Kecsap: James Bond, Shazam 2, Infinite, The Guncle, Creed III, Evil Dead Rise, Babylon, John Wick: Chapter 4, Code 8: Part II, Indy 5, The Days of Abandonment, The Toxic Avenger, Strays, We Used to Live Here, White Noise, The Man Who Drew God, 65

Most két heti kecsap van, mert a múlt héten nem fejeztem be a posztot aztán csak gyűltek az új hírek is bele, a lényeg, hogy itt van. Facebookon meg meme-k.

Barbara Broccoli és Michael G. Wilson a James Bond franchise producerei, akik megerősítették, hogy marad a moziba célzott forgalmazása a filmeknek.

Nekiálltak Atlantában a Shazam! Fury of the Gods munkálatainak. A főszereplő ha fiatalabb lenne, akkor szerinte ezeket a cipőket tolná a való életben. Ja és forgatási kép is van az új ruhával.

Az Antoine Fuqua által rendezett Infinite június 10-én érkezik a Paramount+-on. Tudjátok, a harcosok akik folyamatosan reinkarnálódnak, az egyikőjük Mark Wahlberg.

A Lionsgate szerezte meg a The Guncle adaptálásának jogait. Egy régebben nagy tévés sztár befogadja az anyját elvesztő unokaöccsét és húgát.

Jonathan Majors (Lovecraft Country) lehet a Creed III-ban Creed ellenfele.

Phil Lord és Chris Miller élőszereplős komédia producere lesz, amit  Josh Greenbaum (Barb & Star Go to Vista Del Mar) rendez Strays címmel az Universalnak. Egy magára hagyott kuytáról szól, aki több kóbor ebbel összefog, hogy bosszút álljanak a volt gazdáján.

Luca Guadagnino romantikus horrorfilmjébe, a Bones & All-ba Mark Rylance i várható. És elkezdték a forgatását. Nem mellesleg a rendező megerősítette, hogy esélytelen a Call Me by Your Name folytatása ugye Hammer miatt.

Egy lány testvérpár kell legyőzze a gonoszt az Evil Dead Rise-ban, ami a The Hole in the Ground rendezőjétől érkezik majd, és kiderült, hogy az HBO Max-ra, nem mozikba.

A Damien Chazelle (Whiplash, First Man) által készülő Babylon is bővült: Samara Weaving, Max Minghella, Katherine Waterston, Flea. Igen, jól olvastátok az utolsó nevet is.

A popsztár Rina Sawayama megjött a John Wick: Chapter 4-ba. Sőt, Donnie Yen is.

Robbie & Stephen Amell visszatér a Code 8: Part II-ban.

Az Indy 5 forgatása jövő héten indul Angliában, elvileg ezek a díszletek.

A Mission: Impossible forgatásán pozitív covid teszt volt, szóval vagy 10 nap kiesik.

Bár sorozat, de ide elfér Mark Ruffallo a She-Hulk forgatásán.

Az HBO-ra készülő The Days of Abandonment uyge Natali Portman főszereplésével készül, mellé Mary-Louise Parker érkezett. Korábban ezt a sztorit jelentették be hozzá: egy nőről szól, aki feladta az álmait egy stabil családi életért, de ez feje tetejére áll, amikor a férje elhagyja.

A Jackass 4 rendezője távoltartási végzést kért Bam Margera ellen. Még Steve-o is azt mondja Bam-nak, hogy nézzen már magába és a függőségébe… Más: Knoxville szerint tényleg ez az utolsó Jackass filmje.

Erlijah Wood lesz a The Toxic Avenger Reboot főgenyája, egy gonosz CEO… Ammúgy ugye még  Peter Dinklage és Jacob Tremblay főszerepel a filmben.

A Netflix csapott le We Used to Live Here adaptálására, méghozzá Blake Lively főszereplésével. A forgatókönyvet Diablo Cody írja majd, ahogy a rendezés is rá esik.. A reddit nosleepben tűnt fel először ez horror-thriller, amiben egy új lakástulajdonos ajtaján kopogtatnak, amiközben a párja munkában van. A túloldalon egy család áll, akik azt mondják korábban ott éltek, szeretnének körülnézni, és a nő ezt engedi is, mert ő is csak most ismerkedik a házzal. Ellenben miután egy hóviharban ottragad mindenki, a család nem hajlandó távozni…

Noah Baumbach új filmje lesz a White Noise, amibe Jodie Turner-Smith is várható, ugye Adam Driver és Greta Gerwig mellé.

