Kecsap: Karl Lagerfeld, Kingdom of the Planet of the Apes, Five Nights at Freddy’s, The Nun 2, El Muerto, The Bikeriders, Megalopolis, Community, In the Blink of an Eye, Dumb Money, Liarmouth, Liarmouth, The People We Hate at the Wedding, The Dead Don’t Hurt, Expendables 4, Apollo 10 ½, Violent Cases, V/H/S/85

Andrew Stanton (Wall-E) élőszereplős sci-fit tervez a Searchlightnak In the Blink of an Eye címmel. A Föld teljes történelmét akarja elmesélni, az élet, szeretet, remény, és kapcsolatok természetét, mindezt 3 kapcsolódó történetszállal.

Kristen Bell, Ben Platt és Allison Janney a The People We Hate at the Wedding szereplő triója. Novemberben érkezik a komédia az Amazonra, amiben két testvér csatlakozik anyjához, hogy részt vegyenek féltestvérük esküvőjén. Itt egy kép.

Jared Leto filmet készít egyik inspirációjáról, Karl Lagerfeldről, aki művész, feltálaló, és vezető is volt egyben.

A  Sylvester Stallone, 50 Cent, Megan Fox trió jövő szeptemberben érkezik majd Expendables 4 cím alatt.

Viggo Mortensen rendezi a The Dead Don’t Hurt című westernt Vicky Krieps főszereplésével, és egy 1860-ban játszódó “western szerelmi történet”.

A Gamestop részvényekről szóló Dumb Money filmbe Paul Dano és Seth Rogen mellé Shailene Woodley jött. Ott van még Sebastian Stan és Pete Davidson is.

Az új Majmok bolygója filmbe, a Kingdom of the Planet of the Apesbe érkeztek: Eka Darville, Kevin Durand

A Blumhouse-nak készülő Five Nights at Freddy’s megtalálta a rendezőjét Emma Tammi (The Wind) személyében.

A The Nun 2 természetesen Taissa Farmigaval várható. Michael Chaves (The Curse of La Llorona) rendezi, és jövő ősszel kerül a mozikba elvileg az új Conjuring-univerzum fejezet.

A Sony képregényfilmje lesz az El Muerto Jonás Cuarón rendezésében, és Bad Bunny szerepel majd benne. A forgatókönyvet Gareth Dunnet-Alcocer (Blue Beetle) írja és a képregényben egy szupererővel rendelkező pankrátor szerepel, aki ezt az életét a védelmében feláldozó apjától örökölte ezt. Mindez a Sony Pókember gonoszok filmjogaihaz kötődik majd.

Nyilván kellett Norman Reedus is a The Bikeriders filmbe, amit a Regency készít nem semmi társasággal: Jodie Comer, Tom Hardy, Austin Butler, Michael Shannon, Boyd Holbrook, Damon Herriman. Korábbról a sztori: a Midwestern motorcycle club 60-as évekbeli változásáról szól, ahogy egyre kegyetlenebb bandává válnak, szembemenve a régi szellemiséggel.

Coppola még megszerezte az elvileg nemsokára tényleg forgó Megalopolisba Dustin Hoffman, Isabelle Kusman, D.B. Sweeney, Chloe Fineman, és Bailey Ives ötösét. Amúgy durva, mert korábbról ott van már Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Laurence Fishburne, Aubrey Plaza, Talia Shire, Shia LaBeouf, Jason Schwartzman, Grace Vanderwaal, Kathryn Hunter, James Remar.

Dan Harmon azt mondta, hogy azért Donald Glover feltűnésére még van esély a berendelt Community filmben.

Liarmouth címmel újra rendez John Waters. Ő is írta a bőröndtolvajról szóló könyv adaptációjának forgatókönyvét, aki világéletében hazudott, de valaki rákényszeríti, hogy igazat mondjon.

Az Apollo 10 ½ nem mehet az animációs oscardíjért a jelenlegi állás szerint, mert valamiért a rotoscoping és 2 évnyi animációs munka nem elég a bizottságnak. A Netflix és Linklater persze fellebezett, még változhat a döntés.

Adaptálják Neil Gaiman képregényét, a Violent Casest, méghozzá Ben Kingsley szereplésével. A forgatókönyvet Mike Carey írja, a rendező Colm McCarthy. A múlt elől menekülést haszontalanságáról szól gyerekkori memóriákkal, egy Al Capone-nak dolgozó masszőrrel.

Elvileg ez a hype account látta az AyerCut-ot az első Suicide Squad filmből.

Bejelentve a V/H/S/85, rendez a horrorantológiába kisfilmet David Bruckner, Scott Derrickson, Mike P. Nelson, Natasha Kermani & Gigi Saul Guerrero.

6 hozzászólás a “Kecsap: Karl Lagerfeld, Kingdom of the Planet of the Apes, Five Nights at Freddy’s, The Nun 2, El Muerto, The Bikeriders, Megalopolis, Community, In the Blink of an Eye, Dumb Money, Liarmouth, Liarmouth, The People We Hate at the Wedding, The Dead Don’t Hurt, Expendables 4, Apollo 10 ½, Violent Cases, V/H/S/85” bejegyzéshez

 1. Érdekes, a Star Trek: Voyagernek is volt egy “In a Blink of an Eye” című epizódja, amelyben az űrhajó megrekedt egy bolygó légkörében, és a bolygón gyorsabban múlt az idő, mint odafent, így a legénység végignézhette a bolygó teljes történelmét az őskortól az űrhajózás koráig, nagyon jó epizód volt. Kíváncsi leszek erre a filmre.

 2. SC-AC: 2hrs 23m of incredible! A totally different story! Forget the theatrical. This movie has a deeper message

  Neeee, légyszi, légyszi ne kezdjük ezt megint, fáj az agyam..

 3. a Mortensen által rendezett westernre kíváncsi leszek

  Sparrow: az érdekes rész volt, amúgy a Love, death and robotsnak is volt egy hasonló része, csak hűtőgéppel

 4. Kíváncsi leszek mi lesz majd az Apollo-s ügy vége. Az akadémia eléggé öngól esélyes ezzel a hozzáállással. Főleg majd akkor, ha a Vincent-es film kapna esetleg egy oscar-t valamikor. Linklater-ék csak az emberek körvonalára használták fel a rotoscope technikát, onnantól kezdve minden mást kézzel kellett berajzolni.

  Meg van egy másik probléma, amire Linklater próbált rávilágítani: nekik nagyon úgy tűnik, hogy az akadémia részrehajlóan szavaz abban az esetben ha egy animáció célközönsége kifejezetten gyerekek (gondolom a Vincent-nél majd biztos a “the world’s first fully painted feature film” lesz az indok ha nyer valamit). Meg milyen precedenst teremtene ha kitiltanák ezt a technikát, sokaknak elmenne a kedve ilyeneket készíteni a jövőben.

  Ez meg különösen vicces:
  “the character performances in this film not appearing to be caricatured exaggerated or creatively designed in a significant way that differs from the original footage.”

  Magyarán az a bajuk, hogy a karakterek nincsenek eltorzítva eléggé és a mozdulataikban sincs semmi gumiszerű, mint ahogy más rajzfilmekben. Erre mondták válaszul, hogy ezt már nem szabadna, hogy az akadémia mondja meg, hogy egy stúdió milyen művészeti stílust választ az ábrázoláshoz. Ez is csak enyhe utalás arra, hogy az akadémia mintha szét akarná választani a gyerekeknek szóló animációt a többi animációtól.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.