Csak a retró: Man of Steel-trailer

A rovat első két előzetese Hans Zimmeres lett, de akkoriban nagyon beletalált a öreg. Az Interstellar teasere üt, de még az amúgy legjobb Snyderes DCEU filmet is simán el tudták adni egy zenéjével.

Igen, arról az előzetesről van van szó, amiben Superman az Acélember felszáll a jégről.

Míg magában a műben kevés volt a reményből, a szuperhősködésből, rögtön a depressziós irányba mentek, addig ez a trailer teljesen a régi Supermant idézi, és ebben nem kicsit játszik közre az a zene. Szinte kedvem támadt újranézni, és ez alapján anno nagyon vártam a filmet.

És itt is lehet nosztalgiázni a kommenteken.

human
írta
2020. 06. 05. 11:12
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Csak a retró: Man of Steel-trailer” bejegyzéshez

  1. A Red Letter Media mondta a kritikájában, hogy ezt a filmet direkt úgy készitették, hogy jól lehessen trailert késziteni belőle, és elnézve a trailert, mennyire igaz.

  2. Nagyon jó az előzetes és az a film is. Jól indult a DC univerzum, aztán mi lett belőle?! :(

  3. Nekem ebbol a Teaser jobban tetszett anno. Amugy tok furcsa ugy latni Loist hogy nem Nic Cage arca van.

  4. Mikor először láttam liba bőrös lett a karom a gyönyörtöl.
    Sajnos ez már a filmről nem mondható el. Borzalmas csalódás volt, teljesen más filmet sugalt a trailer mint ami végül lett belőle.

  5. azért a john williams féle superman-themehez képest sehol sincs szerintem. Amúgy tényleg tök jó a trailer, és annyira sajnálom, hogy a depressziós megsavanyodott zack snyder ezt a karaktert is tönkretette

  6. Sok egyéb bűne mellett a DC-nek talán az a legnagyobb, hogy ilyen filmek ígéretével hitegetett a trailerekben. A MOS-nak semmi köze nincs ahhoz, amit a fenti trailerben látunk. Nincs benne komolyan vehető lelki vívódás, iszonyat plasztikus minden, amit drámainak szánnak benne, sőt néhol bántóan ostoba, azt a jelenetet például a mai napig nem hevertem ki, amikor apuka megvárja a tornádót és int Clarknak, hogy ne mentse meg, mert azzal ártana a világnak. Attól meg, ahogy a nem létező feszültséget próbálják hihetetlenül kellemetlen poénokkal oldani, egyszerűen összerezzen az ember. És ugyanígy hülyét csináltak az emberekből a többi trailerrel. Nemcsak szomorú, de kibaszott dühítő is egyben.

  7. Legjobb Superman film ever. A DC filmes univerzum egyetlen valamjre való darabja. Ezután ránkzúdították a SS meg BvS szartengert.

  8. Ja emlékszek, ekkor a wb még abban reménykedett, hogy a Nolan-féle komolykodós fonalat tovább tudja vinni.

  9. (bocs h kicsit moderáltam, de a lényeg az lenne, hogy a filmnél maradjunk, ne pedig “az a másik film micsoda trailer”, majd lesz olyan kérdés is, hogy szerintetek mi Az a trailer. Mint ahogy annak sem látom értelmét, hogy “az összes MOS trailer jó”, de ezen még gondolkozom, hogy én tévedek-e. Mármint mind okés, de sztem ez a maradandóbb közülük.)

  10. Trivia: How Henry Cavill met Russell Crowe – The Graham Norton Show – Series 13 Episode 11 – BBC One

    pretty kúúl story if ju eszk mi

  11. Majd JJ megcsiálja azt a Superman filmet, amelyre a közönség várt.

  12. repeater aka Zsírfeka: Pont mint az SW-nél. lol. Amúgy epic a trailer és a film is király!

  13. Kedvenc trailer-em…az összes, amit ehhez a filmhez kiadtak, ütött. Bár a film tetszett, de a trailerek alapján én is többet vártam.

