Tulipa: Superman, Avengers, Blade Runner, Jungle, Percy Jackson, ShiaBourne,

Konkrétabb hírnek tűnik, hogy Diane Lane fogja alakítani Martha Kentet az új Superman filmben. A WB sajtóközleményben jelentette be, szóval ez a sok férfiszereplős pletykával ellentétben majdnem kő és vésés.

Úgy néz ki, hogy hiába nem forgattak még egy kockát sem a tényleges Avengers filmből, a Marvel már forgatott egy teaserertrailert, hogy legyen valami a Thor/Captain America előtt is. Igazi meglepetés akkor lett volna, ha senki sem tud semmit ennyivel előtte róla, de hát az említett filmek bemutatója még több hónapnyira van, szóval addigra sajnos mindenképp eljut mindenkihez a hír aki valaha is filmekkel foglalkozó cikknél jár.

Az Alcon Entertainment valószínűleg megszerzi a Blade Runner folytatás- és előzményfilmekhez való jogot. Legalább a rebootot nem…

A Disney a Jungle Cruise vidámparki látványosságból is filmet akar csinálni, hátha akkora siker lesz mint a hasonló sorsú Pirates of The Caribbean. Rendező még nincs, de úgy tűnik két színészt már bezsákoltak: Tim Allen, Tom Hanks.

A FOX nekiállt a Percy Jackson folytatásának, mármint elkezdtek forgatókönyvírót keresni vagy ilyesmi. Mindenre van esély azzal, hogy nem Chris Columbus rendezi majd a folytatást, valószínűleg csak producer lesz.

Shia LaBeouf is bekerült a nem kevés nevet tartalmazóBourne folytatásban szerepelni akarók” közé.

6 hozzászólás a “Tulipa: Superman, Avengers, Blade Runner, Jungle, Percy Jackson, ShiaBourne,” bejegyzéshez

  1. Percy Jacksonból a film egy kalap lótrágyát nem ért, a regény második része pedig még az első filmet is alúlmúlja.

  2. Percy Jackson moziban türhető volt. Az a baj a legtöbb film még ha nem is annyira jók moziban tudnak szórakoztató élményt nyújtani.

  3. Bourne ujfilmbe Hedlund volna az ideális szerintem, nagy vonalakban olyasmi mint Dimön, meg a balfék Tronos karakter előtt volt neki töke is / Halálos ítélet/ bizonyított hogy tud határozottabb karktert is játszani, méghozzá egész nyerő módon. Én rá szavazok. Csak ne ilyen Lebouf meg Toby emberutánzékok játszanak már egy Bourne karaktert, mert akkora melléfogás lenne, mint…példát se találok.

  4. többször írtam, hogy nem Bournet fogják alakítani, legalábbis a forgatókönyv író szerint, csak a Bourne univerzumban lesz egy új hős.

  5. Jaj…
    A “Blade Runner”-t ne bántsák!!! Vagy ne nagyon…
    Attól félek, olyan lesz, mint a Hegylakó sorozat. Első rész atomkirály, többi mehet a levesbe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.