Jöhet a rendes Cloverfield folytatás?

Csak mert a Paramount úgy döntött, bár Abrams elmondása szerint már 2018-ban, hogy rendes folytatást is kap a 2008-as “mindjárt mozikban” reklámkampányos film. Ugye nem évekkel előtte indították a hypegépet a Cloverfieldnél, hanem volt egy meglepetés trailer és nem sokkal utána már a premier is érkezett.

Elvileg volt már a 10 Cloverfield Lane és a Cloverfield Paradox folytatásnak, de a mostani rendesen folytatja az eredetit. Bár a találtkamerás formulát kukázták elvileg.

A forgatókönyv megírását Joe Bartonra bízták.

9 hozzászólás a “Jöhet a rendes Cloverfield folytatás?” bejegyzéshez

  1. 2008-ban az Aréna Plázában a moziban dolgoztam és az esti műszak után olyan este 10-kor a VIP részen levő srácok kérdezték hogy miért nem ülök be mert épp kezdődik egy jó film.

    Azóta az egyik meghatározó mozis élményem a Cloverfield. Biztos sok köze van hozzá hogy kis terem relative nagy vásznán láttam közelről, de úgy akkor és ott nagyot ütött a film formátuma és a hangulata. Nagyon vártam már egy igazi folytatást!

  2. Nekem a 10 Cloverfield Lane és a Cloverfield Paradox is tetszett.

    Remélem én is, hogy nem talált kamerás film lesz. Annyira nem csípem azokat.

  3. Én agyf@szt kapok ettől a kézi kamerás rángatós filmektől, de a 2008-asnak valahogy jól állt! És mindegyik Cloverfield mozi bejött, szóval várós!

  4. Nekem is nagyon adta moziban anno. És bár annyira nem zavarnak a kézi kamerás dolgok, de ennél a filmnél mégis emészthetőbb volt. A Lane is jó volt, aminél elvileg csak az univerzum azonos, de hangulatban az is ugyanúgy bejött. A Paradról már nem hallottam túl sok jót, szinte csak most a fenti kommentekben :)

  5. Nekem mind a három rész nagyon tetszett, az első talán az egyik olyan talált kamerás stílusú film, ami bejön, mert alapból utálom ezt a féle filmkészítést.

  6. Lassan 10 eve mar hogy kiment a divatbol a talalt camos megoldas, szerintem jol allna neki ha visszahoznak.

  7. valamiért nekem is meghatározó élmény volt az első, pedig úgy rémlik otthon néztem. A kézikamerás történet annyira nem zavar (uram sokkal jobban kikészül tőle).. mindegy igazából, hogy elhagyják, vagy visszatérnek hozzá + 2.,3. is berántott, szóval jöhet, nyálcsorgatva várom :D

  8. ’08-as Cloverfield nagyon bejött kb az egyetlen találtkamerás film volt ami tetszett, de örülök ,hogy elhagyják ezt a stílust. Még mindíg várom a film egyenes folytatását.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.