Akkor most megvan az új Jurassic World rendezője?

Bár Gareth Edwards a nem éppen sima forgatású Rogue One utáni eltűnéséből előkerülve ha nem is robbantott kasszákat a Creatorral tavaly, azt bizonyította, hogy jól kinéző filmet olcsón csinál, és végig is tudja vinni. Ezek után ha nem is első választásként, de hozzá kerül az új Jurassic World rendezése.

Bár még nem írt alá, de elvileg a végső simítások vannak a szerződésen, annyira lenyűgözte a producereket. Mindezt úgy, hogy tartani akarják a 2025 nyári premier dátumot.

12 hozzászólás a “Akkor most megvan az új Jurassic World rendezője?” bejegyzéshez

  1. Az utolsó Dominion című szánalomnál csak jobb lehet. Az volt az egész franchise legrosszabb filmje. Onnan csak felfelé van tovább, úgyhogy hajrá.

  2. Nem láttam a filmjeit, de örömteli, h dícsérik. Hátha eltűnnek a sablonos, gumibábu kinézetű, zöldesbarna színű dínók és lesz egy kis fantázia bennük.

  3. Nekem teljesen érdektelen már a JW, biztos látványos lesz a rendező miatt, de nehéz elképzelni, hogy egy olyan történettel álljanak elő, ami be tudna még vonzani. De lepjenek meg.

  4. Lazer:

    Az utolsó filmben voltak óriáspulykák, ettől függetlenül a film szar volt.

    Jó lenne az első JP hangulatához visszanyúlni, az megismételhetetlen, de jobb kiindulópont, mint a JW filmek.

    Amúgy ez a kitűzött időpont elég lehetetlen küldetésnek tűnik egy ekkora projektnél…

  5. @José:
    A Bukott Birodalom a legrosszabb szerintem. A harmadik majdnem holtversenyben áll, de a második rész dögunalmas szörnyfilmes kétharmadát a viktoriánus stílusú kastélyban vadászó mutáns raptorral nem tudta alulmúlni.

    @Lazer:
    Egyetértek. Nem is értem, a JW-ben miért hozták vissza az első két JP film raptor csirkekrokodiljait, mikor már a JP3-ban is sokkal jobb madárszerű design-t kaptak (ami a tudomány állása szerint is közelebb állhat a valósághoz).
    Bár a Dominion-on valóban nem segítettek a tollas raptorok sem, de inkább megnéznék egy JP remake-et ilyen dínókkal (meg persze életszerű méretekkel, nem godzilla t-rex-ekkel és tengeralattjáró méretű úszó dínókkal)

  6. Hozzák vissza a második rész tökös tudós-katonás-sorbanelfogyós témát, magas fűvel, elszigetelt környezettel, határozott karakterekkel, akikről simán el lehet képzelni, mit csinálnak egy random unalmas hétköznapjukon, ne a klisés pojácákat, mint az új trilógiában. Mellé menjenek el szépen valós helyszínekre forgatni, minimalizálják a szaros zöld háttereket, aztán felőlem beöltözött dínók is lehetnek, nem érdekel, csak ne egy sablon biztonsági játék legyen a rendezés. A tévéfilm beütésű, néhol paródiába hajló harmadik rész is jobb volt, mint bármelyik az újak közül.

  7. Scorpion82:

    Hát ha JP remake-t akarsz akkor sem lesz hű a valósághoz. Ahogy az első JW filmben mondta Dr. Henry Wu a dínókra, hogy “A Jurassic Worldben semmi sem természetes… ha teljes lenne a genetikai kódjuk egészen máshogy néznének ki.” A mosasaurus is azért olyan nagy, mert annak is módosítva van a dns-e. A JP3ban csak a hím raptor külseje volt “madárszerű”, a nőstény fehér volt, de ugyanolyan külsővel mint a JP1-2 raptorjai. Ha változtatnak a következő filmre a raptorok külsején és az eredeti méret szerint alakítják őket akkor meg amiatt fog megbukni a film és a rajongók jobban lehúzzák. Senkinek se tudnak megfelelni, de nagyobb a filmbeli raptorok rajongó tábora mint akik a valóságot akarják.

  8. egyetértek Sawyerrel, Edwards meg tudná csinálni. Legalábbis a creatorból kiindulva a látvánnyal nem lesz gond, más kérdés, hogy ilyen határidővel mennyire mennyire lesz jó a sztori..

  9. A Dominion-nál mennyi idő is telt el a bemutatóig? Legalább 3 év. A Covid miatt is igaz,de nem mindig a rövid határidőn múlik a minőség. Csak azt akarom írni,hogy a hosszú munka is hiába volt a Dominion-nál. Egy kalap szar lett.

  10. Igaz a Jurassic Worldben is voltak robot dínók, de Stan Winston dínói voltak a legjobbak és nem csak a dínók (Alien királynő és a sima alienek az Aliensből, Terminator 1-3ig, Ragadozó stb). A JP filmekben félelmetesek voltak Winston Trex-ei. Mióta meghalt hiányoznak a munkái.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.