Csak a retró: Guardians of The Galaxy vol. 1

Az elején tipikus szuperhősös Indy-tisztelgéssel. Aztán poénkodás. Aztán John Carpenteres. Meg a bemutatás, és végül itt is a zene. A trailert soroltam most, ami egyben lefektette azt is, hogy ez más lesz az MCU-ban, és a végső akciót kivéve tényleg más volt. Nyilván az addigi filmjeikhez mérve, nem a filmművészet egészéhez, mielőtt valaki kiakad. Addig elvoltak a hősök a “tipikus” dolgokkal, Thor is komolykodott, de itt behozták az űrt még rendesebben. Meg a kalandokat.

És hát a poénkodást is feltekerték, amit azóta sem bírnak páran, mert “nincs súlya“. Ezúttal is lehet nosztalgiázni a kommentekkel.

8 hozzászólás a “Csak a retró: Guardians of The Galaxy vol. 1” bejegyzéshez

  1. Imádtam az egész trailer-t, főleg amikor Mordály köpött :D

    A film is remek :)

  2. 1:52-nél lévő “félmeztelen” Gamora ugye nem került bele a filmbe végül?

  3. Nem a trailer miatt ültem be rá de kb a legjobb MCU filmélményem volt moziban. Nagyon jól szórakoztunk rajta kellemes emlék bármikor szívesen újranézem.

  4. Egyetlen egy MCU film volt, amit dupláztam moziban; ez volt az. Sőt, a Marvel fiaskó után ez az egy film volt, amit külföldről szereztem be blu-rayen.

  5. Kb. 15màsodpercel azutàn hogy meghallottam a 10cc I’m not in Love című dalàt a filmben tudtam hogy szeretni fogom ezt a filmet.. NAGYON.. :)

  6. Ugacsaka. Joó kis film volt anno én is dupláztam, mondjuk az ultront is meg az IW-t, de ultront 2 társaságnak is megigértem azért.

  7. Már az első hír morzsák után is nagyon vártam a filmet, de ez az előzetes még arra is rá tett egy lapáttal. Hatalmas elvárásokat támasztott a film felé, és még így is sikerült hoznia a szintet. Tehát összességében a GOTG első része nagyon kiemelkedik az MCU-ból. Nem úgy, mint a 2. rész. Azt rettentően untam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.