Kecsap: Fountain Of Youth, Star Trek, Frankenstein, Five Nights at Freddy’s 2, Nobody 2, Star Trek: Picard, Smile 2, Fantastic Four, How to Train Your Dragon, Fear Street: Prom Queen, Fast XI, Edge of Tomorrow 2, Supergirl: Woman of Tomorrow, Belly of the Beast, Linda Ronstadt, Father Mother Sister Brother, Paul Thomas Anderson,

James Vanderbilt írja Guy Ritchie új filmjét, a Fountain Of Youthot, amiben Natalie Portman & John Krasinski szerepel majd. Két testvért alakítanak, aki valami világot átszelő jeleket megfejtős kincskeresésben a fiatalság forrását akarja megtalálni.

A Fast 11 költségvetését visszavágják, amolyan “vissza az alapokhoz” móka lesz, kevesebb vilgászintű szuperkémesdivel, több földhözragadtsággal.

Az említett Tom Cruise-Warner szerződés kapcsán az execek remélik, hogy az egyik franchise projekt az Edge of Tomorrow 2 lesz. (Képtelenségnek tűnik, olyan kevés akciófilm éve van már Cruisenak.)

Toby Haynes rendez az Paramountnak majd egy Star Trek univerzumban játszódó filmet, amit Seth Grahame-Smith ír. A történetről nem sokat tudni, jelenlegi pletykák szerint a 2009-es Trek film előtt játszódik évtizedekkel.

David O. Russell rendezi a zenei legenda Linda Ronstadt életéről szóló filmet Selena Gomez főszereplésével.

Wes Anderson következő filmjébe várható Bill Murray, Michael Cera & Benicio Del Toro. Idén forog majd a film, aminek a történetéről nem sokat tudni, e Roman Coppola-val közösen írta, akivel a Life Aquatic óta szokott együtt dolgozni.

Egy remek Willem Dafoe interjú.

Cate Blanchett újra Jim Jarmusch-sal dolgozik annak új filmjében, a Father Mother Sister Brotherben.

Maggie Gyllenhaal egyelőre még konkrét cím nélküli Frankensteines filmjében: Jessie Buckley, Annette Bening, Christian Bale, Penélope Cruz & Peter Sarsgaard. A magányos  Frankenstein a 30-as évek Chicagojába utazik, hog Dr. Euphroniusszal közössen egy fiatal nőt élesszen fel. A teremtmény minde vágyukat felülmúlja, kivívja a rendőrség és egy radikális mozgalom figyelmét is.

Paul Thomas Anderson új filmje idén forog, és Leonardo DiCaprio, Sean Penn, Regina Hall várható benne. Elvileg Anderson legkommerszebb filmje lesz.

Ben Stiller és Colin Farrell szerepel a Belly of the Beast adaptálásában, amit Andrew Haigh (All of Us Strangers) rendez. Igaz történetet dolgoz fel, a gyilkos Jack Henry Abbott levelei amiket a börtönből küldött Norman Mailernek.

Emilia Jones, Milly Alcock, és Meg Donnelly volt castingon Kara Zor-El/Supergirl szerepére. Bár saját filmet is kap majd a karakter a Supergirl: Woman of Tomorrow-val, de előtte már feltűnne cameoban más DC filmben.

Végül Jacob Elordi lesz Andrew Garfield helyett a Guillermo Del Toro által rendezett Frankenstein filmben.

Rosemarie Dewitt és Lukas Gage jön a Smile 2-be, ezen kívül Kyle Gallner is visszatér.

A következő Fear Street nem kapcsolódik majd a trilógiához, hanem Fear Street: Prom Queen címmel egy külön történetet, a 15. könyvet dolgozza fel.

Josh Hutcherson állítása szerint (és a bevétel is erre utal:) természetesen várható a Five Nights at Freddy’s 2.

Connie Nielsen pedig a Nobody 2-ről sütötte el ezt: “Yeah, we are doing it but I can’t tell you anything about it yet”, szóval elvileg lesz.

Patrick Stewart szerint íródik egy Star Trek: Picard-film.

Csúszik a Mickey 17.

A Fantastic Four forgatása 2024 harmadik negyedévében foroghat, erről is Pedro Pascal tehet, aki így kimarad Zach Cregger új filmjéből.

A Nick Frost is benne lesz a How to Train Your Dragon élőszereplős változatában, amiben Gobber the Belch-et alakítja.

Elhunyt Cindy Morgan, aki a Caddyshack mellett a Tronból is ismerős lehet.

Elhunyt Richard Romanus.

Elhunyt Benedek Miklós.

Elhunyt Jakab Csaba színész.