Kevin Spacey szerepet kapott a Franco Nero által rendezett The Man Who Drew God-ban. Nyilván nélküle nem is lenne hír ez a film…

Ha már korábban csillogó nevek: Lindsay Lohan egy elkényeztett hotelláncörököst alakít, aki egy síbalesetben elveszti az emlékezetét, de egy munkás ember gondoskodik róla. Romantikus komédia a Netflixen, a sztori meg gondolom mindenkinek leesett honnan, bár talán a férfi itt nem állítja majd, hogy a csaj a felesége. Janeen Damian (A Christmas Waltz) rendezi.

Adam Wingard rendezheti majd a Hardcore című képregény adaptációját, amit amúgy Robert Kirkman és Marc Silvestri készített. Ez is ismerős sztori lesz: katonák bárki teste fölött átveheti az irányítást, és így végezhetnek el feladatokat, de a projekt legjobb harcosa egy ismeretlen testben találja magát, és 72 órája van kideríteni ki vette át a vezetést a program fölött.

Robert Rodriguez új filmje lesz a Hypnotic, méghozzá Ben Affleck főszereplésével, akihez most Alice Braga csatlakozott. Egy nyomozóról szól, aki egy eltűnt lányt keres, de titkos kormányügyekre bukkan.

Az Adam Driveres 65 jövő májusra került.

Elhunyt Buddy Van Horn.

Elhunyt Romy Walthall.

Elhunyt Robert Hogan.

10 hozzászólás a “Kecsap: James Bond, Shazam 2, Infinite, The Guncle, Creed III, Evil Dead Rise, Babylon, John Wick: Chapter 4, Code 8: Part II, Indy 5, The Days of Abandonment, The Toxic Avenger, Strays, We Used to Live Here, White Noise, The Man Who Drew God, 65” bejegyzéshez

  1. Tom Cruise ideges lehet. A romantikus horror pazarul hangzik. Hátha olyasmi lesz, mint az Audition. Az Evil Dead is jöhet. Niktu.

  2. We Used to Live Here-es “nem hajlandó távozni”-ról a Rosamund Pike-os Return to sender ugrott be…már most nyomasztónak érzem..

  3. Shazam: Az első részben a kosztüm az izompótló tömésekkel vérciki volt, kb. úgy nézett ki, mint egy jobb cosplay. Ez a mostani már a képek alapján is szintekkel jobb, lehet a színész is felpakolt közben egy kis izmot.

    John Wick-Donnie Yen: Csatlakozom Flankerhez. Donnie Yen a Rogue One-ban az első olyan Star Wars karakter volt, akiről a mozgása alapján tényleg elhittem, hogy egész életében egy harcművészetet gyakorolt. :) (Na jó, a második Ray Park Darth Maulja után.) A John Wickben is szeretettel üdvözlöm.

    Indy 5: Hiányzott, mint szar a zsebbe. Ha már jön, remélem szépen elbúcsúztatják Fordot, akin a 2015-ös (baszki, az is hat éves már, rohan az idő) Force Awakensben is eléggé lötyögött az akciózás, de ott még a karakter nagypofájúsága miatt belefért az a kevés pisztolyozgatás (bocs, sugárvető :D). Remélem, Dr. Henry Jones professor emeritus már nem kommandósokat csapkod majd le ököllel és karikás ustorral.

  4. A Bond filmet szerintem szeptemberre kellett volna átrakni, ez a november megint necces lesz. Én legalábbis nem látom, hogy megint megy a riogatás, és az ilyen nem épp nézőcsalogató.

  5. Madhew: a vakcinák működnek, talán sikerül elérni a 60%-os átoltottságot és mellé a betegségen átesettekkel kijárási tilalmas lezárás nem igazán várható. ha végre elkezdik a harmadik szurit is nézni, esetleg mást kapnánk mint amit eredetileg kaptunk, akkor több mindent lefedne az emberek védettsége az alfa-omega skálán, vagy mire nevezte a WHO épp a variánsokat. De persze a múlt pénteken feltették a karjukat vezetőink, áttolták a felelősséget a polgárokra akik nem is látnak ugye minden adatot, szóval ki tudja.

  6. Most olvasom, hogy a Cruella sikeres lett (tényleg?), ezért kapni fog folytatást… 🤦‍♂️

  7. Millerék már nem is szándékoznak filmet rendezni? Csak a producerkedés? Kissé szomorú….

  8. Kíváncsi leszek erre a Toxic Avenger filmre. Nem tudom elképzelni hollywoodi stílusban ezt a beteg filmet. Az eredetiben van egy szereplő aki kényszeresen maszturbál. Ilyeneket egyszerűen kihagynak? Ki lesz lúgozva az egész valószínűleg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.