Kecsap: Mortal Kombat 2, Batman, Guardians of the Galaxy, Rich Flu, The Climb, A Man Called Otto, Liam Neeson, Just Watch Me, Oppenheimer, The Bricklayer, Guy Ritchie, Meg 2: The Trench, The Fabelmans, The End of Getting Lost, Emily The Criminal, Den Of Thieves 2: Pantera, The Substance, Barbie, Backwards, Poolman, Kraven, Insidious 5, White Night, Ending Things, Morning, Freelance, Red One, Civil War, Confess Fletch

Betegségem miatt kicsit több gyűlt fel, de itt vannak, nem tűntek el örökre. Éjjel meg SuperDuperBowl, szóval lesznek idei hype filmekhez videók ezerrel elvileg.

Valamennyire meglepő, hogy tervezik a Mortal Kombat 2-t, de a New Line Cinema elvileg megbízta Jeremy Slatert (Moon Knight) a forgatókönyv megírásával.

Tavasszal foroghat majd a Den Of Thieves 2: Pantera Szerbiában és Franciaországban. Nem akarok spoilerezni kik térnek vissza, de aki még nem látta, az pótolja az egész jó rablós filmet.

Képeken a Confess, Fletch, ami Greg Mottola (Superbad, Paul, Adventureland) új filmje. Középpontjában egy férfival, aki több gyilkosság gyanúsítottja lesz, miközben a jövendőbelije ellopott festményeit keresi.

A Revenge rendezőnője testhorrort csinál The Substance címmel. Főszerepben Margaret Qualley és Demi Moore.

A White Night főszereplői Joseph Gordon-Levitt és Chloë Grace Moretz lesznek. A Seductive Poison feldolgozása lesz, ami a Peoples Temple szektáról szól a híres tömeges öngyilkoság egyik túlélőjének szemszögéből.

A Pierre Morel (Taken) álta rendezendő Freelance gárdája bővült, most itt tartanak: John Cena, Alison Brie, Juan Pablo Raba, Christian Slater. Sztori korábbról, a címkén is ott van: A középpontjában egy újságíró áll, aki felfogad egy volt katonát, hogy védje meg amíg meginterjúvolt egy diktátort. A bonyodalom? Az említett interjú közben katonai puccs történik, így a diktátor és a két főszereplő kénytelen a dzsungelbe menekülni.

Az Ending Things egy profi bérgyilkos és a partnerének szakításáról szól az utolsó munkájuk közben. Anthony Mackie & Priyanka Chopra főszerepel.

A Morning egy sci-fi dráma lesz Benedict Cumberbatch és Laura Dern szereplésével. A közeljövőben játszódik, ahol egy tabletta megszünteti az alvási igényt, így mindent alá lehet rendelni a produktivitásnak, nincs idő a szerelemre és a gyászra sem.

Shawn Levy (Free Guy) rendezi a Backwards-ot a Netflixen, amiben egy kiállhatatlan apa életvisszafordító eljárásban vesz részt, és a kezelés alatt a lánya vigyáz rá, akivel az évek lehámlása közben rájönnek, hogy mitől lett a férfi borzasztó és mérgesedett el a kapcsolatuk.

A Red One az Amazon ünnepi akciós filmje lesz és Dwayne Johnson mellé befutott bele Chris Evans is. A rendező Jake Kasdan, és a sztoriról nem sokat fedtek fel. Elvileg 2023-ban nézzük majd.

A mindenki által nagyon várt Paddington 3 még idén év vége felé foroghat.

Alex Garland már a Men utáni filmét is tervezi az A24-gyel közösen. A Civil War a közeljövőben játszódó “action epic” ahogy ők mondják. A történetről nem tudni sokat egyelőre, de a szereplőgárda Kirsten Dunst, Wagner Moura, és Stephen McKinley Henderson.

Chris Pine rendezésre adja a fejét a Poolmannal. Egy álmodozó férfiról szól, akinek az életét a Chinatown óta elkövetett legnagyobb vízrablás felfedezése rázza fel. Ennek során egy femme fatale-lal is találkozik.

Russell Crowe benne lesz a Kraven filmben, ami a Sony-Marvel univerzum egyik következő fejezete.

Remek cikk Steven Soderbergh-gel arról, hogy a streaming szolgáltatókon fontos szerepe van az eredeti új filmeknek, ami jó hír lehet az alsó-közép költségvetéses művekre nézve? Azt is mondja benne, hogy nem tudna képregényfilmet rendezni, mert nem tudja elképzelni azt az univerzumot amiben nincs szex, így dolgozni sem képes benne. lehet erről külön cikket kellett volna írni, de sze la ví már ennyi idő után.

