Kecsap: The Beast, The Crow, Pirates of the Caribbean, Stray

Na mostanra végképp fogynak a hírek. Ellenben ha már sztrájk, akkor a Warner szerint 300-500 milliós veszteséget (kevesebb bevételt) okoz nekik csak idén a munka leállása (a többi nagy stúdiónál is hasonló repkedhet), ami azért vicces, mert az írókkal megegyezni valami éves 47 millió, avagy csak a mostani veszteségből aláírhatnának egy új 5 éves kollektív szerződést. Nyilván 2024-et is lehúzza majd, hogy idén immáron hónapok óta nem készül semmi. Plusz nem értem miért jöttek a 300 milliós számmal, mármint taktikai hogy felfedték, de szerintük ez az oldalukra állít bárkit?

A független gyártású, így a sztrájk alól felmentést kapott The Beastbe tárgyalnak Samuel L. Jackson és Joel Kinnaman párosával a főszerepekről. Az előbbi az amerikai elnököt alakítaná, aki a felfegyverzett elnöki limuzinban kell túléljen egy katonai hatalomátvétel alatt. A filmet  James Madigan (The Meg) rendezi majd.

A The Crow új változatára lecsapott a Lionsgate, 2024-ben jön majd Bill Skarsgard főszereplésével.

Craig Mazin (Chernobyl, The Last of Us) felfedte, hogy Ted Elliottal közösen új Pirates of the Caribbean projektet fejlesztettek. Az ötletet amire épül kedvelte a Disney, szóval berendelték a forgatókönyvet aztán jött a sztrájk.

A macskával mászkálós Stray játékból animációs film lesz az  Annapurna Animation gyártásában, akik a Nimona-t készítették eddig.

Elhunyt Robert Klane (Weekend at Bernie’s, National Lampoon’s European Vacation) forgatókönyvírója.

Bónusznak:

9 hozzászólás a “Kecsap: The Beast, The Crow, Pirates of the Caribbean, Stray” bejegyzéshez

  1. Írókkal megegyezni éves 47 millió, ehelyett bevállaltak 300-500 milliós veszteséget. Régóta ismert mentalitás:
    “It’s not about money… its about sending a message.” – Joker

  2. És persze, már ha ideillik az ilyen hír, a legjobb film díját nyerte a maga szekciójában a velencei filmfesztiválon Reisz Gábor Magyarázat mindenre című műve.^^

  3. Kizártnak tartom, hogy az írók ne dolgoznának. Szerintem a többségük titokban továbbra is dolgozik, készülnek a forgatókönyvek és mutogatják is a stúdióknak főleg a filmeknél, csak a pénzmozgást a sztrájk végére időzítik. A stúdióknak is érdeke, hogy fennmaradjon valamennyire a szokásos menet, az írók között pedig olyan verseny van, hogy biztos nem otthon ülnek és Netflixet néznek egész nap, hanem dolgoznak új projekteken, hogy amikor hirtelen megjelenik a kereslet a sztrájk végével ki tudják használni azt.

  4. Great: egy csomó kinn tüntet táblával, azok tuti nem dolgoznak.

    de persze sztem a szerelemgyerekén mindenki dolgozik, ha nem is egy blockbuster huszentizedik folytatásán.

  5. Nemrégiben elkezdtem újranézni a Jack Sparrow franchiset, ezért fogalmazódott meg a lenti kérésem.

    Bárki, aki sokkal ügyesebb nálam, el tudja küldeni a Karib kritikákat? Sajnos nem mindegyiket találtam meg, amit igen, az pedig 404 error-t ír.

    Ezek vannak meg és működnek:

    Karib 4: https://filmbuzi.hu/archives/2011/05/19/a-karib-tenger-kalozai-ismeretlen-vizeken-pirates-of-the-caribbean-on-stranger-tides/
    Karib 5: https://filmbuzi.hu/archives/2017/05/25/kidumalo-a-karib-tenger-kalozai-salazar-bosszuja/

    Ezek is megvannak, cserébe nem működnek:

    Karib 2: https://filmbuzi.hu/archives/2006/07/20/karib-tenger-kalozai-2-holtak-kincse/
    Karib 3: https://filmbuzi.hu/archives/2007/05/25/a-karib-tenger-kalozai-a-vilag-vegen/

    Előre is köszönöm.

  6. @human Köszi a segítséget, egyedül az első rész kritikáját nem találom. Elképzelhető, hogy akkor még nem is volt oldal vagy csak szimplán vakon vagyok?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.