Úgy néz ki nem lesz Halálos Fegyver 5

Shane Black hiába írta meg, és akarná rendezni, egy mostanában elkövetett interjúban azt vetette el, hogy semmi esélyt nem lát a project megvalósulására. Nem mondta, hogy esetleg Gibson az ok, semmi ilyesmit, egyszerűen csak fogadjuk be a rosszhírt.

That one is as good as dead. It won’t happen. Which is a pity

Tudjátok mi lenne a durva, reboot, na az baszna be. Semmi ilyen hír nincs, nem kell aggódni– még.

18 hozzászólás a “Úgy néz ki nem lesz Halálos Fegyver 5” bejegyzéshez

  1. Gibson és Glover nélkül nem lenne semmi értelme a rebootnak…
    Ezek a nevek összeforrtak a Halálos fegyverrel.
    És, ha vmelyikük nem szerepel benne, akkor inkább hagyják is a francba a projektet, mert egyik a másik nélkül nem érne semmit…

  2. szerintem az egyetlen név aminek minden része 100x nézhető. még vártunk volna egy 5. részt, bár az már nem tudom milyen lett volna, de akkor így más sosem fogjuk megtudni.

  3. kár, szívesen megnéztem volna még egy részt, szerintem a 4. rész se volt annyira rossz, de tény, az első három ütött igazán
    remélem, azért a script kiszivárog, kíváncsi lennék rá, miről szólt volna

  4. sajnálom, egyik kedvenc “sorozatom”, jöhetett volna belőle még 4 rész :-)

  5. Vagy ami még betenné a kaput: Murtaugh és Riggs Jr. – Fegyver az óvodában.
    Sajnálom, ha nem lesz 5. rész, én mindegyiket szeretem. Meg kíváncsi lettem volna, hogy sikerült-e volna megőrizni a feelgood érzést ebben a mai filmgyártásban (mint ahogy Indynek nem igazán sikerült).

  6. Pont azért nem sikerült volna, amiért Indynek sem: eljárt felettük az idő. Nekem Indy is, Riggs is, Murtaugh is pont azok a karakterek, akik akkor voltak, ennyi idő után már nem illenek bele abba a szerepbe…

  7. remelem Black kicsit modosit a scripten, atirja a neveket, es leforgatja mas cimen, mind1 kivel, csak a Shane Black nev legyen a stablistan :D

  8. ez számomra inkább megnyugtató hír, mint szomorú.
    habár pl. nekem a die hard legújabb része tetszett, az indiana jones-on okulva, azért jobb ha ennyi idő elteltével nem nyúlnak egy sikeres “sorozathoz”

    a sajnos, teljesen elmebeteggé vált gibson, biztos ebből is valamilyen vértől csöpögő, premier plánban kínzásos degenerált mozit csinálna:))
    …(jó! tudom, hogy nem ő rendezné…)

  9. Little Lethal Weapons – Az ifju Riggs ongyilkos akar lenni, mert elvesztette kutyajat, kozben talalkozik Murtaugh-al, aki mar majdnem masodik osztalyos, talalkozasuk nem sikerul tul jol, mert Murtaugh eloszor suti tolvajnak nezi Riggset, es homokozolapatjaval eloszor le is uti, aztan par vizipisztoly csata, vegul osszebaratkoznak es egyutt mennek bujocskazni, varom a mozicsekkemet az otletert :D

  10. Számomra is megnyugtató hír ez. Tényleg már csak bőrlehúzás lenne, viszont kiváncsi lennék, h ekkora arc mint Riggs mennyi baromságot tudna még most is művelni nemsokkal a nyugdíjazása előtt és, csoro Rogert, hogyan tudná idegileg felhúzni a talán békés nyugdíjas éveiben.