    A minimonológok Crowe-tól és Costner-től a zene alatt, libabőr :)

  14. Az SW 9-be a Disney keményen beleszólt, azért lett olyan, amilyen /na meg mert Ryan húzásait nem fogadták jól a nézők és vissza kellet sok mindent csinálni/. A 7 marha jól hozott a pénztáraknál és az általános konszenzus szerint sem szar az a rész. Ha Abrams egy olyat hoz, szerintem rendben lesz Superman. Az a probléma, hogy a jelenlegi felhozatalból filmes szinten Supermannek nincs egy kritkailag sikeres filmje. WW-nek ott van Patty, Aquamannek Wan, Batmannek most Reeves, Flashnek Muscietti, Shazamnak Sanberg, Harleynak meg az SS-ben Gunn. Ezek a filmesek kompetensek és látható, hogy azért össze tudnak hozni decens filmeket. Mi marad Man of Steelnek? Kell a brandnek egy sikeres film Clarkról. A Warner meg nem azért fizetett JJ-ért meg a Bad Robot-ért több száz milliót, hogy Justice League Darkot gyártsanak az HBO Max-ra.

  15. S0und: jaja, a Fat Cavill :D
    Egész jó videók vannak fenn Kevin Hart & Dwayne Johnson, Ryan Reynolds & Josh Brolin parosoktol is közös filmjeik kapcsán.

    A témához: ez a trailer van a legjobban egységbe gyurva szvsz

  16. ha SW flame lesz mindent kitörlök, komolyan. Nem kell minden topikból azt csinálni.

  17. na ezt már szeretem. a filmet szerintem max 1x fogom újra megnézni életemben, de az előzeteseket jóóó sokszor láttam. isteni. mennyivel FEELINGESEBB mint a gagyi poénos új dceu izék

  18. Nálam ez a zene hidegrázós, libabőrös… Egyszerűen imádom. A trailer baromi jó és számomra ez a legjobb Superman film. Egyszerűen imádom minden hibája (Costner halála, meh) ellenére és az egyik legjobban eltalált jelenetnek találom, amikor a végén megöli Zodot, mégha amiatt (is) ízekre szedték a sztorit.
    De ez a zene, az egész Man of Steel téma benne, kb mindig könnyeket csal a szemembe, amikor meghallom. Anno a Szikla (The Rock) theme-je csinálta ezt velem állandóan. Mindmáig a kedvenc film zeném és ezeknek köszönhetően Hans Zimmer a kedvenc zeneszerzőm. Gyönyörű volt hallani élőben 2016-ban, amikor Zimmer BP-n koncertezett.

  19. Az előzetes alapján sokkal jobbat vártam. És még mindig nem értem a Batman filmek után Nolan neve mit keres a sztorinál.

  20. érdekes mennyire univerzálisan meghatározható a jó trailer is, ami emlékezetes maradt – pl. kicsit meg is feledkeztem erről, pedig vagy 100x néztem meg a Russel Crowe alábeszélős teasert és ez nem túlzás.

    nyilván Synder rövidtávon esztétikailag csodálatos – és tudom, hogy a trailer a téma, nem a teaser – de konkrétan a két rövid annyira zseniális, mintha Malick rendezett volna egy Superman filmet.

    nagyon kíváncsi vagyok mik jönnek még a rovatban, lenne pár tippem :)

  21. Trailernek annyira talán még soha nem dőltem be, mint ennek (+ az egyik teaserjének), úgyhogy a készítőké minden elismerésem, hogy moziba csábítottak erre a nevetséges, ostoba gagyira.

  22. szeretem ezt a filmet, úgy egy hete néztem legutóbb éppen. úgy vagyok vele, hogy általában csak belekezdek, aztán valahogy mégis maradok végig. rendes kis csihipuhi, pont jó. az előzetes nekem pont azt mutatja, amit a film is. bár az előzetes zenéje jobb, ha jól dereng pont ez a változat nem tűnik fel a filmben.

  23. Elkell ismerni, hogy a Warner marketingesei nagyon értik a dolgukat. Legjobb példa a Suicide Squad erre.

  24. az előzetes jobb volt mint maga a film, de ezt a filmet én is jó párszor megnéztem. talán az első olyan előzetes volt amitől még én is libabőrös voltam és tűkön ülve vártam a filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.