Kecsap: MI, Ant-Man 3, The Others remake, Crave, Set My Heart To Five, Clue, Tron, WW84, Black Adam, Hobbs and Shaw 2, Planet of the Apes, Let It Be, Salem’s Lot, Jurassic World 3, Peter Pan, No Time To Die, Last Witch Hunter 2.

A Mission Impossible lehet végleg dobja az olasz helyszínt. Ugye a C19 miatt leálltak az ottani forgatással, és a szünetben lehet újraírnak pár dolgot, hogy amúgy se kelljen oda visszamenni, ugrik a Velencei akciójelenet.

BTW: az oldal Facebookját követitek? Főleg meme-k meg apróságok, nem bombázza tele a falatok.

Remake készül a The Othersből, a Nicole Kidmanes horrorból.

A Crave könyvek adaptálásával az Universal megpróbálja a fiatal tiniket elkapni. Paranormal fantasy, csak női szemszögből. A történetben egy lány beleszeret egy vámpír hercegbe. “vampires for a new generation”

A Cold Storage filmet a Paramoutnak Jonny Campbell rendezi majd. Ebben egy bioterror ügynök egy látszólagos támadást vizsgál, de kiderül, hogy valójában egy mutálódó organizmusról van szó, ami kiszabadult a föld alatti fagyasztóból.

Jeff Loveness (a Rick and Morty írószobájából) készíti az Ant-Man 3 forgatókönyvét. A film jó esetben 2021 januárjában forog.

A Set My Heart to Five adaptálását Edgar Wrightra bízzák. A törénet 2025-ben játszódik, amikor is egy android meg akarja győzni az embereket arról, hogy engedjék az érzéseket a robotoknak, mivel ő maga a 80-as 90-es évek filmjeit nézve már áttörést ért el ezen a fronton.

Mégsem Jason Bateman rendezi a Clue remake-et, amiben Ryan Reynolds az egyik főszereplő.

Joseph Kosinski egy interjúban beszélt a Tron: Legacy folytatásának lehetőségéről. Bár csak azt emelgette, hogy folyamatos a fan visszajelzés, meg hogy Kínában nyílt egy ilyen tematikájú ride. Szóval semmi komoly, csak kb. annyi, hogy “i see you guys” a rajongóknak, és hogy érdekes Disney IP ez a Tron.

Ingyen megnézhető a La Flor.

Amit a Wonder Woman 1984 előzetesében láttunk, azt megerősítette a színésznő egy interjúban: az első filmben naiv volt Diana, de most már sokkal bölcsebb és felnőttesebb lesz. Na meg magányos. Ez a talán eddig nem látott kép is van mellé:

A Rock azt mondja, hogy a Black Adam jó esetben augusztus/szeptember magasságában foroghat. Ez összefügghet a Shazam 2 bemutatójának csúszásával?

Nem mellesleg a Rock azt is mondta, hogy már él a Hobbs and Shaw folytatása projekt. Bár még nem tudják, hogy merre viszik a történetet.

Minden jel arra mutat, hogy az új Planet of the Apes-film nem új remake lesz, hanem Caesar története után játszódik majd.

A Let It Be Beatles album megszületéséről készült dokufilmet, ami fölött Peter Jackson bábáskodott, a Disney fogja kiadni. Szeptemberre tervezték, de nem tudjuk mi lesz a C19 miatt végül.

Anthony McCarten (Darkest Hour, Bohemian Rhapsody) dolgozik az I Wanna Dance With Somebody című Whitney Houston életrajzi filmen. A rendezésről épp tárgyalnak  Stella Meghie-vel (The Photograph).

Gary Dauberman (Annabelle Comes Home) rendezi majd a Salem’s Lot című King-regény feldolgozását. Ebben egy könyvet író visszatér a gyerekkora városába.. és rájön, hogy mindent megfertőztek a vámpírok.

Dichen Lachman (Altered Carbon) is csatlakozott a Jurassic World 3-hoz.

