Kecsap: A Complete Unknown, The Killer’s Game, Birdseye, Origin Of Species, Gladiator 2, The Surfer, Mace, Old Guy, Star Wars: Heir to the Empire, Venom 3, Twins, Deadpool 3,

Érdekesnek tűnik a The Surfer, hiszen Nicholas Cage várható főbb szerepben benne. A Vivarium rendezőjének új projektje amiben Cage egy szülővárosába visszatérő férfit alakít, aki felveszi a harcot a helyi, a gyerekkora kedvenc partját megszálló szörfös banda ellen.

A Dave Filonira bízott Mandalorian és spinoffjainak lezárófilmje a pletykák szerint a Star Wars: Heir to the Empire címet kapja.

Viggo Mortensen az Eureka-ban. Az Eureka egy madár ami átszeli Amerikát, és közben az időt is, és kis szerencsével, ha jól figyelünk, kiderül milyen nehéz embernek lenni.

Arnold Schwarzenegger azt mondja, hogy a Twins folytatás megvalósulása esélytelen.

A Deadpool 3 munkacíme Tidal Wave.

A Mace főszereplői Shia LaBeouf és Trevor Jackson. A rendőrség kötelékében dúló rasszizmusról és korrupcióról szól majd.

Elle Fanning na meg Benedict Cumberbatch jött Timothée Chalamet és Monica Barbaro mellé A Complete Unknownba, ami a James Mangold által rendezendő Bob Dylan életrajzi film.

A Simon West által rendezett Old Guy-ban Lucy Liu, Cooper Hoffman és Christoph Waltz ropja. Utóbbi egy szinte már kiöregedett bérgyilkost alakít, aki kénytelen a megbízója kérésére kiképezni egy Gen Z gyilkost, és vele közösen beszántani az ellenséges bűnszövetkezetet, de kiderül, hogy minden “öreg harcost” le akar cserélni a főnök, így nyilván Waltz karaktere is veszélybe kerül. Itt egy kép belőle.

JJ. Perry következő filmje a The Killer’s Game, amiben Dave Bautista egy veterán bérgyilkost alakít, aki megtudja, hogy halálos beteg. A diagnózis fájdalmas halált ígér, így a saját fejére tűz ki vérdíjat, de aztán kiderül, hogy mégsem beteg, szóval a kollégáit kell lenyomja az életben maradásért. Bautista mellett Ben Kingsley & Sofia Boutella tűnik fel.

A Sexpionage: The Exploitation of Sex by Soviet Intelligence könyv alapján film készül. Birdseye a címe, és egy szegénységben élő fiatal nőt követ, akit beszerveznek Putin Hidegháborút felélesztő terveibe. Jól boldogul Washingtonban egészen addig, amíg a gyerekkori szerelmét, aki közben gyilkos lett, utána nem küldi az anyaország. Szereplők: Maria Bakalova, Jean Reno, Ty Simpkins & Connie Nielsen

Ron Howard új filmje az Origin Of Species lesz Ana De Armas, Jude Law, Alicia Vikander & Daniel Brühl szereplésével. Még idén forog, és egy olyan csoportról szól, akik feladták a civilizációt és dobbantottak a Galapagosra, hogy megtalálják az élet értelmét.

A Rami Malekes Amateur (bővebben) bővült Rachel Brosnahan, Laurence Fishburne, és Caitríona Balfe triójával.

Benicio del Toro is jön Wes Anderson új filmjébe.

Chiwetel Ejiofor lesz a Venom 3-ban.

A Gladiator 2 újabb castingoltjai: May Calamawy, Lior Raz, Derek Jacobi, Peter Mensah, Matt Lucas. A Deadline értesülése szerint Fred Hechingerrel tárgyalnak Barry Keoghan leváltásáról Geta szerepében.

Videónak a Warner 100 eddigi évét feldolgozó dokufilm előzetese:

10 hozzászólás a “Kecsap: A Complete Unknown, The Killer’s Game, Birdseye, Origin Of Species, Gladiator 2, The Surfer, Mace, Old Guy, Star Wars: Heir to the Empire, Venom 3, Twins, Deadpool 3,” bejegyzéshez

  1. Den of Thieves 2-ről is jöttek hírek. Jelenleg Pantera alcímemmel rendelkezik és belőtték 2024 utolsó negyedévére a mozis bemutatót. A rendező mellett Butler és Jackson is visszatér. Most gyémántrablás lesz.
    “In Den of Thieves 2: Pantera, Big Nick is back on the hunt on the mean streets of Europe, closing in on Donnie, who is embroiled in the dangerous world of diamond thieves and the infamous Panther mafia, as they plot a massive heist of the world’s biggest diamond exchange.”

  2. A magyar HBO Max-on is elérhető lesz vajon a Warner Bros 100 évét bemutató dokumentumfilm?
    Nagyon érdekelne.

  3. Ron Howard alapban a kedvencek között van, de az Origin of Species még jól is hangzik.

  4. Szóval Thrawn várhatóan túléli az Ahsoka sorozatot, hogy a Heir to the Empire film főgonosza (is) legyen. Mondanám, hogy meglepődtem de akkor hazudnék.

    Várható volt, hogy majd mindent ki akarnak sajtolni a karakterből. Disney módra persze.

  5. A Venom 3-ba Spiderman kellene, ha már elhintették ennek a lehetőségét a múltkor.

  6. Crash

    Sztem az Ashoka fogja felvezetni vele a konfliktust. Nemhiszem, hogy nagyon összecsapna majd vele. Kérdés, hogy Kenedy mennyire engedi majd a filmben használni Lukot, mivel elvileg le van tiltva és csak Cameoban vehet részt

  7. @lordboxi

    Az ilyen Kathleen Kennedy-vel kapcsolatos “pletykák” egy lyukas garast sem érnek, már bocsánat :) Már egy jó ideje teljesen komolyan vehetetlenek lettek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.