Kecsap: Spawn,  Kung Fu Panda 4, Lisa Frankenstein, The Fall Guy, The Electric State, The Pale Blue Eye, Joker 2, Sonic the Hedgehog 3

Decembertől forog a Joker 2, és most már hivatalos, hogy Harley Quinn-t alakítja benne Lady Gaga, egy pszichiátert, aki beleszeret betegébe, Arthur Fleckbe. Már csak musical betéteket emlegettek a héten, nem “az egész film musical”-t.

A Russo testvérek (Avengers 3-4, Gray Cherry) újabb Netflix filmje, a The Electric State a korábbi Millie Bobby Brown és Chris Pratt mellé velük bővült: Michelle Yeoh, Stanley Tucci, Jason Alexander, Brian Cox, Jenny Slate. A film Simon Stålenhag eszméletlen hangulatos jövőképén alapszik, amiben egy árva tini járja Amerikát egy aranyos robottal és egy vándorral, hogy megtalálja az öccsét.

Mivel a Coen testvérek szétváltak, így érkezik Ethan Coen első szóló rendezése Margaret Qualley és Geraldine Viswanathan főszereplésével készül majd. Hivatalos címe még nincs, de egy leszbikus road movie lesz.

Bejelentették a  Kung Fu Panda 4-et 2024-es érkezéssel. A producer szerint azért működik a franchise, mert a “how are we going to have more fun with this character?” kérdés, avagy a több szórakoztató dolog Po-val köré építik, ahelyett, hogy “milyen történetet találjunk még ki”.

Jamie Foxx azt mondja, hogy az új Spawn film amolyan Joker szerűen karakterdráma, nem csak egy sima képregényfeldolgozás.

A Diablo Cody által írt horror-komédia Lisa Frankenstein szereplőgárdája így alakul mostanában, avagy ők is csatlakoztak: Carla Gugino, Liza Soberano, Joe Chrest, Henry Eikenberry. Korábbról a sztori, ha nem kattintanátok a címkét: 1989-ben játszódó történet, amiben egy népszerűtlen középiskolás véletlenül feléleszt egy Viktoriánus korú jóképű hullát.

A The Fall Guy tv-sorozatot filmként élesztik fel, méghozzá Ryan Gosling és Emily Blunt főszereplésével. A rendező David Leitch, és a történetről nem sokat tudni, a sorozat egy kaszkadőrről szólt, aki éjszakánként fejvadászkodott, mármint tudjátok a meglépő bűnözőket kapta el a kaszkadőr tehetségét felhasználva.

A Netflixes The Pale Blue Eye, amiben Chrisian Bale lesz Edgar Allan poe hivatalosan is R besorolást kapott.

A Sonic the Hedgehog 3 jelenleg 2024 december 20-ra van beírva a premier naptárba.

Elhunyt Anne Hecke.

Elhunyt Olivia Newton-John, a Grease sztárja, és elismert énekesnő.

Elhunyt Clu Gulager, a Return of the Living Dead egyik szereplője.

Elhunyt Biyi Bandele, a Half of a Yellow Sun rendezője.

Elhunyt Gene LeBell, a legendás kaszkadőr.

Elhunyt Denise Dowse, aki játszott a Starship Troopersben és a Ray-ben.

Videó a hétre:

Mivel a Clerks 3 közeledik, és több moziba kerül odakinn végül, így egy tökéletes comedic timing lesz most a bónusz videó, igen, az in a row.

9 hozzászólás a “Kecsap: Spawn,  Kung Fu Panda 4, Lisa Frankenstein, The Fall Guy, The Electric State, The Pale Blue Eye, Joker 2, Sonic the Hedgehog 3” bejegyzéshez

  1. Szegény Jamie Foxx már vagy 2015 óta be van castingolva Spawn szerepére, most már igazán leforgathatnák a filmet. Elég sokáig sikerült megőriznie a fiatalságát, minimum egy olyan 15 évet letagadhatna, de már így is majdnem 60 éves.

  2. Óóóó azért az Electric State egy akkora lehetőség…. és Russoék még csak nem is tök bénák, szóval adná magát egy instant classic, de basszus mikor gyártott a netflix utoljára classic filmet… 2015 körül? Hátha majd most. Az alapanyag zseniális.

  3. mivel nem vagyok a Joker-tema szakertoje de mintha anno lett volna egy szandekolt ketertelmuseg hogy Arthur Fleck az a kepregenyes, Batman-fogonosz Joker-e (vagy ehelyett aki inspriralta a kesobbi Jokert, ha jol emlekszem az opciora) Most akkor a masodik resz az mar egyertelmuen allast fog ebben foglalni?

  4. bvr: Szerintem mindegy a dolog. Oké, hogy behozzák Harleen Quinzelt, de ettől még nem biztos, hogy ezen a sztorivonalon Batman ezzel a Jokerrel akad össze majd. De akár az is lehetne, hiszen Joker lehet öregebb, mert nem az izomerő miatt jelent kihívást Bruce-nak.

  5. Kíváncsi lennék egy Spawn rajongóra, hogy mi a véleménye erről a nyilatkozatról.

  6. Jimnastique: nyilván valamennyi akció és látvány azért kellene bele. Régen az volt a terv, hogy Sam és Twitch lesz a főszereplő és Spawn csak a háttérben tűnne fel néha, azt az ötletet remélem, hogy sutba dobták, mert az nem lenne valami izgalmas.

  7. Akkor a The Fall Guy a Drive (spirituális) folytatása? Goslingtól kaszkadőr jöhet, ja jól emlékszem a The Place Beyond the Pines-ban is stuntman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.