Matt Reeves (The Batman) azt mondja, hogy az elődje, avagy Ben Affleck által tervezett Batman-film a forgatókönyv alapján amolyan James Bondos akciókkal teli mű volt.

James Gunn megerősítette, hogy az eddigi Guardians of the Galaxy csapatot a harmadik részben látjuk utoljára együtt. Nem meghalnak vagy ilyesmi, csak az általa tervezett sztoriknak vége. “This is the end for us, the last time people will see this team of Guardians”.

Egy cikk arról, hogy az indie filmes Chalamet miképp lett lassanként nagy sztár.

Rosamund Pike lesz a Rich Flu főszereplője. Egy thrillerről van szó, amiben egy különös betegség a világ leggazdagabbjait kezdi aprítani, de idővel mindenkire lecsap akinek picit vagyona is van. Mi ez, a “tax the rich” ellenkampánya?

A The Climb a VFX művész Easton Street rendezése lesz. 6 nő mássza meg Európa legmagasabb épületét benne, hogy ezzel tüntessenek a Shell északi sarki olajfúrása ellen. Az egyik főszereplő Cara Delevingne.

Tom Hanks új, feel-good komédiája, az A Man Called Otto 60 millióért kelt el, végül a Sony csapott le rá. Azért a Sony szerezte meg, mert továbbra is elkötelezettek a mozis forgalmazás irányába, és ez is nyomott a latban a film eladásakor.

Liam Neeson ismét előhozta azt a sztorit, most épp a People TV-nek nyilatkozta februárban, hogy egy Naked Gun (Csupasz pisztoly) remakekel szívesen lezárná a keménycsávós korszakát, és Seth McFarlane-ék már meg is keresték ezzel. Az biztos, hogy jobb búcsú lenne, mint amit egy bizonyos kopasz akciósztár csinál az utóbbi években….

A Just Watch Me (a Dextert író Jeff Lindsey) könyvének feldolgozásába Gerard Butlert akarják megszerezni. Az író Derek Kolstad (Nobody) lesz. Egy Robin Hook-szerű figuráról szól, aki a leggazdagabb 0.1 százalékot csapolja le.

Dane DeHaan is megjött a Nolan által rendezett Oppenheimer filmbe.

Renny Harlin (Cliffhanger, The Misfits…) új akciófilmje lesz a The Bricklayer Aaron Eckhart és Nina Dobrev szereplésével. Valaki úgy zsarolja benne a CIA-t, hogy az ügynökségnek tettetve magát nemzetközi gyilkosságokat követ el, növelve az Amerika elleni hangulatot. A megoldáshoz természetesen egy nyugdíjból visszarángatott CIA ügynökre lesz szükség.

Guy Ritchie már forgatja a következő akciófilmjét Spanyolországban, azt amiben Jake Gyllenhaal a főszereplő, és egy Afganisztánba az amerikai csapatok kivonulásakor visszatérő volt katonáról szól. Mellé jött most Dar Salim, Alexander Ludwig, Antony Starr, Emily Beecham Among.

Meg 2: The Trench munkacímmel már elvileg forog a Statham mestermű Meg folytatása. Ezt Ben Wheatley(Kill List, SightseersA Field in EnglandHigh-RiseRebecca, In the Earth) rendezi.

David Lynch szerepelni fog a Spielberg múltján alapuló The Fabelmans-ban.

Elkezdték készíteni a Patrick Wilson által rendezett Insidious 5-öt.

A The End of Getting Lost főszereplője Margaret Qualley és Paul Mescal lesz. Robin Kirman regényén alapuló euro-thriller lesz középpontjában egy fiatal párra, akik elvileg nászúton vannak Európában, de az asszony egy rejtélyes balesete kapcsán elkezdenek kiderülni sötét titkok.

Az Aubrey Plaza főszereplésével készül thriller, az Emily The Criminal is elkelt végre. Egy olyan nőről szól, akit megfojt a diákhitel (ugye Amerikában sokan 30 millió forintnyival hagyják el az egyetemet), és egy apró bűntette miatt még munkát is nehezen talál. Így szervezi be egy karizmatikus csávó arra, hogy lopott hitelkártyákkal vegyen árukat neki.

Az Applenek készülő Ghosted egy akció-kaland lesz az Adrien Brody, Chris Evans & Ana de Armas trióval. A rendező Dexter Fletcher (Rocketman), és elvileg a Romancing the Stone hangulatát akarják megidézni majd vele.

America Ferrera is benne lesz a Barbie-filmben, ahol Margot Robbie a Barbie, és Ryan Gosling a Ken.

