Csak a retró: The Revenant

Tudom, hogy kicsit agyonhasznált trailer-trend ez az egy hangeffektre fűzés, amit itt Leonardo DiCaprio légzésével csináltak, mégis ez az előzetes olyan szinten ütött a filmhez, hogy most is remek volt újranézni. Azok a dobok, azok a képek. Nem mellesleg a lassú pillanatokat is ügyesen adták át, hiszen az dominálta inkább a filmet ugye.

Utólag kicsit sikk már utálni a kész művet, pedig bárcsak ez lenne a felnőtt blockbuster minimum, de ez a trailer akkor is örök. Kommentekkel is lehet nosztalgiázni.

human
írta
2020. 06. 19. 11:11
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Csak a retró: The Revenant” bejegyzéshez

  1. Emlékszem, a trailer durván beindította a hypevonatot, legalábbis nálam. Szeretem az ilyesfajta előzeteseket, minimál szöveg, csak a zene, a vágás ritmusa, és a képek dominálnak. Számomra ez egy hibátlan kedvcsináló, kedvet is kaptam, hogy újrázzam a filmet. A premier óta nem láttam, jó emlék, de otthon valószínűleg nem ütne akkorát mint a moziban, ez tényleg olyan film, amihez a nagyvászon nagyon sokat hozzá tesz.

  2. Nagyon jo es szep film!Az hogy,nem hasznaltak hozza, mesterseges fenyeket,megmutatja a termeszet valodi szepseget!!Szerintem a vagokepekbol is lehetne egy kis film,mert az mesteri munka!!Leonardo DiCaprio meg zsenialisan jatszik,mint mindig,bar szamomra,a Gilbert Grape filmben mutatja meg, az igazi tehetseget!!

  3. Ez a film egy gyönyörű mestermű. Nem hiszek a tökéletességben, de ez közel van hozzá.

  4. Meg mertem volna esküdni, hogy a trailerben benne van, ahogy Leo a lóval lezúg a meredélybe… Lehet én egy másikra emlékeztem, vagy csak az elmém rakta bele utólag.

  5. na kérem, ahol szépen van fényképezve a film, abból könnyű szép trailert vágni :D

  6. Nem szoktam trailert nézni, ha biztosan tudom, hogy megnézek egy filmet. Így ezt a trailert most láttam először :D Zseniális volt! Ahogy a film is! Minden télen kötelezően megnézem egyszer.
    Csodás világ lenne, ha minden hónapban hasonló blockbustereket láthatnánk a moziban

  7. Jó film. Egyedül mentem el rá moziba. A blu-ray steelbook itt figyel a polcon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.