Katt erre a képre a többi új Eternals forgatási képekért.

Forog a Snake Eyes (a GI Joe spinoff.)

James Mangold (Ford v Ferrari) filmet csinál Bob Dylan karrierjének azon szakaszáról, amikor a folk zenéből csak úgy rock and rollba váltott az “öreg”. A címe Going Electric lesz, és a főszerepbe Timothée Chalametet akarják megszerezni. Még nem írt alá, de elvileg a színész is akarja a szerepet.

Andy Muschietti (It-Az) azt mondja, hogy a Warneres Flash-film még mindig a Flashpointon fog alapulni.

Nem mellesleg Muschietti arról is beszélt, hogy több licitáló között végül a Netflixnél kötött ki a The Howling remakejével.

Itt egy gyönyörű Scorsese interjú. Aki csak a Jokeres félmondaton ragadt le, mert beclickbaitelték, az is olvassa már el. Beszél többek között arról, hogy miért vállalta el az Irishmant a változó cinema világban. Mint kiderült, nem is az ő ötlete volt, sőt, tartott tőle, hogy “már megint egy gengszterfilm”.

A Netflix összefoglalta pár 2020-ban érkező filmjét. Sok minden kimaradt, többek között az Army of Dead a jó öreg Zack Snydertől. (Tippem: szerintem ha érkezik a Snyder cut az HBOmax-ra idén, akkor az ellen fogják feltenni:)

Úgy tűnik a Bond: No Time To Die körül akadt pár nézeteltérés, mert ennyivel a premier előtt Hans Zimmerre cserélték a zeneszerzőt. Úgy tűnik az eddig rajta dolgozó  Dan Romer munkájával nem voltak annyira megelégedve.

De ha már Bond: még egy kép a film gonoszáról.

Az 1917 írója azt mondja, hogy két nagyobb dolog miatt mutatják többször a II. világháborút a filmekben. Az egyik, hogy több róla a dokumentáció. A másik, hogy abban nemzetek fogtak össze egyértelmű célokért, szemben az elsővel.

The Second World War was about countries uniting to fight the tyranny of the Nazis; it seemed like the only option to save humanity. But with the First World War, the motivations are obscure. It was partly for profiteering, partly because empires were starting to lose their stakes abroad.

Krysty Wilson-Cairns

A Knives Out akkorát kaszált, hogy természetesen már tervezik a folytatást, nyilván Craig detektív karaktere köré kanyarítva.

A Disney élőszereplős Peter Pan filmje a Peter Pan and Wendy címet kapta, tavasz végén kezdik a forgatást. A rendező David Lowery (Pete’s Dragon).

Nicholas Hoult is érkezik a Mission Impossible filmekbe. Mármint a következő kettőbe. Nem tudni pontosan milyen szerepbe.

A felújított Come and See-ből érkezett pár kép.

Részlet a Bad Boys For Life-ból.

7 hozzászólás a “Kecsap: facebook, Scorsese, Netflix filmek, Bond, 1917, Knives Out 2, Going Electric, Peter Pan, Mission Impossible, The Howling, Flash, Eternals, Uncharted” bejegyzéshez

  1. Mint kiderült, nem is az ő ötlete volt, sőt, tartott tőle, hogy “már megint egy gengszterfilm”.

    Nem tudom, szamomra ez mindig is egyertelmu volt. Mar a kezdetektol fogva olyan hireket olvastam, hogy a Netflix akarja, a Netflix megkereste oket, a Netflix bazisok penzt aldoz a projektre… egyetlen olyan nyilatkozatra sem emlekszem, ahol Scorsese arrol beszelt volna, mennyire szerette volna mar megcsinalni ezt a filmet.

  2. Peter Pan filmen nekem még mindig a Robin Williams-es Hook, pont most nézem sony Movie Channel-en, ahogy ezt írom, csak reklám van…az azóta készült feldolgozások/átértelmezések közül egyik se jött be.

  3. A Sony nem tervezne körülnézni az Uncharted film háza táján? Igen komoly gondok lehetnek, ha ennyi rendező lelép onnan. Valami iszonyúan el van baltázva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.