16 hozzászólás a “Kecsap: Fountain Of Youth, Star Trek, Frankenstein, Five Nights at Freddy’s 2, Nobody 2, Star Trek: Picard, Smile 2, Fantastic Four, How to Train Your Dragon, Fear Street: Prom Queen, Fast XI, Edge of Tomorrow 2, Supergirl: Woman of Tomorrow, Belly of the Beast, Linda Ronstadt, Father Mother Sister Brother, Paul Thomas Anderson,” bejegyzéshez

  1. Kevés éve van Tom Cruise-nak akcióhősként? Mi van? Liam Neeson, Sylvester Stallone, Harrison Ford stb, megvan? Mert hozzájuk képest Tom minimum egy tízessel fiatalabb.

  2. Nincs is ott a filmjeik minősége mint Tomé.
    Stallone már nem tud beszélni és nincs mimikája, az Indi 5 egy mikrózott sültkrumpli volt..

  3. Nem gond, az Edge of Tomorrow-ban az exoskeleton amúgy csak visszafogta Tom-ot. :D

    A folytatásban a kora miatt talán egy földi halandó szintjén fogja használni :D

  4. Liam Neeson 71, Crusie most 61 – utóbbi egyébként két évvel idősebb Keanu Reevesnél, és mondjuk öttel Jason Stathemnél, ha már összehasonlítás és akciószínészek. Ha Neeson-mércével nézzük, az öreg Liam az elmúlt 10 évben letolt min. egy tucat zúzós akciófilmet, még ha nem is voltak fizikai értelemben olyan extrém vállalások, mint amiket Cruise csinál. Szóval nem lehetetlen, de azzal egyetértek, hogy nagyon más 1-1 filmben szerepelni, és nagyon más munkamennyiség franchise-projekteket fejleszteni három különböző stúdiónak, főleg ha valaki olyan perfekcionista, mint Cruise. De majd úgyis egyben tartja az edzés, a plasztika, a szteroidok, a szűz lányok vére és a szcientológiai Szentlélek (már ha van ilyen, lehet L. Ron Hubbard szelleme).

  5. Molly Alcock dinoszaurusz feje kifejezetten jó lesz Supergirl-nek. Na jó nem. kifejezetten irritalt a Sárkányok Házában is, remélem találnak alkalmasabbat.

  6. A legkommercionálisabb szó helyett inkább a legkommerszebb kifejezés használatos, gondolom erre gondoltál, csak nem jutott eszedbe.

    Jó kis filmek vannak készülőben, mindenképp várósak a két Anderson, Jarmusch és Gylenhaal filmjei. Az Edge of Tommorrow 2-nek is örülnék.

  7. Fast 11 hírnek örülnék, ha tudnék hinni benne. A 8. részig elég jól toleráltam – sőt, élvezni is tudtam -, hogy egyre képtelenebb dolgokat csináltak, de a 9. és a 10. rész már nekem is sok(k) volt, annyira fullba nyomták a kretént. Ám valahogy valószínűtlennek tűnik, hogy Diesel vissza tudná fogni magát. Azért drukkolok neki.

    Az új Star Trek film pedig… Miért kell (majdnem) mindig visszafelé menni az időben? Az ST:VOY több mint 20 éve véget ért, nem sokkal utána lement az utolsó legacy film (a Nemezis) is, azóta – azt hiszem – egyedül a Picard merte továbbgondolni a sztorit, legalábbis a mainstream sorozatok és filmek körében.

    Jakab Csaba nyugodjon békében! Szinte csak szinkronszínészként ismertem (sajnos egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor láttam színházban és filmben), de abban a minőségében minden elismerést megérdemelt. Hiányozni fog a hangja.

  8. Ennyire hot topic lett Frankenstein? Csak pillogok.
    A Poor Things is egy Frankenstein parafárzis, jön a Guillermo del Toro féle, ezek szerint Maggie Gyllenhaal is csinál egyet, nem soká bemutatják a Diablo Cody által írt Lisa Frankenstein vígjátékot.
    Valamit kihagytam?

  9. @RoyStampler:

    Star Trek-hez: mivel gondolom a filmek a Kelvin-timeline-ban készülnek majd (broáf!) tök mindegy, hogy előzmény, vagy folytatás, semmi köze a canon-hoz.

    A Picard mellett pedig a Star Trek Discovery 3-4. évada is jövőnek számít a Trekben (SPOILER!!: a 31. század), illetve vicces módon canon és később játszódik a Star Trek Lower Decks is.

  10. Fast 11 földhözragadtság… és mindezt azután a lángoló vertikális finálé után, amitől elvileg közvetlenül folytatódna a történet? Hát, vannak fenntartásaim.

  11. Killjoy: Azért te is megnéznél egy Saul fiát vagy egy Annie Hall-t Vin Diesel színészóriással a főszerepben, nem? :D

  12. Én is azt akartam kérdezni, hogy akkor már hivatalos, hogy Pascal lesz Reed, ha ilyen hírek vannak, hogy miatta csúszik a forgatás? Mert a bejeléentésről én lemaradtam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.