Kecsap: Matt Damon’s Avatar, The Tomorrow War 2, Red One, Firestarter, Last Night in Soho, Downton Abbey 2, Cocaine Bear, Secret Headquarters, Black Panther: Wakanda Forever, Havoc, After Yang, Five Guys, Barbie, Kevin Feige, Role Play, Paddington 3, Transformers: Rise of the Beasts

A THR szerint az Amazon már be is rendelte a Tomorrow War folytatását. Chris McKay visszatér rendezőnek, és a színészek is várhatóak. A történetről természetesen egyelőre semmi.

Ez egy kép a After Yangból, amiben Colin Farrell szerepel, aki valamiért odavan a bajuszért pár éve. Kogonada (Columbus) új filmje, egy család elveszti a mesterséges intelligenciás segítőjét. A szeretet, kapcsolatok és gyász lesznek a fő témák ennek kapcsán.

A korábban Five Guys címet viselő Guy Ritchie kémfilm 2022 januárjára lett beütemezve végül. A főbb szerepekben Jason Statham, Aubrey Plaza, Bugzy Malone, Josh Hartnett, Cary Elwes és Hugh Grant. Legyenjólegyenjó?

Miközben Cannesban emberek már látták Paul Verhoeven apácás filmjét, addig mi csak egy interjút olvashatunk a rendezővel a prűd nyugatról. “There’s been a general shift towards Puritanism. I think there’s a misunderstanding about sexuality in the United States. Sexuality is the most essential element of nature. I’m always amazed people are shocked by sex in movies.”

Sydney Lemmon is megjött Firestarter remakebe.

Tudjátok, felfújható: csúszik a Last Night in Soho!!! Edgar Wright wtf. Ja hogy 1 héttel jön később? Micsoda csúszás.

Dwayne Johnson és az Amazon komédiát csinál Red One címen. Vagyis akció komédiát, ami az egész földet behálózza majd, és ünnepek tematikájú.

A Downton Abbey 2 most december helyett inkább 2022 máricus 18-án érkezik.

Az Elizabeth Banks által rendezett Cocaine Bear új színészekkel bővült: Keri Russell és Ray Liotta. Na meg  Alden Ehrenreich, O’Shea Jackson, Jesse Tyler Ferguson.

Már forog Atlantában a Black Panther: Wakanda Forever.

Greta Gerwig rendezi majd a Barbi filmet, amiben Margot Robbie a főszereplő. Utóbbi pont ezt emelte ki egy interjúban, hogy meglepő név ha szembeállítjuk a Barbi név után elképzelt anyaggal.

Matt Damon azt mondta egy interjúban, hogy nem fogadta el az Avatar első részében a szerepet, pedig a profit 10%-t is felajánlották neki. “I was offered a little movie called Avatar, James Cameron offered me 10% of it. I will go down in history… you will never meet an actor who turned down more money.”

Pár kölök igyekszik megvédeni egy szuperhős titkos bunkerét a gonosztól a Secret Headquarters-ben. A teljes gárda: Jesse Williams, Owen Wilson, Michael Peña, Walker Scobell, Momona Tamada, Keith L. Williams, Abby James Witherspoon, Kezii Curtis.

Tom Hardy mellé ki kéne más a Havocba, mint Timothy Olyphant.

A Transformers: Rise of the Beasts (a Bumblebeet követő TF film) a rendezője szerint a 90-es évek akciófilmekből merít majd. Optimus Primal szinkronhangja Ron Perlman lesz.

Kevin Feige azt mondja, hogy már nem 53252 filmre kötik le előre a fontosabb karaktereket alakítókat, ahogy Evans, Johansson és Jackson kapcsán hallattuk, hanem mostanában már rugalmasabbak, inkább olyanokat keresnek, akik örömmel jönnek az MCU-ba.

A Role Play főszereplője Kaley Cuoco lehet. Rendező még nincs, de a stúdió már keresi az alkalmas embert. Akcióthriller, amiben egy házaspár élete teljesen felfordul amikor többet tudntak meg egymás eltitkolt múltjáról. (Mr and Mrs. Smith?)

A Paddington 3 jövőre forog, viszont nem az 1-2 rendezője készíti. A rajongók már retteghetnek?

Elhunyt Robert Downey Sr.. A fia jelentette be a hírt.

Elhunyt Richard Donner, többek között a Superman, a Goonies, és persze a Lethal Weapon rendezője.

9 hozzászólás a “Kecsap: Matt Damon’s Avatar, The Tomorrow War 2, Red One, Firestarter, Last Night in Soho, Downton Abbey 2, Cocaine Bear, Secret Headquarters, Black Panther: Wakanda Forever, Havoc, After Yang, Five Guys, Barbie, Kevin Feige, Role Play, Paddington 3, Transformers: Rise of the Beasts” bejegyzéshez

  1. Volt már itt szó róla, de most már hivatalos a Gerard Butleros “meteor a Föld felé tart” Greenland – Az utolsó menedék filmhez most már hivatalos a folytatás. A Cannes-i filmfesztiválon a STX lecsapott a forgalmazási jogokra ($25m Észak-Amerika, $50m világszinten).
    Nagyon leegyszerűsítve: leforgatják $45m-ből, máris $30m haszon van rajta és még el se kezdték a forgatást :)

  2. Igen addig nem kell hosszú időre az új színészeket amíg össze nem áll az új szereplőgárda ami elég fiatal ahhoz, hogy a következő 10 évben elvigye a hátán a franchise-t :D

  3. Richard Donner, RIP. Nyilván korai még kérdezni, de mi lesz így a Lethal Weapon 5-el?

  4. Épp a minap gondoltam rá, hogy vajon Josh Hartnett feladta-e a színész szakmát.

  5. Hartnett most volt a Warth of Manben, tavaly volt sorozata, nem tudom mire gondoltál :)

    kiskiraly: már két hete megírtam, hogy lesz greenland folytatás. oké, az 50 milliót nem, de szerintem nem olyan egyszerű a pénzügye mint most levezetted

  6. human: nyilván, de mindenképp kecsegtető egy filmnek hogy már presell során is ennyit össze tudtak kalapozni a készítők.

  7. RIP Donner. Nem kell piszkálni a Halálos Fegyvert. Annak még nincs gyenge utolsó része, nem is kérjük!

  8. Mindeközben EB döntő gólöröm alatt Beckham pacsizik Tom Cruise-al aki mellett mintha Christopher MyQuarrie-t véltem volna felfedezni. Esetleg valami stadionos jelenet részleteinek megbeszélése? :P

  9. “Kevin Feige azt mondja, hogy már nem 53252 filmre kötik le előre a fontosabb karaktereket alakítókat”

    Sokáig gondolkodtál ezen a számon? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.