Kecsap: Oscar, Superman, SNL, Deadpool & Wolverine, Lear Rex, Until Dawn, People We Meet on Vacation, Captain Marvel, Freaky Friday 2, Mike & Nick & Nick & Alice, Scream 7, Horizon Chapter 2, 28 Years Later, Nobody 2, Edge of Tomorrow 2, M. Night Shyamalan

Jimmy Kimmel és John Mulaney is visszautasította a következő Oscar gála házigazdaságát.

Az akciókomédia Mike & Nick & Nick & Alice szereplőgárdája eddig: Vince Vaughn, James Marsden, Eiza González. BenDavid Grabinski (Scott Pilgrim Takes Off) írja és rendezi és egy alvilágban játszódó buddy comedy a kitűzött cél.

Vége az új Superman és a 28 Years Later filmek forgatásának.

Neve Campbell szerint a Scream 7 egy nagyon Sidney Prescott-történet lesz, csak ezért volt hajlandó visszatérni kreatívan…, ugye miután az 5-6 megpróbálta átadni a stafétát egy fiatalabb gárdának, akik többsége ki lett rúgva vagy kilépett.

A Horizon Chapter 2 bár nem jön augusztusban a mozikba végül, de azért a Velencei filmfesztiválon levetítik majd versenyen kívül. Mert miért ne?

Színesítésnek egy új kép a Joker 2-ből.

Emily Henry regénye, a People We Meet on Vacation adaptációt kap a Netflixen Tom Blyth és Emily Bader szereplésével. A rendező Brett Haley (Hearts Beat Loud) és egy férfi-nő baráti párról szól, akik minden évben 1 hetet közösen nyaralnak, de törés jön ebben, amikor 2 évig nem is beszélnek, viszont a nő meggyőzi a férfit, hogy mégiscsak menjenek nyaralni, és ott majd szembenéznek a kapcsolat milyenségével is.

Az Until Dawn játékfeldolgozásban benne lesz Peter Stormare, Maia Mitchell, és Belmont Cameli is.

Brie Larson arra utalt, hogy visszatér még az MCU-ban Captain Marvelként, de nyilván még azt sem mondhatta, hogy nem mondhatja, ami feltehetően az Avengers filmekben feltűnését jelentheti, mert a múltkori hatalmas bukta után solo dolo kalandot biztos nem kap.

Az SNL 1975 film át lett nevezve Saturday Nightra, és októberben kerül kinn a mozikba.

A Freaky Friday 2-ben feltűnik majd Jordan E. Cooper.

Christopher Lloyd visszatér a Nobody 2-ben.

A Deadpool & Wolverine 116 f**kot tartalmaz, ezzel franchise rekordot döntött, mivel a 2. részben csak 90 volt.

Elizabeth Banks azt mondja, hogy a vele és rendezésével tervezett új The Invisible Womanből semmi nem lesz.

Az új Lear király adaptáció lesz a Lear Rex, aminek így áll a szereplőgárdája: Al Pacino (Lear), Jessica Chastain (Goneril), Rachel Brosnahan, LaKeith Stanfield, Peter Dinklage.

Doug Liman arról beszélt egy interjúban, hogy megpróbálja összehozni az Edge of Tomorrow 2 történetét, de nehéz az időutazást narratívan összehozni egy szórakoztató filmlezáráshoz. A véleményem továbbra is az, hogy semmitmondás, és nem lesz ebből semmi.

M. Night Shyamalan maga is elismerte, hogy a “pénzért mindent” korszakában készítette mások ötleteiből a The Last Airbender és After Earth filmeket, és “I’m so bad at that, I’m so bad at it, and I felt so empty.” – Ugye úgy is támadt fel, hogy ismét saját ötletekből és kevesebb pénzből kezdett dolgozni a Visittel és a többivel.

4 hozzászólás a “Kecsap: Oscar, Superman, SNL, Deadpool & Wolverine, Lear Rex, Until Dawn, People We Meet on Vacation, Captain Marvel, Freaky Friday 2, Mike & Nick & Nick & Alice, Scream 7, Horizon Chapter 2, 28 Years Later, Nobody 2, Edge of Tomorrow 2, M. Night Shyamalan” bejegyzéshez

  1. lassan tényleg már a hordó alját kell kiskanállal kapargatni Oscar házigazdákért kutatva… mondjuk Kimmelért aztán végképp nem kár.

    kíváncsi vagyok, hogy meglovagolják-e a Deadpool+Wolverine sikerét és marketingjét és megpróbálkoznak a Reynolds-Jackman párossal. utóbbi korábban már tolt egy piszok jó műsort 2009-ben, előbbi viszont többször is lenyilatkozta az évek során, hogy “legjobb esetben is 0-ra tudod kihozni” a melót, szóval nem tudom…

  2. “Vége a …. 28 Weeks Later”??
    Az már 2007-ben kijött. :)

    Véletlenül nem “28 years later” akart lenni?

  3. A Horizon Chapter 2-t egyszerre vetítik le az első résszel, jó kis 6 órás mozinak néznek elébe a résztvevők.

    Oscar: Reynolds-Jackman maximimum azt a szintet tudnák hozni, mint a filmben, ami kvázi egy Kimmellel egyenlő. Szóval előrébb nem lennénk vele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.