Remegnek a dátumok: Black Widow, Soul és Greenland

Az STXfilm levette a Greenlandet, a Butleres katasztrófafilmet az idei naptárról.

A Disney elvileg már keresi az új időpontot a Black Widownak. Nem igazán hittem a Warner múltkori lépései után, hogy Scarlett utolsó MCU-film november 6-án marad.

Ezen kívül a Soul, a Pixar film a lelkekkel, lehet, hogy a Disney+-ra megy. A Variety itt nem azt használja, hogy új időpontot keresnek neki, hanem az új terjesztési módot emlegetik.

12 hozzászólás a “Remegnek a dátumok: Black Widow, Soul és Greenland” bejegyzéshez

  1. Az újranyitásnál örültem, hogy pótolni tudtam az előző Pixart, erre ez meg lehet be sem lesz mutatva mozikban. 2020 mondjon le.

  2. Nem siették el. Greenland jövőhéten lett volna premier. De teljesen érthető a csúszás. És még hány ilyen lesz. :( Szerencsére streamingre / vod-ra érkezik pár érdekes film és sori az őszi szezonban.

  3. Greenland-et itt Szingapúrban már 1-2 hónapja játszák, nem tudtam hogy otthon nem volt még bemutatva. Ugyancsak a Peninsula (Train to Busan 2) bemutatója már elég rég volt.

  4. Tessék úgy bemutatni, mint a Tenet-et! Lassan az is profitot kezd termelni, nem hinném, hogy egy Marvel, Pixar vagy Bond film nem kalapozna össze annyi pénzt, hogy nem érné meg bemutatni…

  5. Tenet lassan profitot… hát attól még nagyon messze van, kb 200 milla volt maga a film + marketing megint belefájt 200+ millióba, még így számolva is 400 millát kéne összekalapolnia, de ugye tudjuk, hogy a forgalmazók és a mozik is leszedik a saját részüket a bevételből.

  6. “Tessék úgy bemutatni, mint a Tenet-et! Lassan az is profitot kezd termelni”

    jaja, még vagy 500 millió bevétel és utána már a profit pörög majd.

  7. Sajnálatos hogy tolnak mindent érthető, nem akarnak bukni, de akkor most mi lesz?
    Évekig csak forgatják a filmeket, bemutatni meg majd még később fogják nehogy bukta legyen?

    Inkább nyelnék be a buktát, hoznák ki a filmeket és kezdenének el alacsony költségvetéssel dolgozni.

    Ha más haszna nincs is ennek az egésznek mint az hogy rá lesznek kényszerítve a stúdiók az izgalmasabb történetek megírására. És a kreatívabb kivitelezésre.

    Hiába hoznak ki gyöny9örű filmeket, ha nincs bennük szív.

  8. Abu:
    Az a baj, ha eltologatják folyton a filmeket, akkor is bukni fog a filmjük, mert az emberek elvesztik az érdeklődésüket a film iránt. Szóval sehogy se fognak jól kijönni ebből a stúdiók.

  9. A Greenland műsoron van itthon.Emlékeztem erre a posztra és kissé képzavarban voltam,de nálunk úgy látszik bemutatják.

  10. A Greenlandet épp most nézem, és egész jó! Lehet, hogy megszületett Gerard Butler második jó filmje? Deadpool nője is benne van, emeli az egésznek a színvonalát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.