Nincs sok idő edition: Choke, Smart, Depp, Halálos Fegyver 5

Na, pár hír és pletyka befutott mára is. Az első rögtön az, hogy a zörgő náadsban elhajított tealevelekből azt olvasták ki a madarak, hogy Depp 56 millió dollárt fog kapni a Karib 4-ért. Ez durva összegnek tűnik, meg inkább olyannak, hogy a 4-5-ért kap ennyit, mert egy darab filmért (ami mondjuk nélküle nézhetetlen lenne) ez nagyon nagy összeg.

Aztán meg azt is járja, hogy a Shane Black forgatókönyvből meglesz az a Halálos Fegyver 5. És ilyen az amikor bízunk egy íróban, nem? Mármint valmai random névvel próbálná feltámasztani a Warner a két nagy akciószériából az egyiket, akkor húznánk a szánk, de Black olyna jó dolgokat tett az asztalra, hogy hiszünk benne, abban hogy sikerül a két öreget egy nagy ügyre visszahozni, amiben átadják a stafétabotot a fiataloknak, akik főbb szereplők lesznek talán.

És a kisebb hír, ami nem váratlan: Get Smart 2. A film jól hozott a konyhára, jó kritikákat kapott, stb… Lesz folytatás.

És végül a Choke egy újabb, vagy ilyesmi posztere. Itt még nem volt, és talán az egyik legjobban várt film még idén (amit majd DVD-n nézünk MO-n persze?)

Ja és, bár itthon kevesen vették át mivel elég nagy hülyeségnak tűnt, nem mostanában lesz Blade Runner 2 ha lesz, bár az ötletet fontolgatta a stúdió, de hát milyne ötletet nem fontolgatnak?

26 hozzászólás a “Nincs sok idő edition: Choke, Smart, Depp, Halálos Fegyver 5” bejegyzéshez

  1. Elég érdekes ez az 56 milla, ilyen kaliberű emberkéknél inkább az szokott lenni, hogy részesedést kapnak a bevételekből a gázsin kívül, ami ugye sok esetben még ennél is nagyobb összeg lehet a végén. Depp jó színész, fizettek már ennyit kevésbé nagyobb neveknek is szerintem. Mondjuk én nem várom a filmet, mert az első zsenialitását számomra meg sem közelítette a 2 eddigi folytatás sem.

    A halálos fegyvert meg egyenesen szentségtörés folytatni, már a 4. sem lett az igazi, de nem volt rossz. Viszont megfiatalítani a szériát új színészekkel elég nagy sutyerák dolog. Az a széria úgy jó, ahogy van. Miért nem találnak ki valami új feka-fehér egymástbasztatós zsarupárosos filmet? Jaaa…. mert úgy nehezebb eladni? Értem…

    A Blade Runner meg sajnos egy régi film, amivel adós vagyok, hogy megnézzem. Valahogy mindíg elmaradt, na ennek pl szívesen venném a folytatását, bár ennyi idő után elég érdekes lehet.

  2. “A Blade Runner meg sajnos egy régi film, amivel adós vagyok”

    pedig az egy igazi alapmű. kihagyhatatlan. örökérvényű. 13 évesen mikor láttam, egy star wars szerű sci-fit vártam, csalódtam. pár év múlva újranéztem, és rájöttem, hogy zseniális film. a zenéjéről, látványvilágáról nem is beszélve. ha tudod, akkor feltétlen pótold. :)

  3. mindettől függetlenül én nem bánom, hogy egyelőre nem készül második rész. Ford elég öreg már, az ő szereplése monduk nehezen nélkülözhető. de joggal merül fel a kérdés, hogy mi lenne a sztori? Spolierveszély: újabb bőrgépek érkeznének a földre? vagy a hatból megmaradt bőrgépeket kellene valakinek hatástalanítania? volt valami regény második részként, de az elég harmatos volt… mondhatnám úgy is, hogy gyenge utánérzés. csak remélni tudom, hogy nem az alapján tervezik… akkor inkább egyáltalán ne. :)

  4. Tudom hogy alapmű, és sokan tisztelik is.:) Nekem valahogy kimaradt még egy pár régi klasszikussal együtt. Ja és voltam olyan fasz, hogy jól lespoilereztem magamnak a csattanót még évekkel ezelőtt.

  5. Balee: Blade Runnernek van egy pár változata (egy-két helyen eltér a film), ha szerencséd van, akkor az eredeti mozisnak a végéről halottál és nem a Director’s Cut-éról ;)

    Depp meg mindent pénzt megér, várom és kíváncsi vagyok a 4-részre.

  6. Én is remélem, hogy a Szárnyas fejvadász nem a fent már említett regény alapján készül (ha készül), ami nem is Philip K. Dick mester tollából származik. Jobb lenne, ha az eredeti Álmodnak-e az androidok elektromos bárányokkal? regényt vennék ismét kézbe, és nem próbálnák meg az első filmet utánozni.
    A Choke-nak nagyon örülök, Chuck Palahniuk az egyik kedvenc íróm, bár ez a regény nem annyira jó mint a Fight Club, de nekem ez is bejött. Az viszont felháborít, hogy nem képesek moziban vetíteni.

