Kecsap: Aggro Dr1ft, Warrior Nun, Tron: Ares, The Princess and the Frog, Avengers: Secret Wars, Talk To Me, To the Wonder

Immáron teljesen érződik a sztrájk hatása, kevesebb a tényleges hír. Ezért ne maradjon le pár apróság, ami nem kapott posztot.

Csúszik a Tron: Ares forgatása, tudjátok a 3. rész, a rendező Joachim Rønning sok barátot szerzett azzal, hogy kicsit leszólta a sztrájkot, vagyis a tárgyalási folyamatot. Az indoka természetesen az, hogy vagy 150 embernek nincs most munkája, ez alatt díszletépítők, sminkesek meg ilyesmik, hiszen nem készülhet a Tron 3.

Ez  Harmony Korine új filmjéből, az Aggro Dr1ftből egy kép, amiben egy szomorú gyilkos el akar űzni egy démoni bűnözőt.

Aaron Taylor-Johnson azt mondja, hogy nem igazán mozgatta a Godzilla és az Age of Ultron a Kick-Ass sikere után. Akkor vajon mit szólt, amikor meglátta a Kraven előzetesét

A már lelőtt Warrior Nun tv-sorozat 3 filmben fejeződik majd be, szóval tulajdonképpen felélesztették. Alba Baptista rajongók most nagyon örülnek.

The Nun tv-spotok, amik nem igazán embeddelhetőek: egy, kettő, három.

Lupita Nyongot pletykálják az élőszereplős The Princess and the Frogba.

Pletyka, hogy Andrew Garfieldet megkörnyékezték az Avengers: Secret Wars-ra még a sztrájkok előtt. Mindezt CanWeGetToast szerete nekünk.

Peter Jackson élteti az új horrorfilmet, a Talk To Me-t. “Talk to Me isn’t just good – it’s very very good. The best, most intense, horror movie I’ve enjoyed in years,” before going on to add that the film is “relentlessly scary and disturbing — in the best possible way.”

Miközben Terrence Malick az új filmjén dolgozik még a To the Wonder új rendezői változatát is össze akarja vágni valamikor.

Bónusznak kis Lovecraft:

3 hozzászólás a “Kecsap: Aggro Dr1ft, Warrior Nun, Tron: Ares, The Princess and the Frog, Avengers: Secret Wars, Talk To Me, To the Wonder” bejegyzéshez

  1. szép lenne ha Garfield benne lenne a secret wars-ban. még egy önálló filmet azért megnéznék előtte/utána.

  2. Terrence Mallick miért nem inkább a The Thin Red Line extended 6 órás verzióját vágja össze újra :D

  3. A No Way Home-nál még oké volt Garfield, de lassan kezdik nagyon túljáratni a nosztalgia vonatot ezekkel a régi karakterekkel. Ha már végtelen multiverzum, hozhatnák be tucatjával az “ismeretlen” variánsokat ehelyett a szenvedés helyett, amúgy is kezd már átmenni DCEU-ba az MCU a sok szeméttel amit kitoltak, főleg hogy a Secret Wars aláás megint egy csomó dolognak… Plusz hiába hozta Garfield jól a pókot, a filmjei attól még hulladékok voltak, amin a Sony ha belegebed sem tudna változtatni akárhány filmbe tuszkolják bele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.