Blockbuster watch: Jurassic World még mindig a csúcson, Arnoldnak esélye sem volt

Negyedik hete a dinók uralnak mindent. Odakinn hosszú hétvége van, de a péntek-szombat-vasárnap győztese a Jurassic World 30,9 millióval. 0,8-cal lemaradva Inside Out érkezik, és harmadik helyre érkezett csak a Terminator Genisys 28,7 millióval. (a film minőségéről a kritikánál dumáljunk, köszi).

De mivel hosszú hétvége, így inkább az 5 napos számokat hasonlítgassuk: az Inside Out 45,3, a Jurassic World’s 43,8 és a Genisys pedig 44,1 milliót hozott ennyi idő alatt. Ez a Terminátornál külön szomorú lehet, hiszen a Salvation (4. rész) 3 nap alatt hozott majdnem ennyit.

A Jurassic World 1385 milliónál jár világszinten. Az Inside Out 363 és a Genisys 129,6 milliót szedett össze eddig. Ez utóbbi a brand világszintű ismertsége húzhatja ki a szarból, mivel a film reklámmal legalább 200-at taksált, avagy 400 fölött kell hoznia kb., hogy jövőre nézhessük a folytatást.

Közben a Magic Mike XXL 27.07 milliót hozott 5 nap alatt, és kapaszkodjatok: a nézők 96%-a nő volt.

Ezek még csak becsült adatok, a véglegesek hétfőn jönnek ki, de nagyon nagy eltérés nem szokott lenni.

16 hozzászólás a “Blockbuster watch: Jurassic World még mindig a csúcson, Arnoldnak esélye sem volt” bejegyzéshez

  1. Magic Mike xxl: :DDD
    De végülis kb így jönnek ki az arányok, ha azt vesszük h egy sztriptízes chickflickhez a csajok valszeg összeverődnek és csoportokban mennek el->nem kell elrángatni se pasit/barátot,h moziba ne társaság nélkül kelljen menni. Az a 4% meg meleg pasik száma lesz:D Talán pont itt olvastam hogy ez az avengers csajoknak.

  2. hát mit lehetne mondani, egyszerűen jobbnál jobb filmek vannak a mozikban :)))

  3. Hát, azért a JW nem volt akkora durranás, hogy 4 hétig folyamatosan vezessen. Az Inside Out sokkal, sokkal jobb! Rég láttam, ennyire jó animációs filmet.

  4. Ezt már látni lehetett az ajánlókon is. A jurassic world egy ízig vérig kihegyezett, látványra orientált akció-feszültség bomba, könyed családi kalandfilmbe csomagolva! Ezzel szemben a terminator x? Egy logikátlan, értelmezhetetlen katyvasz, lapos akciójelenetekkel, erőltetett swarcivigyorral, amit töbször lőnek el a kelleténél…kettőjük közül nem meglepő, hogy a dinók taroltak…

  5. “400 fölött kell hoznia kb., hogy jövőre nézhessük a folytatást”

    Jövőre?!

  6. az előzetes negatív hype, és az első negatív kritikák után azért ez borítékolható volt, ennél még nagyobbat is zakózhatott volna…pedig anno már a 3. rész is bukta volt, a mostanra átszámolt kb 60 milliós 3 napjával. földbe állt a franchise és kész. most két opció van:

    1. USA-t leszámítva nem hoz 300 milliót -> akkor kuka az egész kb egy évtizedre.

    2. jól termel odaát, pont annyit, hogy ne legyen elföldelve 10 évre az egész, és a külhoni érdkelődésből deriválva folytatják nem sokára…de egy full reboottal. Ha akarnak ebből még életképes filmeket, mindenképp ez jelentené a járható utat, de egy reboot kapásból újrarebootjától szerintem már hidegrázást kapna mindenki :)

    A Mike és a Ted folytatása meglepően nagyot estek az elsőhöz képest (habár a siker mértéke anno mindkettőnél meglepő volt)…azért minden ismétlést mégsem lehet letolni mindenkinek a torkán.

    A JP meg még mindig akkora dafq, hogy nincsenek rá szavak. Most a bevétel miatt már magának generálja a hype-ot és lehet a Titanicot is üti, beszarás.

  7. damoqles: igen, 2016 és 17 a “trilógia” mert utána visszaszállnak Cameronra a jogok.

  8. human: Nem 2017 és ’18-at mondtak, mert 2019-ben szállnak vissza a jogok Cameronra? Legalábbis most egy ilyet találtam a netes hírekben.

  9. ja jogos, forgatják jövőre, akkor 17, lehet márciusra mert nyáron nem működött.

  10. A JW nem meglepő hogy tarolt,de hogy jó film ,hát moziba kb 10 ember távozott film alatt erröl ennyit,(biztos hasmenést kaptak)ha fizetnánek se nézném meg még egyszer.

  11. kiváncsi vagyok az ilyen statisztikákban és kimutatásokban mennyi a csúsztatás.

  12. a Terminatort úgy kéne folytatni hogy a jövőben játszódik, de ne úgy ahogy a negyedik részben.

    hanem úgy ahogy az első részben Kyle álmában látható.
    ugyanaz a környezet, ugyanazok a robotok.

  13. Terminator $129,656,000 mostanra.
    Büdzsé az nem ismert.
    Nem lesz deficites az tuti.

  14. bladesoft: az van a posztban, a büdzsé pedig ismert a pletykákból, és suprise: a bevétel nem 100%-a megy a stúdióhoz, főleg nem a nemzetköziből.

  15. bladesoft:

    ha 400 körül lesz a vége, még akkor is erősen szívni fogják a fogukat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.