Elhunyt Monica Vitti, az olasz cinema felejthetetlen alakja.

Egy részlet az Dogból, a Tatumos kutyás dramedy-ből.

11 hozzászólás a “Kecsap: Mortal Kombat 2, Batman, Guardians of the Galaxy, Rich Flu, The Climb, A Man Called Otto, Liam Neeson, Just Watch Me, Oppenheimer, The Bricklayer, Guy Ritchie, Meg 2: The Trench, The Fabelmans, The End of Getting Lost, Emily The Criminal, Den Of Thieves 2: Pantera, The Substance, Barbie, Backwards, Poolman, Kraven, Insidious 5, White Night, Ending Things, Morning, Freelance, Red One, Civil War, Confess Fletch” bejegyzéshez

  1. A Meg egy jó kis cápás limonádé volt,én kíváncsi vagyok a folytatásra.
    Amerikai-Kínai közös büdzsé,Stataham népszerű Ázsiában,gondolom ezek miatt is érdemes folytatni.

    Az Insidious filmek a Sikolyhoz hasonlóan elég magas szintet képviselnek minőségileg ezért én drukkolok,hogy a következő epizód is jól sikerüljön.
    Persze nem egy szinten vannak de nem zuhantak meg annyira,hogy fáradtnak érezzem őket.

    A Dog a road movie jelleg miatt érdekel,úgyhogy megyek rá jövő héten.

  2. A fentiek közül a Barbie és a Mortal Kombat 2 érdekel a legjobban #kulturember
    (oké, Oppenheimer kötelező Nolan miatt)

  3. Miért meglepő a Mortal Kombat 2? Tudtommal nem bukott meg anyagilag, kritikailag sem lett teljes kudarc, és Joe Taslim (Sub-Zero) is tpbb filmre szerződött. A legtöbben azért fanyalogtak, mert csak felvezető film lett kevés és nem túl combos harccal.
    Hát most gondolom, jön a torna. Én örülök neki, szerintem elég hangulatos lett, a hibákkal együtt is, van benne potenciál.

  4. MK 2 jöhet csak a random Józsi főszereplőt kukázzák ki és jöjjön egy igazi MK karakter leadnek!

  5. Épp tegnap néztem Butler IMDB profilját és nem kevés kész filmje pihen már a fiókban. Persze a Den of Thieves 2 érdekel a legjobban és mivel nem kettő éven belül érkező folytatásról van szó így bizakodom hogy nem barmolják el és értelmes folytatást kap.

    A Naked Gun meg el nem tudom képzelni hogy jól sülne el mivel az ilyen típusú vígjátékok kikoptak. Wayansék féle Horrora Akadva és Naked után kifújt, vagy csak én nem találkoztam velük. El nem tudom képzelni hogy sikerülne nekik egy könnyesre röhögős, mai filmeket kiparodizálót összehozni mivel évek óta alig láttam igazán jó vígjátékot.

  6. Nem csak arról van szó, hogy kikoptak. A Csupasz pisztoly filmek sikerének egyik összetevője az volt, hogy olyan akciófilmeket parodizáltak ki bennük, amiket azért hellyel-közzel a nézők többsége ismert és felismert. Vajon még ma is össze tudnának szedni egy tucatnyi emlékezetes filmet, amiket sorra felismernek a nézők, ha viccet csinálnak belőlük? :)

  7. @6. speranza: A Képregényfilmeken volna mit parodizálni. Akár egy 3 részes mini mozisorozat is kijöhetne belőle.

  8. A Meg 2 sikere már most biztosított, egyedül a kínai piac elviszi a hátán a filmet, csak tele kell pakolni kínai színészekkel, meg helyszínekkel és lő pénz. Nincs benne nagy gazdasági kockázat, szóval lesz 3 is.

  9. Confess, Fletch. “Középpontjában egy férfival” Kb mintha a kovetkezo James Bond filmet ugy irnank le, hogy kozeppontjaban egy angol kem.

  10. @speranza & vzsryl:
    Mindkettőtöknek igaza van és egyet is értek veletek. Az biztos hogy egy modern Naked Gunban kár lenne a zöld hátteres bohóckodásokat nem kivesézniük. Alapanyag van bőven. Csak vicces is legyen! Olyan hogy ha megnézem sokadjára még akkor is fedezzek fel valami poént a háttérben. Szóval mint régen.

  11. A MEG-ben szerintem Statham nagyon jót alakított. Jókat kacagtunk a párommal és volt benne egy két ijesztő pillanat, amin felugrottunk még akkor is ha tudtuk, hogy ijesztő rész következik :)
    Remélem még tudom nézni moziban a folytatást.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.