Ezekről: Batman, Justice League 2, Cloverfield 3, Spider-Man 2, Tomb Raider, Ocean’s Eight, How to Train Your Dragon 3

Csúszik a Cloverfield 3. Amúgy a God Particle című filmről van szó, ami a 10 Cloverfield Lane mintáját követve a Cloverfield-szörny történetének a mellékhajtása. Itt volt róla szó. 2017 februárjáról 2017 októberére tolták, ami a történetét tekintve nem is annyira meglepő, mivel ott szoktak menni a hasonló filmek mostanában.

tacticalbatsuit

A Justice League második része, ugye kettébontották a sztorit, elvileg csúszik 2019-ben, hogy helyet csináljon a The Batman filmnek, amit Affleck rendez. A Justice League 1 továbbra is 2017 őszére van beírva.

Épphogy túl vagyunk a Spider-Man: Homecoming előzetesén, erre már be is jelentették, hogy 2019-ben élvezhetjük majd a második filmet is az új Spider-Manek közül.

spideytrailer-markol

A 2018-ban jövő Tomb Raider-filmben Walton Goggins (The Hateful Eight) lesz a gonosz.

És ha már gonoszok, a szintén 2018-ban érkező Ocean’s Eight (az Ocean’s 11 női spinoffja) pedig Damian Lewis (Band of Brothers) személyében találta meg a rosszfiút.

Közben beugrott még egy dátum: a How to Train Your Dragon 3 is 2019-re lett tolva.

A végére már csak egy videó maradhatott. Belehallgathatunk a Michael Giacchino által készített Rogue One soundtrackbe.

13 hozzászólás a “Ezekről: Batman, Justice League 2, Cloverfield 3, Spider-Man 2, Tomb Raider, Ocean’s Eight, How to Train Your Dragon 3” bejegyzéshez

  1. Előre leszögezném, hogy pártatlan vagyok DCU vs MCU kérdésben, mert úgy alleszusammen megnézem az összes képregényfilmet, de hogy a DC mennyire elb*szta az univerzum építést a Marvelhez képest. Kezdte egy Superman történettel, majd 3 év csend, aztán hirtelen visszahozzák de már Batman-nel, Wonder Woman-nel, meg már rögtön felvezetve is a JL-t. Aztán pár hónapra rá már egy spinoff (SS), mindjárt itt a totál érdektelen Wonder Woman (romantikus kalandfilm? wtf). És csak 2019-ben kapunk önálló Batman filmet?

  2. A Tomb Raider filmet nagyon várom. Most vettem elő a legutóbbi két játékot, és ha csak félig lesz olyan jó a film, mint ezek a játékok, akkor vigyék az összes pénzemet már most. Walton Goggins pedig jól hangzik, kíváncsi vagyok, milyen lesz.

    A Cloverfield 3 meg: meh. Jó volt a 2. rész, de annyira nem, hogy szomorkodjak azért, mert csúszik a 3. De attól még jöhet.

  3. Istenem, csak legyen jó a Pókember film, és akkor tőlem jöhet 600 folytatás May néni hörcsögével vagy amit éppen kitalálnak.

  4. Szerintem is érdektelen a ww. Kb az egyetlen Dc s képregény amit még olvasni se olvasok, annyira zavar a karakter. Sztem az elsö ujkori kééreglny film lesz, amit nem nézek moziban.

  5. Amit a DC művel az univerzumépítéssel, az olyan, mint mikor késve indulsz valahova, úgyhogy kipróbálsz egy rövidebb utat, hogy behozd a lemaradást, de eltévedsz, aztán ahelyett, hogy visszamennél az utolsó pontra, ahol még tudtad hol vagy, próbálnál előrefelé kikavarodni a szituból. Nem értem mennyire kell hülyének lenni, hogy ne fogják fel, ezt már elkúrták, vissza kell állni, és húzni egy soft rebootot.

  6. Human
    Ennyire későn egy ilyen volumenű módosítást hajtanak végre? Azért az kemény. Persze tudom gyakran vannak ilyen “Rejected Score” dolgok (lásd Mission Impossible és Alan Silvestri esete), de azért ez most nagyon meglepett.

  7. Érdekes, nekem a Wonder Woman az egyetlen várós képregényfilm.

    A Marveltől a Pókember, a DC-től a Superman már nagyon unalmas számomra (Batman meg mindig hidegen hagyott).

  8. tiborendre: jobb híján, h mindenki értse miről van szó (méged is összezavart az a 10-es a címében:DD).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.