Roberto Orci ír a Sony-nak egy Marvel filmet, elvileg olyat, ami nem szorosan csatlakozik a Spider-Man/Venom filmekhez.

Az élőszereplős Peter Pan film rendezője David Lowery (Pete’s Dragon) lesz, és a főszereplők lexander Molony & Ever Anderson. Utóbbi Milla Jovovich lánya.

Ha kéne egy Ghostbusters artbook.

Scott Derrickson (akit épp kitettek a Doctor Strange 2. részéből) azt mondta, hogy szívesen csinálna Constantine filmet.

Érdekes követni, hogy mi mennyi időre van előre lezsírozva. Mármint tudni egy ideje, hogy a James Bond-film végül novemberben érkezik, de a GQ cikket már lehetett lefújni, gondolom novemberre már teljesen más van betervezve az újságnál. A lényeg, hogy Craigről van egy hatalmas összefoglaló, rengeteg képpel:

Ez volt az utóbbi hónapok legviccesebbje (STAR WARS SPOILER), hátha kimaradt facebookon: Harrison Fordot arról kérdezték, hogy Han Solo erő-szellem volt-e a Rise of Skywalkerben. A válasza? “Erő-szellem? Kurvára nem tudom mi az az erő-szellem, és nem is érdekel.”

Volt még egy poén: Vin Diesel szerint dolgoznak a Last Witch Hunter folytatásán.

Részlet az Endings, Beginnings-ből:

18 hozzászólás a “Kecsap: MI, Ant-Man 3, The Others remake, Crave, Set My Heart To Five, Clue, Tron, WW84, Black Adam, Hobbs and Shaw 2, Planet of the Apes, Let It Be, Salem’s Lot, Jurassic World 3, Peter Pan, No Time To Die, Last Witch Hunter 2.” bejegyzéshez

 1. “Planet of the Apes-film nem új remake lesz, hanem Caesar története után játszódik majd.”

  Ha Caesar után játszódik, akkor lényegében az 1968-as film remake-je lesz.

 2. ez végtére is jogos, valójában arra utaltak, hogy nem újraindítják a franchiset, hanem valamennyire folytatják

 3. A Planet of the Apes-nek egyelőre adok esélyt. Végül is az új trilógia, szerintem az egyik legjobb.
  Viszont, Scott Derrickson, Constantine filmet rendezzen az nagyon fasza ötlet szerintem.

 4. Harrison Ford.. amikor elfelejted, hogy az ismertséget ez a “kurva” univerzum hozta meg neked. Az öreg lehetne picivel diszkretebb, meg ha le is szarja az egész SW univerzumot magasról ( akkor miért szerepelt az ep8 es 9-ben? 🤔

 5. A The Others-ből remake? Megkaptátok a gyógyszeradagot, hát úgy látszik megint elgurult? Ejyne Hollywoodka.

 6. Shanus: Szerintem az Erő-szellem kifejezés egyik filmben sem hangzik el. Ford meg nem hiszem, hogy bújja az egyéb fan fiction könyveket meg közösségi médiát, hogy mit hogy neveznek a rajongók. De egy színésznek amúgy sem az a dolga, hogy mindent tudjon az utolsó centiméterig az adott franchise-ról, amiben benne volt, de még az adott filmről sem, főleg, ha csak beugrott egy rövid jelenetre. A dolga az, hogy azonosuljon a karakterrel és eljátssza.
  Magam részéről már nagyon unom ezeket a “felháborodásokat”, hogy az adott színész nem nézte vissza a filmjét, nincs tisztában, hogy a több filmből álló sorozatban kicsoda kit játszott 3 filmmel arrébb, nincs tisztában a lore-ral és a többi.