  7. Nekem nem tetszett a blade runner. Majdnem elaludtam rajta! Aztán a végén meg azt kérdeztem, hogy ez má miez?

  8. a BR-t nekem is pótolnom kell, nagy hiányosság! de h Depp 56miskót kapjon wazz.. szerintem bevoltak készűlve azok a madarak mikor ezt olvasták.. mindemellett nem mintha tőle sajnálnám de hát baszki ennyi zsozsót..

    a Halálos fegyvert megcsak remélni tudom h faszán összekapják tényleg kár lenne érte.

  9. Pont most nézegettem újra a Halálos Fegyvereket! Kifejezetten örülnék egy 5. résznek, mert szerintem az eddigi 4 az egyformán csúcs!!! :))
    Nem az volt, hogy a folytatások szarabbak, mint az első rész, vagy előző részek, hanem mindegyik egy pörgős, akció dús, s baromira szórakoztató poénos film(ek).
    A Karib 4 felesleges, még mindig így gondolom, azért nézős lesz természetesen!
    Get Smart-ot is most néztem meg nemrég, sokat röhögtem rajta, szal várom a folytatást, az első nagyon tetszett!

  10. Choke-ot a népnek! most fejeztem be és bár tényleg nem akkora kaliberű, mint a Fight Club, de azért nagyon nézném moziban

  11. Mondjuk nem is illik összecsapniuk a Halálos fegyvert, mert pl a 4. rész akkoriban mikor készült a világ egyik legdrágább filmje volt, lehetett akciókat kreálni dögivel. Alább meg nemigen szokták adni nagyobb filmek folytatásánál.

  12. “Én is remélem, hogy a Szárnyas fejvadász nem a fent már említett regény alapján készül (ha készül),”

    Ehh, komolyan, csak lelőttem a pletykát erre már tényként kezelitek h lesz, mikor pont az a tény, hogy az író aki fecsegett h vizsgáltak ötleteket kijelentette h vele tuti nem lesz.

  13. Aha, oké, de most akkor milyen íróról van szó? Jeter, az a bizonyos folytatás szerzője?

  14. A Sasszem írójáról. a sasszem sajtón felvetette h ötletelt a Blade Runner folytatásra, ebből persze csomó site írta a hírt hogy jön a Blade Runnder 2 és csak ezt lőttem le, mielőtt 20an bekommentelik, hogy “azt hallottam, hogy jön a blade runner 2”

  15. Én is osztom Mózes véleményét. Sajnos Palahniuknak van ennél 1-2 jobb regénye is. Én csalódtam a Choke végén. Túl szimpla lett. Semmi Palahniukra jellemző kemény és sokkoló fordulat, mint pl. a Halálkultuszban, v. a Harcosok klubjában volt. Ettől függetlenül azt mondanám hogy azok akik szerették a Harcosok klubjában tudálékoskodó narrátort és az efféle agymenésekre vevők, itt is megtalálják a számításaikat, ha a szöveg nem fog nagyon eltérni a könyvtől.

    Én személy szerint jobban élveztem a Halálkultuszt és csinálhattak volna inkább abból filmet.

  16. aki ovlasta ne beszéljen már a tartalomról, igen, az is azvaró h megtudtam nincs fordulat.

    gondolj bele: előre tudod, hogy a 6. érzék végén ordulat van? persze, hogy előbb kitalálod.

    Köszönöm, hogy rendesek vagytok.

  17. Halálos fegyver 5? Csak akkor ha a két öreg visszajön és főszereplő lesz…

    Halálos fegyver = Gibson + Glover és semmi más.

    Nekem ne hozzanak se fiatalokat, se tolószéket. Csak akkor csinálják meg ha nem rombolják vele az első 4 film nimbuszát.

    Egyébként az öregségből egész kis fanyar történetet lehetne farigcsálni Shane Black segítségével, de az a baj h ezekenek a nagy részét ellőtték a 4. részben.

    Szóval nemtom, de inkább nem. Persze ha megcsinálják premieren nézem és reménykedek. :D

  18. blade runner 2-t csak úgy tudnám elképzelni, hogy nem közvetlen folytatás, hanem egy másik sztori ugyanabban a világban, mint indynél is ugyebár, így nem is kell foglalkozni az első rész replikánsaival
    amúgy meg hauerrel úgysem érne fel egyik új sem :P

  19. Ja, ha a Sasszem írójáról van szó, akkor valóban gyenge lábakon áll ennek a projektnek a megvalósulása. Azt hittem valami kompetensebb személyről van szó, aki valamilyen módon az eredeti filmmel, vagy regénnyel állt kapcsolatban, vagy valami.
    A kérés miatt nem írok a Choke-ról, de a fenti az csak 1 vélemény, és attól, hogy nem emelkedik a Fight Club magasságába, még cseppet sem “szimpla”.

  20. “amúgy meg hauerrel úgysem érne fel egyik új sem :P”

    ez bizony nagyon így van. az az utolsó jelenet a galambbal, az a filmtörténet egyik legkomolyabb jelenete szerintem. nem egy szinészgéniusz, de ott nagyot domborított. :)

  21. Bocs az offért:
    Na bepótoltam a Blade Runnert. Jó film, de igazán nagyot szerintem a maga korában ütött, viszont mai napig komolyan vehető, nem gagyi.Tényleg a vége a legjobb.

  22. “most kb ez olyan, mint az IT Crownd-ban a koreai zombi film es Roy”
    He-he, ez mókás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.