Pénteki dátumtolás: Candyman…. és Wonder Woman 1984 (közvetve a Dűne is)

Inganak az ősz-tél pozitív kilátásai a Tenet bemutatója után. Nyilván az kevés embert izgat, hogy 2020 októberéről a Candyman átkerült egy meghatározatlan 2021-es dátumra.

Ellenben az, hogy a Wonder Woman 1984 október 2-ről átkerült 2020 karácsonyára, az már szomorúbb.

Ez már nem hír, de a december 17-re kitűzött Dune is Warner stúdió gyártmány, ahogy a WW84, szóval nem hiszem, hogy a Warner 2 nagyágyút ellő egymás mellett 1-1 héttel, avagy csak az egyikőjük marad tényleg december közepén.

15 hozzászólás a “Pénteki dátumtolás: Candyman…. és Wonder Woman 1984 (közvetve a Dűne is)” bejegyzéshez

  1. A Dune egyértelmű volt, még most is utóforgatások vannak és a trailer is félkészen jött ki, jövő nyár eleje a realitás.

  2. Pontosan ezért nem értem miért kellett ennyire erőltetni a Dűne előzetest. Most majd kiadhatnak hozzá még 3-4 előzetest amíg elérünk a premierig.

  3. Ohj én a Candymant is sajnálom.

    Hiába tologatnak mindent a tenetből okulva, 1x ki kell szórniuk a kész termékeiket, különben lehúzhatják a rolót..

    Nem értem amúgy én se, miért kellett idő előtt kidobni a Dűne előzetest..

  4. Miért is dobták ki idő előtt a Dűne előzetest? Jelenlegi infók szerint még mindig decemberben jön. Persze elképzelhető a csúszás, főleg a fentiek fényében, de a most még érvényben lévő ütemterv szerint 3 hónap múlva kerülne bemutatásra, ennél sokkal korábban szoktak előzetesek megjelenni, pl Top Gun 2 jövő nyáron jön aztán már fél éve kint volt róla nem is egy előzetes. Szerintem kifejezetten későn jött az első trailer a Dűnéhez ahhoz képest, hogy semmilyen csúszást nem jelentettek be a mai napig vele kapcsolatban.

  5. Amennyiben nem változik a helyzet innen is tovább pakolják majd őket, a Tenettel így is ráfázott a WB, még egy bukót nem fognak benyelni.

    Gunslinger: igazad van a decemberi premierhez képest nem jött korán a Dűne trailer, viszont a Top gun 2 példa az nem jó, mert annak az előzeteseit még akkor adták ki, mikor úgy nézett ki, h idén nyáron lesz a premier.

  6. @Aszti: Okés, Top Gun 2 példa lehet így sántít, nem emlékeztem, hogy már idén nyáron jött volna, de hogy maradjak a sci-fi zsáneren belül, a SW-k esetében mindig készen voltak az első trailerek a május 4-ei bulira a karácsonyi filmekhez, az pedig 7 hónap. Ehhez képest a Dűne trailer extra későn jött, emlékszem is év elején, hogy mindenki nyár elejére várta legalább a teasert.

  7. Sokkal jobban működő koncepció ha minden filmhez csak 3 hónappal premier előtt lenne előzetes de ezt már egy korábbi posztban kifejtettem. Én nem szeretem ha egy évvel a premier előtt már nyomják mint pl. a Top Gun Maverick esetén amire aztán a covid még egy évet tett. De az már egy kényszerhelyzet a kész alkotásoknál így a Wonder Woman meg a Bond esetén is. Viszont a Dűnénél már így is – ismerve a vágási nehézségeket illetve az pót forgatásokat is korábbra tervezték – necces lett a decemberi bemutató. Éppen ezért ha az előzetest követő két hétben elhalasztják a premiert akkor érdemes lett volna kivárni és egy jobb állapotából összevágni.