 7. Hádész: Én nem vagyok SW fan de ha az lennék Ford megnyilvánulása sokkal inkább lenne illúzió romboló, elkeserítő es dühítő sem mint vicces. 40 év alatt azért igazán tisztában lehetne egy ilyen alap dologgal. Azert nem azt kérdezték tőle h kik játszották a jedi visszatérben varacskos diszno fejű őröket. Aki 2x végig nézte életében a birodalmat vagy a jedi visszatért, egy kis gondolkodás után az is tudja kb. h miről van szó. . . Ráadásul az egy dolog ha nem tudja de miért kell ilyen otromba, trágár, lenéző módon válaszolni? Normalisan is el lehetett volna mondani. Sztem ezzel sok SW fan lelkébe gázolt bele. Valamint ha valami világhírűvé es kogazdagga tesz arról illik legalább minimális tisztelettel beszélni es számításba venni a rajongok érzéseit akiknek a sikert és kb. mindenét köszönheti Ford.

 8. Hádész: A jedi visszatér végén végülis tök véletlenül tünnek fel… :D
  Az a dolga, hogy azonosoljun és eljátsza, ez tény, de ami ekkora ismeretséget hoz neki nyílván tisztában kellene lennie vele főképp úgy, hogy előtte kb limonádé filmekben és sorozatokban szerepelt ?!

  Szerintem tiszteletlen és paraszt megnyilvánulás volt az öreg részéről és pont.

 9. Fizdale: Nem tudjuk, milyen körülmények között kérdezték ezt tőle, simán felhúzhatták egy rakás hasonlóval, mire megkérdezték ezt is, és ingerülten válaszolt. Illetve amilyen összecsapott valami lett az a film, nem csodálkoznék, ha nem tudná pár színész, hogy az adott jelenete hogy kapcsolódik az egészhez.
  Én eléggé szeretem az SW filmeket, de én inkább mosolyogtam ezen a megnyilvánuláson, mint megsértődtem. Az SW az a filmek meg az egyéb művek, nem az, amit a színészek a szabadidejükben nyilatkoznak róla.

  Shanus: Én magáról a kifejezésről beszéltem. Ez ugyanaz, mint hogy Vader meg Palpatine benne voltak az eredeti trilógiában, de a sith kifejezés egyszer sem hangzik el azokban.
  A megnyilvánulása persze lehetett volna szalonképesebb, de te sem voltál kifinomultabb a korábbi kommentedben :D

 10. Nincs mindenki annyira betegesen rákattanva az SW-re mint az akchuyally rajongók hada… Ez egy film, ne felejtsük már el, kezeljük már úgy…

 11. Nekem van egy olyan érzésem, hogy a SW-t -legyen szó bármelyik filmről- a készítői és a benne szereplő színészek is úgy kezelik, mint valami kötelező szart, amiért legalább sok pénz jár és visszautasítani sem ajánlatos a szerepet a rajongók utálkozása miatt, de amúgy vérciki az egész és el kell felejteni, amilyen gyorsan csak lehet.
  Alec Guinness kezdte ezt anno, Ford is bevallottan utálta a kezdetektől fogva, Mark Hamill-nál is érezni lehet, hogy a pénzt leszámítva inkább teher volt neki az egész folytatásosdi. De anno az előzményekben Lucas igénytelensége, a rengeteg összekacsapott történetvezetési bakival és dramaturgiai bukfenccel is beszédes volt.
  Szóval Ford paraszt viselkedése, a rajongók megsértése szerintem egész egyszerűen ennek a “miattatok kellett ezt a baromságot végigcsinálnom,hagyjatok már békén vele” érzésből fakadhat. Más magyarázatot sligha találok erre a viselkedésre ilyen pénzek mellett.

 12. Most komolyan, mintha más filmekben nem látnának az emberek bűntudatból valakit aki már meghalt.
  De mivel star wars akkor már erő szellem.
  Az egy jedi képesség amit tanulni kell, solo meg nem az.
  Sóhaj…

 13. lemmy89: Ez meg a másik. Elég egyértelmű volt, hogy Ben vívódása volt inkább kivetítve, vagy ilyesmi. Micsoda rajongók ezek, még az sem tűnt fel nekik, hogy nem dereng kék fénnyel, mint az erő szellemek.

 14. Én sem erőszellemnek vettem, inkább lelkiismereti képzeltpárbeszédes kivetülésnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.