    Szóval, ha ez a film elkészülne (ami szerencsére nem fog), nem tudnám elképzelni már pörgős akció filmnek, mivel ennyi idős emberek “kivéve” Riggs már (de tényleg) “gettin too old for this shit”.
    És nagy túlzás lenne, ha Roger már 70 évesen úgy lőne, verekedne, futna, mint az előző részekben.
    Ez már félig tata-mozi lenne. Ezekre a karakterekre már csak vmi lassú nyomozós krimi illene nem pedig 1 autó után futkosós motorháztetőn kapaszkodós mozi.
    Ha felmerül az az 5let a forgatókönyvben, h adjuk át a stafétabotot a fiataloknak, akkor meg már nincs értelme a 5-nek, mert a 2 főszereplő már a háttérbe szorul és ez Mel & Glover filmje. nem???

    Plusz vegyük figyelembe a mai filmeket! Már nem a felnőtteknek szólnak vagy az idősebb korosztálynak. Én a HF után a Die H-ot szeretem a legjobban, de a 4. rész sztem már nagyon nem kellett volna, vagy ha mégis, akkor nem így, mert elkövették a fent említett hibát és belenyomtak rengeteg túlzást + kamu beszólásokat tiniszerelmet és egy kínai terminátor csajt.
    Mondjuk, ezt a filmet nem egy Underfoss-t rendező pasas csinálná, hanem RICHARD DONNER!

    Most csak 1db 21. sz-i akc film jut eszembe, ami vékkép 20. sz-inak mond6ó és ez nem más mint a TDK.

    Ebben meg van az igényes profi színész gárda -“-forgatókönyv -“-ZENE. Minden, ami a régi old-school akc. filmekre jellemző színvonal!

    Az igazi zenék is kihaltak a mai akc. filmgyártásból tisztelet a kivételnek.
    És a nagyszerű Michael Kamen (1948-2003) volt az akinek a HF filmek és a Die H. zenéit köszönhettük.
    Nem hinném, h itt pótolni lehetne.
    (Na ez a DH 4nél meg is látszott.)

    Mel az 1ik legnagyobb színész mindig sikerült ezt megmutatnia és tényleg tisztába van már a képességeivel és nem az a szar gázsi hajtja, h “na jóvan maj ha jó megfizetitek, akko még 7. rész is lehet”.
    Ő nem ilyen.

    Sok interjút láttam róla és mindig az jött le, h a filmjeiben magát adja, pláne a HF-ben mivel a karaktereket az 1. rész után a színészek valódi énjére írták.
    És kit érdekel az ittas vezetése, a zsidózása. Mindenki elcsesz néha dolgokat.
    Nem értem miért nem lehet elfelejteni. :S

    És még annyi, h nagyon ritkán látni ilyen jófej színészgárdát, és ritka az, h ennyire 1szinten tudták tartani ezeket a filmeket.
    1ik rész sem gyengébb a másiknál mindegyikben van külön-külön olyan dolog, ami oda-vissza űbereli a másikat.
    A 4. rész méltó lezárása a sorozatnak.
    Minek kéne megbolygatni?

  11. Ja még annyit kihagytam, hogy régebben (kb 3éve) már rebesgették, hogy kész a forgatókönyv, de a színészek visszaléptek és Black azt tervezte, h megtartja a sztorit, de már nem mint HF, hanem más.
    Biztos nem rossz forgatókönyv lehet, de már HF-ből 4 bőven elég!!!

  12. Nincs igazság! Kénytelen leszek a 4 DVD-t egymás után megnézni, hogy jobb legyen a kedvem.

  13. Szerintem sem kell gyasznapot tartani a hir felett.
    A Halalos fegyver elso ket resze a 80as evek igazi klasszikus akciofilmje volt mint latvanyvilag,zene, hangulat vagy agresszivitas tekinteteben.
    Mar mar nem keszulhetnek ilyen filmek es talan nem is baj, ettol valtak egyedive.
    A 3-nal mar kilogott a lolab a 4-ik meg oszinten..csak rajongoknak max ketszer
    Az 1,2-ot a tobbi akcio-legendaval egyutt ( Voros zsaru, Holtpont, Fekete eso, Die Hard 1-3) barmikor, akarhanyszor..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.