Kecsap: Girl from the North Country, Longlegs, Creed IV, Cobweb, The Order, Ballerina Overdrive, Locked, Constantine 2, Kingdom of the Planet of the Apes, One Hell of a Summer, 42.6 Years, Nobody Nothing Nowhere, Super Toys, Back in Action, The Adults,

Kim Jee-woon (I Saw the Devil) új filmje a Cobweb, amiben egy rendező akarja helyretenni a 70-es években forgatott filmje végét. Ez az első kép belőle.

Olivia Colman és Woody Harrelson szerepel majd a Girl from the North Country-ban, amit Bob Dylan zenéje inspirált és egy Broadway show alapján készül.

David O. Russell nem tűnt messzire az Amsterdam után, ezúttal Super Toys címmel csinál valamit, amiben Keke Palmer & Sacha Baron Cohen szerepel. A 70-es években játszódik és pár játékügynökről szól, akik meg kell mentsék az életüket, kapcsolatukat, gyereküket.

Nicolas Cage horrorfilmje, a Longleg bővült Maika Monroe-val is.  Osgood “Oz” Perkin (I Am the Pretty Thing That Lives In The House) rendezi. Egy tehetséges FBI ügynök egy okkult sorozatgyilkos nyomában, mielőtt az új áldozatot szed.

Michael B. Jordan szerint alap, hogy lesz Creed IV. Azt nem tette hozzá, hogy csak akkor, ha a nemsokára moziba kerülő III. jól hoz.

A Netflixhez jön a Back in Action, amiben  Andrew Scott, Jamie Foxx és Cameron Diaz szerepel Seth Gordon (Horrible Bosses) rendezésében. A sztoriról nem tudni semmit.

Jude Law & Nicholas Hoult lesz a The Order főszereplő duója, a rendező Justin Kurzel (True History of the Kelly Gang) az író pedig Zach Baylin (King Richard). 1983-ban a nyugati partot hamisítások, fegyveres rablások rázzák fel, és egy FBI ügynök (Law) azt feltételezi, hogy nem a pénz a motiváció, hanem egy karizmatikus terrorista így bomlasztja az országot.

Glenn Howerton alakítja a BlackBerry cég főnökét a róluk szóló filmben, és ez a kép jött ki róla.

Vicky Jewson (The Witcher: Blood Origin) rendezi a Ballerina Overdrive akciófilmet, amiben Lena Headey szerepel majd, de mellette  Yara Shahidi (Grown-ish), Isabela Merced (Father of the Bride), Lana Condor (Moonshot), Millicent Simmonds (A Quiet Place) és Iris Apatow (The Bubble) is feltűnik. Egy csapat balett táncos lerobban egy versenyre tartva, és túlélésért folytatott harc lesz belőle.

Az argentin 4X4 remakeje lesz a Locked Anthony Hopkins és Glen Powell szerepel majd, a rendező pedig David Yarovesky  lesz. Egy mestertolvaj feltör egy luxuskocsit, de rájön, hogy csapdába csalták.

Az ezúttal tényleg R besorolásúnak tervezett Constantine 2 még mindig fejlesztés alatt, nem fújták le, bármi is volt a pletyka.

Dichen Lachman is benne lesz a Kingdom of the Planet of the Apesben.

Finn Wolfhard (igen, a Stranger Things srác) rendezésre adja a fejét a One Hell of a Summer horrorkomédiával. Egy nyári tábor hétvégéje lesz benne. Ez az első kép.

Andy Samberg és Jean Smart Star lesz a 42.6 Years című romantikus komédia főszereplő duója. A sztori? Egy fiatal férfi, hogy mentse az életét lefagyassza magát 42,6 évre, és a jövőben ébredve teljesen egyedül lesz, csak a volt csajához fordulhat, aki persze öregedett az idő alatt.

Octavia Spencer (The Help), Joseph Gordon-Levitt (500 Days of Summer), és Lucy Liu (Charlie’s Angels) a Nobody Nothing Nowhere főszereplő triója, amiben a Föld utolsó, iszonyat mid élő emberét tervezett emberszerű lények veszik körül, akik közül van aki megunja, hogy háttérszereplő.

A The Adults egy gyilkosságos nyomozós film Evan Rachel Wood, Josh Gad & Anthony Carrigan triójával. Egy testvérpár hullát talál a szülei pincéjében, és elkezdenek nyomozni.

Elhunyt Robert Dalva vágó.

Elhunyt Hugh Hudson, a Chariots of Fire rendezője.

Valami videó:

8 hozzászólás a “Kecsap: Girl from the North Country, Longlegs, Creed IV, Cobweb, The Order, Ballerina Overdrive, Locked, Constantine 2, Kingdom of the Planet of the Apes, One Hell of a Summer, 42.6 Years, Nobody Nothing Nowhere, Super Toys, Back in Action, The Adults,” bejegyzéshez

  1. A neten felbukkant egy pletyka arról, hogy Gunnék újravették a Flashpoint film utolsó jelenetét egy olyan színésszel, aki játszotta már Batmant. Nem tudom, hogy mennyire van alapja, lehet, hogy semennyire és sebtiben alá is írtak vele egy hosszútávú szerződést. Hmmm. Ugye kell egy idősebb Batman a The Brave and the Bold című mozihoz.
    Kizárásos alapon:
    Ben Affleck: adnak neki egy DC-projektet rendezni, de nem ölti föl újra a maskarát.
    Val Kilmer: öreg és elhízott, no meg beteg is.
    George Clooney: szintén nem mai kakas, ráadásul élete szégyenének tartja a Batman és Robint.
    És akkor marad Christian Bale, akit érdekes lenne látni egy olyan univerzumban, amely távol áll az ő realista megközelítésű Batmanjétől.

  2. + az iparági pletyka szerint maradt volna a Flashpoint eredeti vége szerint a Michael Keaton-féle Batman, aki mellé behozták volna Batman Beyond-Terryt.

  3. Kopasz

    Ja persze, de egy random tucatgonoszt meg elvállal a marvelnek. Megy az batmanezni csak elég vastagon fogjon a ceruza.

  4. nemtom, nagyobb oldalakon nem is láttam ezt a pletykát, szóval osztani tízzel első körben is.

  5. human, német oldalon olvastam, most elemezték a DC-s történéseket egy nagy cikkben. Mindegy. A Flashpoint film kvára várós. Mar csak 123-at kell addig aludni. 123-at!

  6. Buzifiú: tessék Ben ott van a filmben alapból, mármint lehet lesz a végén Bale, mittomén, de az egész kizárásos alap “pletyka” már ott elhasal, hogy Bent ki sem kellett volna zárni

  7. ..hogy megmentse az életét lefagyasztja vagy lefagyasztatja magát nem lefagyassza. Ezer bocs csak nagyon zavart.
    Ebben a kecsapban több jó hír is van. A Constantine-ra vagyok a leginkább kíváncsi. Majmok bolygójából meg bármennyi jöhet :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.