  8. Nah, de itt most a Dűne esetében teljesült is a 3 hónap. Megjegyzem nem lett olyan rossz ez a trailer, hogy indokolt lett volna, hogy egy teljesebb film állapotból vágják össze. Még ha csúszni is fog semmi akadálya nem lesz, hogy új előzeteseket adjanak ki eltérő tematikára vágva. Eléggé egy oldalú volt ez a trailer, gyakorlatilag csak Paul-ra koncentrálva, a fűszerről egy szó sem esett benne, hogy mégis mit keresnek ott a népek egy csupa sivatag bolygón.

  9. A Dune utóforgatás már több mint 2 hete véget ért, de egyesek kötelezőnek érzik, hogy minden Dune poszt alá odaírják, hogy még vége sincs, többszörösen hülyét csinálva magukból. + a “félkész” trailer a másik nagy okosság.

  10. Félreértés ne essék, én örültem a legjobban, hogy láthattam Tenet előtt és még jobban örülnék, ha láthatnánk nagyvásznon decemberben. De félő, hogy addigra pont bezáratnak megint mindent. Hiába a szigorítások, csak nőnek a számok mindenhol. Nekem amúgy az eredet teaser ugrott be, hogy azt is baromi korán robbantották be, pedig ahhoz képest mennyivel később volt a premier😅 csakhát az a difi hogy akkoriban nem kellett toligálni semmit, max ha a konkurencia beküldte a saját filmjét ugyanarra a dátumra. Itt inkább marvel vs bármi másra gondolok (azazh dereng valami)

  11. @Gunslinger:
    Ez így van, csak sajnos közben kicsi lett az esélye hogy decemberben lássuk a kész filmet. Ha a Warnernek belefér hogy kiad még egy rakat előzetest a premierig Ő dolguk csak kérem ne jöjjenek majd azzal hogy mekkora veszteség lett. Írom ezt úgy hogy Denis szinte összes rendezését komálom. Anno azért választották a decemberi ünnepi szezont hogy több pénzt hozzon, mint a BR2049. Ebből a szempontból a WW és Bond adatok – amire normál esetben tömegeket várnának – beszédesek lesznek és hozzájuk képest sajnos a Dűne hátránnyal indul. És ugye a WW mellett nem fogják ott hagyni hiába nincs még hivatalos bejelentés. Szóval az egész mondandóm lényege továbbra is: kicsit furcsa a stúdió marketing stratégiája.

  12. GaBRiWaZ says: ugye ha esetleg mégsem lesz bemutatva a Dune decemberben többszörösen leírod majd azt hogy milyen hülye voltál

  13. morden: hát valószínűleg nem azért nem lesz bemutatva, mert nincs kész, szerintem sem. Szeptemberben 1-2 hét avagy pár jelenet utóforgatás azért simán befejezhető decemberre, és a rendező nyilatkozatai alapján már rég megvolt a vágás, csak nehezen ment távmunkában. A Dune szerintem is kész lesz, és eskü a traileren sem láttam, hogy félkész, egyszerűen csak sok sztár van benne és mindet fel akarták villantani, plusz még valami sztorit is belengetni, ezért érződött darabosnak sztem.

  14. A Dűnét kihozza a Warner a legutóbbi hírek szerint dec 18-án, és nem aggódnak, hogy egy héttel utána jön a WW, mert “Warners isn’t seeing any cannibalization of audiences during the holiday marketplace as Dune skews toward guys, and Wonder Woman 1984 toward women”… hát, ez elég egyszerű gondolkodásnak tűnik. Nem az van, hogy a Dűnében most nagyon rámentek a nők, meg a ői szerzetesrend meg Paul anyjának a szerepére?

  15. abdulkholiq: majd meglátjuk, ugye az is ott van h talán nyit Kalifornia és New York, ami a Tenetnek még kell. Tényleg a tettek fognak beszélni cska a bevételről, mint a Netflixnél.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.