A Karate kölyök feldolgozás már valószínű hogy lesz

Több mint egy éve röppent fel a pletyka, hogy lesz Karate Kid remake. Azóta voltak ilyan-olyan pletykák, de msot picit hivatalosabb bejelentés akad, Variety stílusban.

A főszereplő a Will Smith fia lesz tényleg, Jaden Smith. A forgatást jövőre kezdik egzotikus helyszíneken, de az eredeti történetből átvesznek dolgokat. A kocsiwaxolást én mindenképp tippelem. A forgatókönyvet épp most írja Chris Murphy, nem tudom melyik.

11 hozzászólás a “A Karate kölyök feldolgozás már valószínű hogy lesz” bejegyzéshez

  1. Hát én az eredetit nagyon csíptem. A főszereplő srác – Ralph Macchio – nagyon szimpatikus volt nekem, és az egyik kedvenc filmem, a Crossroads is a nevéhez fűződik (ajánlom mindenkinek megnézésre). Pat Morita is baromi frankó volt anno, szóval nehéz dolguk lesz sztem. Remélem frankó lesz.

  2. Én meg már azt hittem, a Never Back Down a “csöndes” Karate Kid 2. Meg lesz nézve, bár nyilván nem nekünk, kvázi-felnötteknek készül.

  3. Never back down egy kicsit más,mint a Karate kid,keményebb,be van oltva némi Harcosok Klubjával:)..Erre az újra nem nagyon vágyom egyelőre,az eredeti mindhárom része kedvencem,főleg a szereplők és a 80as évek végi hangulat miatt,most egy kis alig 10 éves kölköt berakni..na majd meglátjuk,de ilyen Ted Jan Roberts féle zskategóriát látok egyelőre magam előtt:))

  4. Vicces lesz, hogy a remake-re már egy “napbarnított” srác fogja játszani a főszereplőt. A full contact csak az lenne, ha Mijágit meg, séf bácsi tolná. :)

  5. Trib
    kellet kb fel ora, amig rajottem, mi a kari, nem azert, hanem mert osszebalheztak a keszittokkel a szcientologias resz miatt, de ez mar OFF

  6. Tényleg meghalt. De sztem max keresnek egy másik fekát helyette aztán cső. Séf kedvelt karakter volt, úgyh. vissza fogják hozni sztem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.