Kecsap: Project Hail Mary, Weapons, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, Madden, Amateur, Transformers One, Deadpool 3, Thunderbolts, Bad Boys 4, Minecraft, Rosebushpruning

Feltámadt Ryan Goslinggal tervezett Project Hail Mary! Andy Weir könyvét adaptálják, aki a Martiant is írta ugye. Részemről mióta olvastam várósabb lett, és mire nézhetjük már végképp elfelejtek mindent, ami külön öröm. A lényeg a Föld megmentése, és nagyjából hard sci-fi, legalábbis a regényben igyekezett tudományos maradni az író. A fejlemény: Phil Lord és Chris Miller rendezi.

Trent Reznor & Atticus Ross hozza a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem filmzenéjét.

Az Amazon/MGM filmjében Will Ferrell  lesz John Madden. A rendező David O. Russel, és a játékosról, edzőről, kommentátorról szól.

Képet nem találtam most eddig lemaradt filmből, de itt egy Margot Robbie interjú a Barbie kapcsán, benne rengeteg fotóval.

Jason Momoa mellett Matt Berry lesz főbb szereplő a Minecraft filmben.

Tervben a Rosebushpruning remakeje Kristen Stewart, Josh O’Connor, és Elle Fanning főszereplésével. Az eredeti egy sötét olasz komédia Fists in the Pocket címmel, amiben a főszereplő a családja megölését tervezi.

Újra előkerült a nőkre koncentráló Fast & Furious spin-off ötlete. Diesel szerint a Fast finálé után jöhetnek majd: “I started developing the female spinoff…in 2017 with other spinoffs, and the sooner I deliver the finale, the sooner I can launch all the spinoffs”

A befektetéshez képest jól hozott a horroros Micimackó film, szóval nem meglepő módon újabb Winnie the Pooh és Peter Pan adaptációkat terveznek a zsáneren belül.

Renate Reinsve (The Worst Person in the World) jön a Weapons-ba, ami a Barbarian rendezőjének új filmje.

Holt McCallany & Julianne Nicholson lesz Rami Malek mellett az Amateurban.

Benny Safdie mégsem rendezi a testvérével az új Adam Sandler filmet, avagy az Uncut Gemért felelős Safdie brothers feloszlik kicsit.

Transformers One 2024 júliusa helyett szeptemberben jön. Ez az animációs, robotokra koncentrálós film.

Forog a Deadpool 3 de a WGA sztrájk miatt Ryan Reynolds nem improvizálhat benne.

Csúszik a Thunderbolts film, szintén a WGA sztrájk miatt.

Rhea Seehorn jön a Bad Boys 4-be.

Elhunyt Ray Stevenson, akit ismerhetünk a Punisher: War Zone, King Arthur filmekből. De persze sok minden másból is.

Elhunyt Tina Turner, aki szerepelt is pár filmben, amellett, hogy Goldeneeeeye.

8 hozzászólás a “Kecsap: Project Hail Mary, Weapons, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, Madden, Amateur, Transformers One, Deadpool 3, Thunderbolts, Bad Boys 4, Minecraft, Rosebushpruning” bejegyzéshez

  1. Mindig nehezen hiszem el, hogy TMNT-t meg néz valaki manapság. Kb 10 éves koromig odavoltam érte én is, de az nálam 1992-ig tartott kb, és akkor még eléggé más szelek fújtak. Valószínűleg azt érzem furának, hogy ennyi kontent mellett még ma, 2023ban is létezhet gyerek (vagy főleg idősebb) akit négy színes fejkendős emberszabású nindzsa teknős kalandjai még érdekelhetnek :)

  2. @Scorpion82:
    Öö, nem mindegy, mi az év? 2523-ban is lesznek 10 éves gyerekek, remélhetőleg. :D

  3. Deadpool film* Remelem a Hangya 3 poenokat iro kolega fogja megirni elore, es forgatas kozben kitalaljak hogy Pg 13 legyen, es mivel a MCU-n belul mar van egy 4ik falat ledontogeto Amazonunk, remelem ettol a runing gag-tol is megszabadulnak! 🙃🙃🙃 🙂 Csodalatos lesz…

  4. @Mammut:
    Mint ahogy írtam, nem csak az év számít…a nyolcvanas évek vége még a ninja-kungfu filmek kifutó korszaka volt, így akkor minden ikyen témára haraptak a gyerekek. De én emlékszem, hogx valamikor 93 körül már azért szüntette be a magyar kiadó a “Tini Titán Teknőcök” képregényt, mert bezuhant az olvasottság. Ergo már akkor sem érdekelt elég embert…mondjuk a rajzfilmsorozatot nálunk akkor még magyarul nem lehetett nézni (csak akinek volt “műholdas tévéje” ) de nem hinném, hogy ez volt az oka.

  5. Scorpion82: akkor nem érdekelt elég embert póki, batman, asterix, lucky luke, pif, donald kacsa, és még sorolhatnám, mennyi képregény szűnt meg akkoriban :)

    szerintem csak a hazai kiadók miatt látod így, mert kint mind ment tovább, a tmnt is folyton frissül az új gyerekgenerációknak :)
    itthon évtizedekig nagyon gyér volt a választék, a szuperhős filmek dobták fel a műfajt az elmúlt években

    ahogy a verekedős filmek is, főleg a vico kiadó és a narrátoros vhs-ek eltűnése miatt tűnhet úgy, hogy megszűntek, de ez is csak itthonra jellemző, én ugyanúgy megkapom az adagomat belőlük most is az újakkal :)

    kis piac vagyunk, ha egy kiadó kiesik, hozzánk kevés dolog jut el, láthatod, bd-knél is imádkoznod kell, hogy legyen magyar hang a környező országokban kiadott bd-n, mert nálunk ki sem jön sok film

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.